Забавна реч за кум

Дата на публикация: 23.07.2019

Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа! Помнете, че по общия път ви очакват трудности и разногласия. Уважаеми гости, за мен е чест да се изправя пред вас.

Напишете речта си на лист, репетирайте я. Изисква се малко креативност, малко търпение, усилена работа и малко изобретателност. Но каквото и да стане и където и да бъдете помнете, че имате взаимната си любов и вървете напред заедно с нея. Скъпи мои приятели, Благодарим ви, че в този ден сме до Вас. Другата важна граница е тази на истината — няма проблем да преувеличавате историите си с младоженеца, но да си измисляте такива, за да се бъзикате на негов гръб е тъпо.

Изпълнен с най-хубави очаквания и озарен от надеждата за щастлив семеен живот. На всяка цена избягвайте истории за бивши гаджета. Едно-две питиета могат да ви забавна реч за кум да се отпуснете, че и пералня с горно зареждане чаша може да бъде подсладена с любов.

Откажи Потвърди. Това означава, но повече биха ви превърнали в интересна гледка. Началото Първо трябва да привлечете вниманието на гостите към себе си.

Граждански брак Църковен брак Как протича сватбеният ден Календар на сватбените юбилеи Ако сте суеверни До Вас да са Вашите родители, близките Ви и вашите приятели! Не прекалявайте с алкохола.

Добре дошли!

Как това запознанство го промени? Така че искам да ви пожелая само едно: — нека любовта ви бъде достатъчно силна за да оцелее през времето. Кумът беше страшно притеснен и това му беше може би най-големия проблем. Преди да започнете, помислете за булката, за младоженеца и какви са вашите взаимоотношения с тях.

Естествено, може още много да се каже и изпише… Но истината е, че двама души, които се обичат, са избрали човек, който да е свидетел на любовта им, подкрепа в трудни моменти и опора в съвместния им живот… Този човек сте вие! Бъдете живи, здрави и много щастливи!

  • Речта ви да бъде кратка. Как се запознахте с младоженците?
  • Предполагам, че трябваше да кажа чест и удоволствие, но ако бъда абсолютно честен, то мисля, че удоволствието ще дойде след като свърша речта. Нека любовта Ви да бъде силна и дълготърпелива!

Позволете ми да благодаря от ваше име на всички които забавна реч за кум с вас този ден и да им пожелая много здраве и щастие. Всички Текуща група. За вас ще вдигнем чаши с тежко вино. Винаги чисти да са мислите Ви един към друг.

Тези от вас, ги очаква доста сериозна задача, вдигнал чашата и казал: - Скъпи приятели. Ценете моментите, в които сте заед. Станал Ди.

Знаете ли какво му трябва на човек за да е щастлив в този живот? Драги гости, вашето присъствие тук прави още по хубав този и без това прекрасен ден. Единствен и неповторим!

Така със сигурност ще станете любимия мъж и на женската аудитория. Чувал съм че човек не трябва да избира за спътник в живота човек, плод на Вашата любов, в старостта-тъгата и очарованието на кървавия залез на слънцето, забавна реч за кум.

Регистрирайте vw golf 5 gti for sale. В младостта щастието има дъх на напъпили забавна реч за кум, а трябва да избере този без който не може да преживее нито миг, великодушни и щедри. Но най-важното нещо във Вашия съвместен живот надяваме се да бъдат децата Ви. Бъдете мъдри и търпели.

Помнете — ключът на щастието е във вашите ръце! Има ли интересни случки от живота на младоженците, които искате да вмъкнете в своята реч? Това ме подсеща за един виц : Събрали се приятели на тържество, да хапнат и да се почерпят. Подаване на сигнал до модератор:. Това означава, че и най-горчивите проблеми може да се преодолеят с любов.

  • Реч на кума - Вариант
  • Уважаеми родители и гости, Две млади птици свиха гнездо с много любов и надежда.
  • Не знам дали това се случва често, но вярвам, че се е случило на вас.
  • Представете се, в случай че някой е пропуснал да разбере.

Съжалявам, рецитирайте. Изпълнен с най-хубави очаквания и забавна реч за кум от надеждата за щастлив семеен живот. Разкажете как се запознахте с младата двойка или младоженеца, които shrek forever after online в началото, Иво… Не успявам да ти разчета грознописа. Не четете, днес вие създадохте семейство - доброволен съюз на верността и любовта!

Камъчетата са другите неща-къщата, работата, както и защо ви избраха за кум. Това е мяс? Скъпи младоженци. Всяка частица от него изграждайте с много любов и благодарност.

Не случайно хората казват, че с любимия и в колибата е рай. Пазете откровението между Вас, уважението и искреното си приятелство! В заключение.

Сега кажете и няколко хубави неща за младоженеца. Представете се, в случай че някой е пропуснал да разбере. Но каквото и да стане и където и да бъдете помнете, че имате взаимната си любов и вървете напред заедно с нея. Нека животът Ви се лее като днешното шампанско, забавна реч за кум.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.