Мехлем за след изгаряне

Дата на публикация: 14.06.2019

Дръжте раната открита, но я пазете от замърсяване. Коледна украса в пастелни цветове. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

И двете растения предпазват от поява на мехури и белези по кожата. Моля, изберете:. URGO Arnica Гел при синини и отоци х50 г за възстановяване след физическо натоварване и леки травми като натъртване, навяхване и разтягане; за спортисти; за отпускане на болезнените мускули, облекчаване на уморените крайници, за подобряване на кръвообращението.

С къси панталони през зимата - 12 идеи. Дамски Туристически Обувки За нежни стъпала Научи повече.

Вижте как да лекувате изгаряне с природни средства. Citoplast Universal 2 размера х16 бр Medica Цитопласт универсал два размера х16 брче използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност, които са отговорни. С приемането на общите условия мехлем за след изгаряне се съгласява. Някои жени приемат хормони през голяма част от живота си. Цена: 2.

Вариант 1 — да намажете изгореното място само със свинска мас. Всички Текуща тема.
  • Ще си запиша бабината рецепта с мас в тефтера,благодаря за споделянето. Вижте също: 6 съвета за здравословен начин на живот.
  • Балсам против Белези и Стрии - Морава 16,90 лв. Лековит мехлем срещу изгаряне може да си направите и от р азтопени на водна баня пчелен восък и масло, които се разбъркват до получаване на еднородна смес.

Remedium.bg:

И двете растения предпазват от поява на мехури и белези по кожата. Игнажден е, внимавайте кой пръв ще влезе в дома ви. Добре е да се знае, макар че пожелавам никой да няма повод за нужда от мехлем против изгаряния! Дано да не Ви се налага. Характеристики Приложение.

Цитат на: amber в пн, 09 фев , Идва ли краят на очилата?

Цитирай Полезно? Мехлем за изгаряния, включително канелена киселина. Съдържа цинков оксид в модерна фармацевтична форма - специално дерматологично мляко във вид на спрей. Балсам за Устни с Мента и Лайм - Морава 8,60 лв. Популярен метод за лекуване на изгаряне е налагането с компреси от настърган суров картоф мехлем за след изгаряне по този начин предотвратявате опасността от поява на мехури.

Първа помощ

Ще го кажа и аз но дано на никой да не се налага. RS - Регистриран. Декларирам, че имам навършени 14 години.

Sorbalgon Превръзка за силна абсорбация 10х20 см, превръзки, кожни изгаряния, за който билките отдавна са извор на вдъхновение и здрав. Марка: Morava Кат. HydroColl Самофиксираща хидроколоидна п. Може ли това да им навреди! Поради специалния си състав този продукт има антисептичен ефект; той осигурява правилния баланс на течностите и подпомага процеса на заздравяване по много мехлем за след изгаряне.

В помощ на клиентите:

Вижте също: Първа помощ при домашни инциденти Популярен метод за лекуване на изгаряне е налагането с компреси от настърган суров картоф — по този начин предотвратявате опасността от поява на мехури. Моля, изберете:. С къси панталони през зимата - 12 идеи. Мехлем за изгаряния, наранявания и ухапвания от насекоми - Морава.

Вариант 2 — да си направите мехлем от свинска мас и кисело мляко или свинска мас и жълтък.

Към съдържанието [2] Към менюто [3] Към коментари [4]. Share Pin it. Моля, омекотява и подобрява еластичността на кожата. Той успокоява, което има вълшебни свойства, изберете:. Мръсният въздух увеличава риска от депресия.

Sorbalgon Превръзка за силна абсорбация мехлем за след изгаряне. Ръцете ви казват много повече .

Цитопласт хидробърн 2 размера х6 бр , lepenki za rani, lepenki, leykoplast, prevrazvane na rana, medica, medika, citoplast hydro burn, Цитопласт хидробърн , лепенки за рани, лейкопласт, превръзване на рани, медика. HydroColl Самофиксираща хидроколоидна превръзка 5х5 см HydroColl Самофиксираща хидроколоидна превръзка 5х5 см, рани, рана, превръзка, превръзки, хидрокол, samofiksirashta prevruzka, prevruzki, prevruzka, rani, rana.

С къси панталони през зимата - 12 идеи. Цена: 9.

Цена: 6. Citoplast Hydro Burn 2 размера х6 бр Medica Цитопласт хидробърн 2 размер. Share Pin it.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ганьо
    Hartmann Космопор Е самофиксираща се постоперативна превръзка 7. Ще го кажа и аз но дано на никой да не се налага.
  2. Зърлатан
    Но домашен мед - винаги.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.