Игри с бебета и детегледачки

Дата на публикация: 20.07.2019

Винаги трябва да бъдете нежни с малките деца, за да не се нараняват. Възможност да се разбираме и да общуват с децата със сигурност дойде по-удобно за в бъдеще.

Посетете гримьорския салон с най-сладките костюми и маски за лице! Щастливи бебета Happy Babies Описание: В тази игра трябва да се погрижите за малките бебета.

Бъдете най-добрия фризьор в света! Modern гледане игра дава всяко момиче се чувстват като медицинска сестра, която трябва да се грижи не само на брат си или сестра, но също така и да се научат да бавачка на децата, които водят други майки в детска градина или ясла. Language: bg. Бъди най-добрията учителка!

Научете и пуснете Babysitter игри за момичета също могат да бъдат образователни. Безплатна игра Nanny обикновено на места, но никой не се опитва да нарани някой друг. Ако едно дете изведнъж иска да спи, той ще трябва да се постави в малко креватче. Понякога децата могат да се наранят. За всички възрасти!

FM by Bubadu. Трупай точки като прескачаш счупените играчки, като използвай добрите здрави играчки и преминаваш нивото. Може да видите вълнение и удоволствие по лицата им.

Игри за Бебета

Игри, в които се изкачват, скачат, борят, търкалят и дори да се преструват, че се бият. Трябва да се вземе предвид температурата на водата, в която детето ще плува, изберете правилната сапун и шампоан, който в никакъв случай не трябва да боли малко дете. Безплатно гледане на деца игри Language: bg. За Момичета. Отзиви Правила за отзивите.

 • Magic Land of Games. Bratz Бебетата пълзят Описание: Избери си едно от Bratz братц бебетата момиченца и намери всички свои приятели и кученцето си.
 • Научете и пуснете Babysitter игри за момичета също могат да бъдат образователни! За детето винаги е чист, той просто се нуждае от правилните грижи.

Топ игри Игри с класация Игри за двама 3D игри. Над 9 год. Гледане на деца игра. Игрите за грижа за новородени са пълни с предизвикателства. Забавлявай се. Оценяваме отзивите ви.

Всички най-добрите игри онлайн. Heroes Жанрове Tags

В процеса на къпане на детето не е лесно, трябва да се помисли много различни фактори. Трупай точки като прескачаш счупените играчки, като използвай добрите здрави играчки и преминаваш нивото.

Това е да се избере една безплатна игра Гледане на деца е достатъчно да знаем, категорията, към която бих искал да играе, за да се пристъпи към изпълнението на всички задачи, детегледачески игри.

След това бягайте към изхода. Baby Boom Бебетата в леглата Описание: Сложи бебетата в съответните легла преди да започнат да плачат. Кажете ни какво мислите за нашата игра. Наслаждавайте се на готварски приключения със сладки бебета. Нашите разхвърляни бебета се нуждаят от супер бавачка, да ги изкъпят и да играят с тях бебешки игри.

Детска градина

Предизвикателство на детска площадка Бебетата стават неспокойни - изведете ги на детската площадка. Наблюдавай за здрави готини играчки сините. За детето винаги е чист, той просто се нуждае от правилните грижи. Modern гледане игра дава всяко момиче се чувстват като медицинска сестра, която трябва да се грижи не само на брат си или сестра, но също така и да се научат да бавачка на децата, които водят други майки в детска градина или ясла.

Дайте на бебетата това от което имат нужда. В процеса на къпане на детето не е лесно, трябва да се помисли много различни фактори. Гледане на деца игра. Но не трябва да ги оставяте на мира, те се нуждаят от гледане през цялото време. Как се играе: Използвайте мишката за да дадете нужните неща на бебето или за да ги занесете до желаните места. Натискай интервала игри с бебета и детегледачки да прескачаш счупените играчки.

Безплатно гледане на деца игри Language: bg.

Подобни категории

Описание: Приемай бебета в болницата и ги обслужвай. Онлайн игри:. Още от Magic Land of Games.

Как се играе: Използвай стрелките за да се движиш нагоре надолу по асансьорите и елеваторите. Грубата игра изисква високо ниво на енергия - преследване, че се бият. Съгласявам се! Игри, борб.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Габриела
  Language: bg. Детегледачество игра.
 2. Надиян
  Винаги трябва да бъдете нежни с малките деца, за да не се нараняват. Описание: Сложи бебетата в съответните легла преди да започнат да плачат!
 3. Гадьо
  Може да се притеснявате, че детето ви е агресивно, но обикновено играе груба игра или играете на бой от истинското нещо. Ти можеш да загубиш една бутилка ако бягаш към пазача Дуан или върху счупени играчки, но може и да намериш някоя нова която ще ти помогне да останеш в играта.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.