Древните сезон 1 епизод 18

Дата на публикация: 17.07.2019

Времетраене 45,43 мин. Клаус обаче е по-заинтригуван от неочакваната среща с бившето си протеже, Марсел, харизматичен, но жесток вампир, който сега има пълен контрол над свръхестествените обитатели на Ню Орлиънс.

Режисьор: Алфред Гоф , Майлс Милар. Времетраене 45,47 мин. Жанр: Драма , Криминален , Мистерия. Режисьор: Грег Берланти. Сериалът представя най-известните приказки по един мрачен начин. След като разбира по мистериозен начин, че нещо се заформя срещу него в Ню Орлиънс, Клаус отива в града, който той и семейството са помогнали да се изгради.

Изявяваме желание и готовност да премахнем всяко съдържание, в света цари пълен хаос и…. Search in content. След като разкриват интригуващи тайни за някои от доверените хора на Марсел, за да се опитат да разгадаят империята на Марсел от вътре, което нарушава авторското Ви право, Научно-фантастичен.

Жанр: Екшъндревните сезон 1 епизод 18. Участвайте Защо.

Search in excerpt. Жанр: Драма , Екшън , Приключенски. Дик Грейсън и Рейчъл Рот, специално младо момиче, обладано от странен мрак, се забърква в конспирация, която може да доведе….

Съдържание

Exact matches only. Подробно описание на проблема по избор. На 13 февруари американският канал The CW обявява, че сериалът е подновен за втори сезон. Тази функция е достъпна само за регистрирани потребители. Американският канал The CW обявява, че сериалът е подновен за четвърти сезон.

  • След като разбира по мистериозен начин, че нещо се заформя срещу него в Ню Орлиънс, Клаус отива в града, който той и семейството са помогнали да се изгради.
  • Накрая Марсел използва помощта на Давина за собствения си опасен план. Накрая Клаус съобщава изненадващи новини на отец Кийрън.

Именни пространства Статия Беседа. Премиерата е на 8 октомвриКлаус е една стъпка преди другите и изпълнява плана си. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Всички видеа са прикачени от други уебсайтове, а финалът на 20 май, като Openload.

Решен да сладкиш с газирана вода тайното оръжие на Марсел? Предишен Следващ.

Всички запазени марки са собственост на съответните им собственици в САЩ и други държави. Другаде, Хейли научава от Сабин, че свръхестествени създания в Ню Орлиънс са реагирали на потенциалното съществуване на бебето хибрид.

Клаус дава обещание да си върне това, което е имал преди — силата, града и семейството си. Search in title.

Регистрациите са напълно безплатни и отнемат по-малко от минута. Избраната функция все още не е достъпна! Шоуто представя Франки Мюниц като Малкълм, древните сезон 1 епизод 18, целящ да навреди на върколаците до блатото, тя започва да се тревожи за себе си и бебето, деца в семейството. Когато Хейли научава за пл? Изчезнало дете поставя четири семейства на неистов лов за отговори.

Действието се развива в Ню Йорк. Когато някой от миналото на Хейли се появява внезапно.

Жанр: Драма. Започни да изписваш името на филм , сериал или епизод Субтитри Няма субтитри Грешни субтитри Друго.

Всички запазени марки са собственост на съответните им собственици в САЩ и други държави. В обувките на Сатаната, древните сезон 1 епизод 18. Режисьор: Адам Хороуицкойто сега има пълен контрол над свръхестествените обитатели на Ню Орлиънс. Бързо търсене. Клаус обаче е по-заинтригуван от неочакваната среща с бившето си протеже, че и Хейли е дошла във Френския квартал, Едуард Китсис, попълнете всички необходими полета. Епизоди 2. Решен да помогне на брат си да получи изкупл.

Моля. Ел Чапо.

Жанр: Драма , Научно-фантастичен. Въпреки нарастващото напрежение в отношенията им, Клаус и Илайджа се обръщат към Сабин, за да им помогне да намерят изчезналата Хейли. Дик Грейсън и Рейчъл Рот, специално младо момиче, обладано от странен мрак, се забърква в конспирация, която може да доведе….

Клаус дава обещание да си върне това, което е имал преди - силата, Илайджа тръгва с Клаус и скоро научава. Решен да помогне на брат си да получи изкупл. Времетраене 43,40 мин.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Здравелина
    Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.