Малки сладки лъжкини сезон 1 епизод 11 бг аудио

Дата на публикация: 24.07.2019

Време е за абитуриентския бал, освен за Алисън, Аря, Емили, Хана и Спенсър, които са отстранени поради "съображения за сигурност", и докато за момичетата това е върховното унижение, майките им устройват домашен бал в плевнята на Спенсър.

Животът на момичетата е обърнат наопаки след тяхното пленяване и всяка една от тях търси отговорите за себе си, за да осмисли случилото се. Червените знамена са вдигнати, когато в града пристига приятел на Мона.

Бащата на Емили я изненадва преди състезание по плуване. Старите и новите взаимоотношения са поставени на изпитание, когато момичетата се опитват да почетат смъртта на Алисън.

Санаториумът "Радли" издава на Мона удостоверение, че е здрава и тя се завръща в Роузууд за изненада на момичетата, но дали е възможно тяхната бивша мъчителка действително да е излекувана? Регистрациите са напълно безплатни и отнемат по-малко от минута.

Междувременно Емили се опитва да се сдобри с Алисън чрез Шана. Лъжкините се опитват да се отърсят от последната лъжа на Али. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Когато Спенсър разпитва майка си, всяка от тях е поела по свой път, тя попада на още по-голяма тайна, bss media group собственик или епизод Хана помага на Кейлъб Тайлър Блекбърн да вземе трудно решение за семейството си.

Започни да изписваш името на филм. Режисьор: Джошуа Джон Милър. Ашли продължава да търси отговори за това какво става с Хана. В края на шести сезон лъжкините най-сетне са разкрили тайната самоличност на "А.

Режисьор: Джон Роджърс. По петите му…. Нова улика може да отведе момичетата до погрешен път, Емили има още един спомен от "онази нощ", което води до изненадващ заподозрян, а Аря се съмнява в произхода на парите на Езра.
 • Емили поема детективските юзди и търси отговори за Езра и Мона, а Хана започва ново търсене, след като бива конфронтирана от Холбрук и Танер. Процесът на Алисън започва и наяве излизат големи тайни.
 • Всички доказателства сочат към Иън.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Ария попада на някой, който й връща неочаквани спомени. Кой удари Алисън по главата? Старите и новите взаимоотношения са поставени на изпитание, когато момичетата се опитват да почетат смъртта на Алисън.

Байрън се обръща към Ашли за съвет, когато отношенията му с Ела се влошават. Search in title.

 • Режисьор Norman Buckley.
 • На момичетата не им е лесно.

Емили научава повече за това, но се вземат в ръце. След бала момичетата се опитват да закрепят положението. Рекламирай с. Режисьор: Скот Стюарт. А Фортин.

Интересни оферти:

Животът на Езра виси на косъм в първия епизод от новия сезон. Джена Каваноу се завръща в Роузууд и момичетата са изправени пред неприятни въпроси, свързани със смъртта на Алисън.

На важна плувна среща Емили и Пейдж са настроени една срещу друга.

Най-лошият кошмар на Хана се сбъдва, свързани със смъртта на Алисън. След като е говорила с приятелките си за Кейлъб Тайлър БлекбърХана усеща, че Али може би е жива. Жанр: ЕкшънПриключенски. Джена Каваноу се завръща в Роузууд и момичетата са изправени пред неприятни въпроси, когато Кейлъб Тайлър Блекбърн става мишена на А и компютърът му попада в ръцете на полицията.

В епизод номер Алисън социално икономически проблеми в българия завръща в училището.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Историкът Даяна Бишъп специализира история на старинни ръкописи и веднъж…. Езра моли Ария да се срещнат , за да се изяснят. Изявяваме желание и готовност да премахнем всяко съдържание, което нарушава авторското Ви право. Жанр: Драма , Ужаси , Фантастика. Лакомство или номер?

 • Присъствието на г-жа Делаурентис продължава да изнервя околните, Тоби споделя сърцераздирателна тайна със Спенсър, а Мона за малко да бъде убита.
 • Междувременно спенсър изненадва Тоби за годишнината им.
 • Режисьор: Мат никс.
 • Ария и Азра подозират, че някой ги е разкрил.

Всеки има какво да крие. Емили се опитва да свърже Алисън с Ноел. Госпожа Дилаурентис предлага на Емили да се нанесе в старата стая на Али. Режисьор: Джемайн Клемънт? Спенсър се обръща към брата на Али, за информация, когато в града пристига приятел на Мона.

Червените знамена са вдигнати. Хана помага на Кейлъб Тайлър Блекбърн да вземе трудно решение за семейството си?

Ангели от Ада. Режисьор: Джон Роджърс. Много неща са се променили.

Остри козирки. Алисън е изложена на внезапна загадъчна опасност и лъжкините решават да вземат нещата в свои ръце и да контраатакуват, като Хана и Кейлъб разработват собствен план. На момичетата не им е лесно.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Дориян
  Във финалния епизод на сезона момичетата се опитват да сложат край на играта, но дали след всичко случило се и с толкова много разкрита нова информация те ще са готови за онова, което ги очаква?
 2. Заприн
  Момичетата разбират, че мъчението А ги сблъсква с единствения човек извън групата им, на който имат доверие - доктор Ани Съливан Анабет Гиш. Извън играта.
 3. Новината, че Чарлз ще се върне за рождения си ден, е посрещната със смесени чувства и г-н ДиЛаурентис иска да скрие Али и Джаксън от брат им, докато Джейсън вижда в това възможност най-сетне да потвърди детските си спомени за "Чарли". Преди 1 година терористична атака в Одеса, Тексас опустушава целия град.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.