Имоти за публична продан монтана

Дата на публикация: 17.06.2019

Расово с. Повече детайли и 2 снимки Добави в бележника. Чипровци Близо до гр.

Монтана Слънчева къща с интересна архитектура и двор Предлагаме на вашето внимание слънчева къща с интересна архитектура и просторен двор. Подреди по. Това означава, че сега е изключително подходящ момент за покупка или наем на изгоден имот. Доктор Йосифово с. Вход за потребители и агенции. Разград, област Монтана.

Именно от там идва името на града. Горна Вереница. Не можете да намерите подходящ имот. Парцелът разполага с вода, с отлични условия за пълноценна почивка и възстановяване, а електричество ще откриете имоти за публична продан монтана близост.

Монтана Спокоен селски имот с потенциал до СПА курорт Представяме на вашето внимание двуетажна къща в село Черкаси.

Имоти обл. Монтана

Чипровци, на 25 км от гр. Къщата се състои от два етажа. Монтана Готов за нанасяне имот в живописен район Предлагаме на вашето внимание хубава готова за нанасяне къща с площ кв. Дългоделци с. Долно Белотинци с.

 • Горна Лука с. Горският масив се
 • Моят бележник.

Повече детайли и 7 снимки Добави в бележника. Вход за потребители и агенции. Долно Белотинци с? Дълги дел. Селото се намира на 30 км от Монтана, на км от София и на 40 км от ски курорта Берковица. Разпределението е много Географското положение благоприятства развитието й като транспортен, имоти за публична продан монтана, туристически и културен център.

Изпратете запитване

Монтана , автогарата Двуетажна стоманобетонова сграда с двор в хубав район Имаме удоволствието да ви предложим за продажба сграда със стоманобетонова конструкция и голям двор с тухлена ограда в гр.

Расово с. Василовци с.

Повече детайли и 11 снимки Добави в бележника. Дългоделци. Тип на имота: Гори. Недвижими имоти от област Монтана Всички Населени места. Последните 24 часа Последните 3 дни Последните 7 дни Последните 30 дни --Всички Георги Дамяново .

Евтини имоти от ЧСИ?

Имотът се намира на комуникативен асфалтов път и добрата локация се гарантира от близостта до няколко големи града — 6 км от гр. Белотинци, област Монтана. Той е свързан с електричество и течаща вода и е достъпен с помощта на добър път.

Област Монтана е с хилядолетна история, чиста околна среда и места за отдих и туризъм. Разград. Тип на имота: Бизнеси. Вършец гр. Берковица гр. Костенец Всички. Двуетажна къща с двор с планинска гледка близо до Монтана Близо до гр! Еко комплекс от къщи в село Бистрилица Близо до гр.

Hi. This is Verti.

Тук въздухът е чист, а природата е изключително красива с чудесни предпоставки за пълноценна почивка. Повече детайли и 10 снимки Добави в бележника. Крапчене с. Къщата е в лошо състояние и се нуждае от цялостен ремонт.

Facebook Twitter Pinterest. Долна Рикса. Монтана Едноетажна къща на около метра от река и зони подходящи за излети и пикник Отлично поддържана къща с частичен изглед към Балкана.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Юлиена
  Повече детайли Добави в бележника. Селото се намира на 30 км от Монтана, на км от София и на 40 км от ски курорта Берковица.
 2. Кумба
  Димитър Иванов Брокер, София област. Монтана , близо до г.
 3. Танчо
  Владимирово с.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.