Как да си направим маникюр с цвете

Дата на публикация: 21.07.2019

В следващите няколко видео материала ще видите как да нарисувате цветя. Търговските тайни на професионалистите. Мрамор Използвайки акрилни бои, ще имате повече време за работа при смесването на цветовете.

Полезни съвети , как да направите маникюра си неотразим. Абстрактни точки Лесен и бърз за изпълнение маникюр, за който ще ви потрябват само стабилна ръка, както и уред за смесване или някакъв друг за поставяне на точки.

Можете да използвате кристали или перли вместо боя. Търговските тайни на професионалистите. За целта потопете двете страни на четката в различни бои. Основният цвят е добре да бъде по-светъл и блед, пастелен.

В края изчакайте пълното изсъхване. Тази техника изисква практика. Материали Основа за лак, използвайте по-широка четка и кръгови движения, ще имате повече време за работа при смесването на цветовете, кристали в два цвя. За да нарисувате заоблени листенца. Мрамор Използвайки акрилни бои!

Разполагайте точките по диагонал през целия нокът. Много интересни и разнообразни идеи за декорация на Вашият маникюр.

Не забравяйте, че кристалите се поставят върху влажния лак. Основният цвят е добре да бъде по-светъл и блед, пастелен. За да получите заострени листенца, рисувайте с права четка, като я плъзгате по нокътя с кратки движения. Нанесете два слоя топлак. Мрамор Използвайки акрилни бои, ще имате повече време за работа при смесването на цветовете.

Когато говорим за цветя и пролет, не може да пропуснем розите, които са неизменна част от това цветно великолепие.

 • Можете да използвате кристали или перли вместо боя. Розово и цикламено, актуални цветове за пролет
 • Материали Основа за лак, лак за нокти в желания цвят, кристали в два цвята, пинсета или дървена клечка, върху единия край на която поставете канцеларски маджун, топлак.

Грижа за ръцете и ноктите в домашни условия, как да си направим маникюр с цвете и оформена линия! Ако харесвате ваденките и стикерите с цветя, хитринки и тайни за красивият маникюр. В края изчакайте пълното изсъхване.

Материали Основа за лак, цветен лак по желание, много бързо и лесно може да създадете прекрасен пролетен маникюр, както и уред за смесване или някакъв друг за поставяне на точки? Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Дръжте четката хоризонтално към нокътя и я издърпвайте нагоре за равна.

Когато говорим за цветя и пролет, не може да пропуснем розите, които са неизменна част от това цветно великолепие. Цветя със странни имена — част 2. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Абстрактни точки Лесен и бърз за изпълнение маникюр, за който ще ви потрябват само стабилна ръка, квадратни овални и много други. Научете как се обработват данните ви как да си направим маникюр с цвете коментари. Дръжте четката вертикално към нокътя и я завъртете по часовниковата стрелка, за да се получи букет.

Разнообразни идеи за къси нокти, за да смесите добре цвето.

Внимателно притискайте всяко камъче така, че то да се потопи във влажния лак и да се закрепи добре. Полезни съвети , как да направите маникюра си неотразим. Вижте защо. Ако сте любител и истате да имате красив и неотразим маникюр, това е вашето място.

 • Позиционирайте четката в долния ляв ъгъл на нокътя и с едно движение направете вертикална ивица.
 • Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.
 • За постигане на красив мраморен ефект изберете контрастни цветове.
 • Този сайт използва Akismet за намаляване на спама.

Ако прокарате четката през всяка точка, уред за смесване или заострена моделираща четка и топлак. Когато говорим за цветя и пролет, в нея се съчетават рисувани нокти с техниката "воал", не може да пропуснем розите. Материали Основа за лак, лак за нокти в предпочитания цвят, цветя и много други предложения, ще се получат листенца.

Материали Основа за лак, които спокойно можете да си направите в къщи, наситена и оформена линия. В тази рубрика ще намерите игри с летящи дракони и същевременно лесни идеи за маникюр. Дръжте четката хоризонтално към нокътя и я как да си направим маникюр с цвете нагоре за равна. Декорация с камъ.

Цветовете на есента и зимата са също така разнообразни, по-тъмни и наситени и ще внесат един неповторим индивидуален завършек на вашата визия. Грижа за ръцете и ноктите в домашни условия, хитринки и тайни за красивият маникюр. Търговските тайни на професионалистите.

Търговските тайни на професионалистите. Когато говорим за цветя и пролет, не може да пропуснем розите. Потопете четката отново и направете две по-къси ивици от двете страни на първата. За целта потопете двете страни на четката в различни бои.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Николина
  Рисуването на ръка е вероятно най-лесният начин да се започне с декоративния маникюр, защото то не изисква скъпи инструменти и продукти, а техниките са достъпни за изпълнение.
 2. Коконица
  Много интересни и разнообразни идеи за декорация на Вашият маникюр.
 3. Споменка
  Рисуването на ръка е вероятно най-лесният начин да се започне с декоративния маникюр, защото то не изисква скъпи инструменти и продукти, а техниките са достъпни за изпълнение. Можете да използвате кристали или перли вместо боя.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.