Човекът и природата 3 клас презентации тела и вещества

Дата на публикация: 23.07.2019

Сподели във Фейсбук и спечели XP! При грешен отговор не се дава точка. Коментари 9.

Среда на живот и приспособяване на живите организми. Райков гр. От какви вещества са направени различните тела? Грешка при запис! Коя чаша от какво вещество е съставена? Вече даде своя глас за този коментар.

Влез в профила си, за да можеш да гласуваш!

На котлона кипи вода в тенджера. Ти успешно докладва този коментар. Влез в профила си, за да докладваш този коментар. Еще похожие презентации в нашем архиве:. Органи на човешкото тяло. Вземайте лекарства само по лекарско предписание?

План на урока: 1.
  • Животните във водата.
  • Среда на живот и приспособяване на живите организми.

ТЕЛА И ВЕЩЕСТВА - 3.КЛАС. ТЕСТ ПО ЧП В КРАЯ НА РАЗДЕЛА

Какво научих в трети клас. По какво си приличат и по какво се различават показаните тела? Как свойствата определят за какво можем да използваме едно тяло? Има постоянен обем. Връзка с Уча.

  • Благодаря ти безкрайно! Групиране на животните според вида на храната им.
  • Какво научих в трети клас. Природата около мен.

Твърди тела, течности и газове. You can change your ad preferences anytime. Загружай и скачивай презентации бесплатно. Обемът показва колко място заема тялото. Моля въведете текст преди да изпратите.

View More Presentations

Предмет Материал Свойства подкова стена прозорец обувки метал бетон стъкло кожа твърд, ковък твърд, здрав прозрачно,крехко здрава, мека.

Дали телата с еднакъв обем имат еднаква маса? Живи организми.

В последната колона впишете по две свойства на всеки материал, Всички тела заемат определено място в пространството, които го свойства на всеки материал.

Везните не се накланят и остават хоризонтални, когато от двете им страни телата са с еднаква маса. Не можеш да гласуваш за свой коментар.

Вход в систему. Published on Sep 25.

Presentation Description

Коя от двете чаши е пълна с течност? Cancel Save. Подреди топчетата А, В и Г според тяхната маса. Получить код презентации. Свойства на материалите.

Свойства на материалите. Описание на урока? Живи организми и среда на живот! Основни групи животни. Благодарим за помощта.

Твърдите тела имат постоянен обем. Вход в систему. При верен отговор се дава 1 точка.

You just clipped your first slide! Много тела са съставени от две и повече вещества. За да коментираш този видео урок, стани част от Уча. Свойства на въздуха.

Огради отговора. Растения във водата. Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.