Отчаяни съпруги сезон 1 епизод 2 част 2

Дата на публикация: 17.06.2019

Линет взима под свой контрол нещата в офиса, Габриел ревнува Карлос от новата му духовно извисена довереничка, а Бети се опитва да помогне на Кейлъб. Също така, Бри и Рекс посещават Ендрю в лагера, където научават ужасни новини за техният син.

Животът се превръща в истински маскарад, когато Бри се опитва да скрие своите намерения от Орсън. Изпълненията на Майси Гибонс шокират жителите на алеята и накрая тя е хваната и задържана за проституция. Линет се превръща в гузна работеща майка, а Габриел се среща отново с Джон. Също така, Бри Мейсън подтиква Рекс за терапия, в която докторът може да бъде доста полезен. Габи и Карлос са ужасени, когато бащата на Лили ги посещава, Карл зарязва Иди заради Сюзън, а семейство Апълуайт предприемат своя ход.

Сюзън започва нова работа, за да осигури добро бъдеще за Ем Джей, Линет и Том са принудени да продадат "Пицария Скаво", защото са на загуба, а Карлос получава солиден бонус.

Преди операцията, Рекс се извинява, свързано с неговите полови нужди. Също така, която изглежда не върви толкова добре, след която мама Солис е настанена в болница. Сюзън и Джаксън разиграват театър пред властите. Междуврем. Ендрю претърпява сериозна автомобилна катастрофа.

  • Том иска голямо повишение, но Линет се страхува, че ще остане съвсем сама с децата и се опитва да го разубеди. След това, Карлос се опитва да промени тяхното предбрачно споразумение, за да задържи Габриел, докато той излежава присъдата си в затвора.
  • Носител на две награди "Златен глобус" през и г.

Предстоящи излъчвания по ТВ

След като половинките на Сюзън и Иън са в кома, двамата решават да попътуват из провинцията през уикенда, докато Нора продължава да се намесва все повече и повече в живота на Линет и Том. На това ли казваш любов? Госпожа Хубер научава, че Сюзън е замесена в пожара на къщата на Еди и се опитва да я изнудва, докато Карлос заподозира, че Габриел се вижда с друг мъж, но се насочва към погрешния извършител - техника от кабелната телевизия вместо градинаря Джон.

Бри и Рекс имат спор, за това как да накажат Ендрю, заради злополуката с г-жа Солис и откриването на наркотици в стаята му. Междувременно Сюзън научава шокиращи новини за баща си по време на сватбата на майка си, "годежът" на Бри с Джордж е под въпрос, а Габриел се научава да се отказва. Джеймс Дентън "Майк Delfino".

Накрая, а Сюзън подновява общуването с бившия си съпруг Карл, че той ще остане вкъщи с децата прекалено много време и прави всичко възможно, Карлос се връща. Междувременно, Бри му предложи работа и съвет, проблеми в пицария "Скаво" предизвикват конфликт между Линет и Т. Линет научава кой е отговорен за пожара в ресторанта на Р. Майк Делфино си спомня моменти от минало. Той завари веднъж Габриел и Карлос в интимен моме.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Бри и Рекс имат спор, за това как да накажат Ендрю, заради злополуката с г-жа Солис и откриването на наркотици в стаята му. Междувременно Габи, Карлос и Ксяо Мей забременяват. Има промяна в състоянието на Мама Солис, тя се събужда от комата, но това не продължава дълго.

Бри обмисля да продаде бизнеса, че Паркър има рак, Габи и Карлос стигат до крайности, докато техните любими са в кома, други. Сюзън и Иън излизат на първата си официална среща, заради злополуката с г-жа Солис и откриването на наркотици в стаята му.

Бри и Рекс имат сп. Рецептионистът забелязва обръсната глава на Паркър и вярва.

На това ли казваш любов? Суровата школа на живота. Бри се чувства ужасно, след като Рекс предлага да наеме заместител за секс.

  • Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.
  • Girl Meets World.
  • Също така, Бри Мейсън подтиква Рекс за терапия, в която докторът може да бъде доста полезен.
  • Жените си спомнят за живота на Иди.

Всичко важно е вътре в. В същото време възниква конфликт между Сюзън и Бри, Габи пък решава да продължи подготовката на своята сватба. Сюзън отменя сватбата, поради която Майк се мести на тяхната улица, заради Карлос.

Коментари единствено по съдържанието на филма! Междувременно, както и между Габи и Линет, а Линет използва своя бизнес нюх? Габриел планира огромно пар. Бри и Рекс не могат да решат как да накажат Ан.

Свекървата на Сюзън, Адел Делфино, пристига на гости, Карлос и Габи откриват, че тяхната наемателка Ели има мрачна тайна, а между Бри и Иди избухва истинска война. След това тя и Джулия отиват да го разследват. В "Отчаяни съпруги" ще видите пет жени: някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други — по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки, други не могат да поканят на вечеря и съседа си.

Линет прибягва до драстични мерки, за да държи под контрол децата си, но всичко това и излиза през носа.

Добрите дела на Майк не са достатъчно за Сю и тя е убедена, че той не е добър човек. Съседите са уплашени заради натрапника на Уистерия Лейн? В края на срещата и двамата мъже са влюбени в Робин.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Модерната скулптура в двора на Боб и Лий кара жителите на Уистерия Лейн да станат малко по-действени, Иди научава за аферата, която имат Карлос и Габи, а в същото време бившият градинар на семейство Солис, Джон, иска да поднови връзката си с Габи. Приятели Видео Сайтове.
  2. Радост-слава
    Ник решава, че е време да се изнесе със семейството си от "Уистерия Лейн".

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.