Ел. четка за зъби philips sonicare healthywhite hx671243

Дата на публикация: 18.07.2019

Помага за поддържането на избелващи грижи. Доставка Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.

Представете си тази информационен лист включен в страницата на вашия уеб магазин. Индикатор за зареждане. Прикачване на файл. Покажи всичкиотзиви Покажи по-малкоотзиви. Изтеглете пакет с изображения. За бизнеса Сервиз Често задавани въпроси Лизинг Контакти.

Ако имате право на освобождаване от ДДС за медицински устройства, можете да го заявите за този продукт. Виж още! Някои производители лицензират марките си на други производители. Последна редакция на информацията : 05 сеп Датата на най-скорошната промяна на информационния лист в системата на Icecat.

Описание за Електрическа четка за зъби Philips Sonicare HX6712/43 HealthyWhite зелена

Електрическата четка за зъби Philips Sonicare помага за избелването на зъбите Най-доброто избелване от Philips Sonicare: тази електрическа четка за зъби помага за премахването и намаляването на петната по зъбите ви за по-ярка усмивка. Абонирайте се за нашия нюзлетър: Абонамент. Електрически четки за зъби. Ние използваме бисквитки, за да осигурим най-доброто преживяване в нашия уебсайт. Прикачване на файл.

  • Електрическата четка за зъби Philips Sonicare помага за избелването на зъбите Най-доброто избелване от Philips Sonicare: тази електрическа четка за зъби помага за премахването и намаляването на петната по зъбите ви за по-ярка усмивка.
  • Клиентите за PCStore. Лизингов калкулатор Продуктова цена:

Одобрение до 2 часа. Таймерът Quadpacer помага за пълно почистване Таймерът с секунден интервал сигнализира, когато е завършено почистването на съответния участък в устната кухина, по-здрави зъби Всеки обича блестящата бяла усмивка.

Отидете на Обслужване на клиенти. За съжаление този продукт вече не е наличен Търсене на подобни продукти. По-бели.

Допълнителна информация за Електрическа четка за зъби Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43

Смартфони по марка. Updated: Открийте MyPhilips Регистрирайте се за ексклузивни оферти.

Вградете спецификацията на продукта в съдържанието си. Преглеждания на продукта : Тази статистика е базирана на използване на сайтове за електронна търговия магазини, системи за покупка и т, с която потребителят познава своите продук. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Special Price Сервизи на Philips Център за обслужване на клиенти на Philips тел. Индикатор за зареждане. Марка : Общата търговска марка на производител.

Характеристики за 1Електрическа четка за зъби Philips Sonicare HX6712/43 HealthyWhite зелена

Преглеждания на продукта : Тази статистика е базирана на използване на сайтове за електронна търговия магазини, дистрибутори, сайтове за сравнение, ASP за електронна търговия, системи за покупка и т. Избелва зъбите с 2 нюанса само за 2 седмици. Търсене на подобни продукти.

  • Категория Електрически четки за зъби.
  • Режим Clean: стандартен 2-минутен режим За изключително ежедневно почистване.
  • Отпечатай Добави в любими Споделяне.
  • Намерете резервна част или аксесоар Отидете на Части и аксесоари.

Други характеристики. Icecat Add-ons. Отидете на Обслужване на клиенти. Ние картографираме грешни кодове или понякога логистични варианти? Революция в грижата за здравето на устната кухина По-бели и по-здрави зъби, когато е завършено почистването на съответния участък в устната кухина.

Добави за сравнение Премахни от сравнение. Отстранява ежедневните петна, завинаги, чай. Отпечатай Добави в любими Споделяне.

Подобни налични продукти

Но информационният лист все още не е стандартизиран от редактор на Icecat. Изтеглете безплатния Open ICЕcat каталог. Показване на алтернативни кодове на статии, използвани в онлайн пазара. Покажи всичкиТехнически данни Покажи по-малкоТехнически данни.

Смартфони размер 4. Показване на алтернативни кодове на статии, използвани в онлайн пазара. Таймерът Quadpacer помага за пълно почистване Таймерът с секунден интервал сигнализира, когато е завършено почистването на съответния участък в устната кухи.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.