Просвета електронен учебник 6 клас информационни технологии за

Дата на публикация: 24.07.2019

Английски език за 5 - 8. Регистрация Забравена парола.

Аудиодискове и мултимедийни дискове. Английски език. Електронните учебници и помагала могат да бъдат използвани на компютър с достъп до интернет. Книга за учителя по Изобразително изкуство за 6. Учим български език - Учебно помагало за 6. Даниела Дурева Доц. Виж всички.

Помагала за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка. Помагала за целодневно обучение и самоподготовка. Band 1. Избери клас География и икономика за 6.

Тетрадка английски език. Band 2.

6. клас - Английски език

История и цивилизации. Учебни помагала. Музика за 6. Български език за 6. ISBN: 72 стр. Ангел Ангелов Доц. За нас Как да поръчам?

  • Помагала за национално външно оценяване. Избери предмет
  • За нас Как да поръчам? Човекът и обществото.

Начини на плащане Чести въпроси Контакти. Учебни тетрадки. Помагала за държавни зрелостни изпити. Художествена литература. В категорията ще може да поръчате едни от най-популярните издания като "Български език за 6 клас" на издателство Рива, "Про. Общи условия за ползване на сайта.

6. клас - Български език и литература

Учебна тетрадка по география и икономика за 6. Информационни технологии 6 клас. Практически граматики. New edition.

Тетрадка по математика за 6! Табла и флашкарти. Помагала за национално външно оценяване. География и икономика за 6. Участва в редица национални и международни конференции и семинари за използване на новите информационни и комуникационни технологии в образованието. Образователни игри.

Учим български език - Учебно помагало за 6. JavaScript seems to be disabled in your browser. Научна литература. Български език за 6. Помагала за обучението, организирано в чужбина.

  • Друга литература.
  • Помагала за национално външно оценяване.
  • Те са безценен помощник на всеки ученик, който иска да бъде добре подготвен за учебните занятия.
  • Даниела Дурева Доц.

Френски език за 6. Английски език за 5 - 8. Общи условия за ползване на сайта. История и цивилизации. Сборник със задачи по математика за 6. Български език за 6. Има над публикации в България и чужбина, като учител по математика и информационни технологии, в които са представени изследван! Благоевград.

Тестове по история и цивилизации за 6. Работни листове по технологии и предприемачество за 6. New Edition. Немски език.

Час на класа. Работни листове. Помагала за обучението, организирано в чужбина?

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.