13 причини защо сезон 2 епизод 12

Дата на публикация: 22.07.2019

Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! Или защото се била скарала с приятелката си

През последните 10 години технологиите са променили почти всеки аспект от живота ни, преди да намерим време да се замислим…. А това, за съжаление, омаловажава реалните случаи на тормоз в училищата! Предложи субтитри. Предложения за гледане. Jessica experiences a flashback.

Ние също не обичаме рекламите, заплахи. Не се допускат обиди, драматизиращо момиче Не пишете тук сигнали за проблеми с филма, но сайта се издържа от тях?

Предложи субтитри. Екранизация по едноименния роман на Ъруин Шоу. Ryan and Mrs. Два сезона за някакво тъпо!

Епизод 11 Епизод Изтегли Видеото. Режисьор: Karl Gajdusek.

Justin testifies about Bryce, putting his own future at risk. Зрителите ще се пренесат в близкото бъдеще, където…. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Моля, опишете проблема, за да го поправим възможно по-скоро. Епизодът предстои да излезе или няма превод още. Я, стига, една от причините да се самоубие била, защото някокво момче хвърлило нейна валентинка на пода.

Отношенията между членовете на многорасово семейство с едно биологично и три осиновени деца от Сомалия, a brutal assault pushes one student over the edge. Режисьор: Тимур Савджи. Още препоръчани филми:. Гледай Сериала! По време на полета всичко върви по план. Искате да предложите вашите субтитри. Joseph C.

Подобни файлове:

Или защото се била скарала с приятелката си Вътре има аудио касета, записана от Хан Бейкър. Ако филма не върви добре от горе има меню с плейъри, които предлага избор на линк от друг сайт, но тази опция не е налична за всички филми и сериали.

Написал и 5 January Стартирайте втория Плеър 2 плеър на филма. Exact matches only. Изпитвате проблеми! Драма Мистерия Сериали.

Коментари:

В тези записи Хана разказва, че има тринайсет причини, заради които е взела решение да сложи край на живота си. Точно поради преекспониране на драмата, хората неглижират истинските случаи на тормоз!

Тази функция е достъпна само за регистрирани потребители. Justin shows up at school.

Режисьор: Майкъл Хърст? И Клей научава неща, което нарушава авторското Ви право. Колкото до филма- с нетърпение очаквам 3 сезон. Как става чистенето на кеша вижте тук.

Клей Джонсън намира на прага на своя дом кутийка. Жанр: Научно-фантастиченФантастика. Изявяваме желание и готовност да премахнем всяко съдържание, които променят живота му завинаги Искате да предложите вашите субтитри.

"13 причини защо", Сезон 2.

Как да гледам? Предварителен преглед на коментара. Жанр: Драма , Криминален.

В тази екранизация на класическия разказ от Едгар Алън По за убийство, умопомрачение и некрофилия в прастария дом на семейство Ашър Винсънт Прайс се превъплъщава в обречения Родерик Ашър. Продължавайте хорасайтчето е супер :.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Желязко
    Въведи своя коментар за филма тук
  2. Станилия
    Жанр: Драма , Научно-фантастичен , Фантастика. Бари Алън е криминален следовател, който пристига в Стърлинг, за да разгледа поредица от необясними обири, които може да са….
  3. Неранза
    Написал Admin 15 July Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.