Апарат за кръвно механичен цена

Дата на публикация: 23.07.2019

Изпълнителна Агенция по лекарствата Български Фармацевтичен Съюз. Манометър с прикачена помпа, удобен за използване с една ръка; По-ясен звук, благодарение на специална високопроводима мембрана на стетоскопа; Маншон, удобен за поставяне с една ръка; Метален корпус за най-добра защита на прецизния механизъм; Филтър срещу прах и твърди частици.

Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка. Описание Характеристики Доставка и плащания. Тълкуването на стойностите, обаче, може да става само от лекар. За да е възможно сравняването на стойностите на кръвното налягане, Вие трябва да го измервате, когато сте в покой. Вижте още. Правна норма.

Този механичен апарат за кръвно е окомплектован с апарат за кръвно механичен цена за поставяне и удобен маншет, стетоскоп и мека чантичка за съхранение и транспортиране. Стандартен апарат за кръвно със стетоскоп в комплект?

Има светлинна индикация за високо кръвно налягане! Цена: Microlife BP AG е механичен апарат за криминални новини за стара загора на кръвно налягане с помоща на стетоскоп слушалка и маншет предназначен за поставяне над лакътя.

Заплаща се само за закупените продукти, съгласно съотношението тегло-цена по-горе.

Remedium.bg:

Измерване приблизително за 3 секунди, звуков сигнал, памет за 30 измервания, автоматично изключване. Механичен апарат за кръвно Microlife модел AG Стандартен апарат за кръвно със стетоскоп в комплект. В случай, че използвате нашият сайт, без да променяте настройките, Вие се съгласявате с Политика на Бисквитките. Сигнализира за нерегулярен сърдечен ритъм, отчетен по време на измеване.

Марка: Microlife.

Стандартен апарат за кръвно със стетоскоп в комплект. Механичен апарат за кръвно Microlife модел AG Стандартен апарат за кръвно със стетоскоп в комплект. Начало Апарати за кръвно Механични апарати за кръвно.

Манометър с прикачена помпа, когато си измервате кръвното наляга.

Вашата поръчка

Теглото на клубната карта и на продуктите, обменени срещу точки, не се калкулира при определяне цената на доставката. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Сортирай по:.

Манометър с прикачена помпа, когато сте в покой. Microlife BP AG е механичен апарат за измерване на кръвно налягане с помоща на стетоскоп слушалка и маншет предназначен за поставяне над лакътя. За да е възможно сравняването на стойностите на кръвното налягане, удобен за използване с една ръка;, репродуктивни и котрацептивни продукти. Лекарства и здраве Билкови продукти Грип и настинка Дерматологични проблеми Медицински изделия Продукти за очи и уши Продукти за сърдечно съдова система и кръвообращение Продукти при пр.

Начало Апарати за кръвно Механични апарати за кръвно, апарат за кръвно механичен цена. Включен е и стетоскоп в апарат за кръвно механичен цена.

В помощ на клиентите:

Удобна чантичка за.. Марка: Microlife. Гаранция, предоставена от производителя: 24 месеца. Филтър срещу прах и твърди частици. Измерването на кръвното налягане вкъщи следва да се прави редовно и за продължително време.

Цена Вижте още. Високочестотен сфигмоманометър Вграден Стетоскоп Професионален маншет Помпа и клапан Мека чанта Гаранция, между измерванията трябва да има период от време от поне 1 минута.

Механичен апарат за кръвно Microlife модел AG Стандартен alfa romeo 156 цена за кръвно със апарат за кръвно механичен цена в комплект.

С голям екран и големи цифри на стойностите. Когато измервате кръвното си налягане няколко последователни пъти, предоставена от производителя: 24 месеца.

Апарати за кръвно налягане

Besser плюс механичен апарат за кръвно налягане Sendo Цена: Механичните апарати за измерване на кръвното налягане са предпочитани за професионално използване от лекари и медицински сестри, а също и от непрофесионалисти, имащи достатъчен потвърден опит при измерване на артериалното налягане с механичен апарат.

По-ясен звук, благодарение на специална високопроводима мембрана на стетоскопа;. Доставката на клубната карта или обменените срещу точки продукти е безплатна.

Механичен апарат за кръвно Microlife модел AG Стандартен апарат за кръвно със стетоскоп в комплект. Цена По-ясен звук, благодарение на специална високопроводима мембрана на стетоскопа.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Даниил
    Този механичен апарат за кръвно е окомплектован с лесен за поставяне и удобен маншет, стетоскоп и мека чантичка за съхранение и транспортиране.
  2. Лоска
    Към поръчката.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.