сладко и горчиво турски сериал 8 ти се върне Това което правиш ще ти се върне Да Това което правиш ще ти се върне би трябвало да знеш това Това което правиш ще ти се върне Да Това което правиш ще ти се върне би трябвало да знеш това Не искам да мисля за това не искам да говоря за това толкова ми е писнало от това не мога да повярвам че завърши по този начин. Разбива ми се сърцето да гледам че си заминаваш защото знам,че живееш в лъжа., justin timberlake what goes around lyrics." />

Justin timberlake what goes around lyrics

Дата на публикация: 25.07.2019

Това което правиш ти се връща Ей момиче той ли е всичко което търсиш в един мъж? Comes Around Justin Timberlake. Просто толкова объркан от това чувствам тъга по това просто не мога да се справя без теб Кажи ми честно ли е?

Няма проблем скъпа защото след време ще разбереш Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Сега момиче,аз си спомням всичко което си казала каза че продължаваш напред, и че е по-добре да направя същото смешното в случая е, че бях готов да ти дам фамилията си Мислех че сме аз и ти скъпа сега просто е срамота и предполагам че съм сгрешил Няма проблем скъпа защото след време ще разбереш Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Сега момиче,аз си спомням всичко което си казала каза че продължаваш напред, и че е по-добре да направя същото смешното в случая е, че бях готов да ти дам фамилията си Мислех че сме аз и ти скъпа сега просто е срамота и предполагам че съм сгрешил Просто не мога да го проумея мислех че сме аз и ти скъпа..

Знаеш че ти дадох света, държеше ме в дланта си.. Разбива ми се сърцето да гледам че си заминаваш защото знам,че живееш в лъжа..

Не искам да мисля за това не искам да говоря за това толкова ми е писнало от това не мога да повярвам че завърши по този начин, justin timberlake what goes around lyrics. Така ли ще си кажем сбогом. Това ли наистина е начина по който нещата пропаднаха.

Няма проблем justin timberlake what goes around lyrics защото след време ще разбереш Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Сега момиче,аз си спомням всичко което си казала каза че продължаваш напред, че бях готов да ти дам фамилията си Мислех че сме аз и ти скъпа сега просто е срамота и предполагам че съм сгрешил Разбива ми се сърцето да гледам че си заминаваш защото знам,че живееш в лъжа.

Ти ме измами момиче сърцето ми кърви и всичко си продължи без да кажа че ме остави наранен, просто класическия случай сценарий стар като света момиче получи това което заслужаваш Това което правиш ще ти се върне мисля че ти казах хей!
  • Просто толкова объркан от това чувствам тъга по това просто не мога да се справя без теб Кажи ми честно ли е?
  • Без разрешение, ние нямаме право да покажем текста!

Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around Текст

Това ли наистина е начина по който нещата пропаднаха? Няма проблем скъпа защото след време ще разбереш Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Нека да ти разясня картинката,скъпа Прекарваш нощите си самотна и той никога не се прибира вкъщи и всеки път когато му се обадиш това което получаваш е отговор със зает тон чух че си разбрала че той ти причинява това което ти ми причини и това е начина по който продължава всичко Но момиче аз не съм някой който е много търпелив Няма проблем скъпа защото след време ще разбереш Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Сега момиче,аз си спомням всичко което си казала каза че продължаваш напред, и че е по-добре да направя същото смешното в случая е, че бях готов да ти дам фамилията си Мислех че сме аз и ти скъпа сега просто е срамота и предполагам че съм сгрешил И сега искаш някой да те избави от самотните нощи мечтаеш си да имаш някой който може да дойде и да се погрижи

  • Is this the way things are going down? Без разрешение, ние нямаме право да покажем текста!
  • Разбива ми се сърцето да гледам че си заминаваш защото знам,че живееш в лъжа..

Аз и ти до края- но предполагам че съм сгрешил Разбива ми се сърцето да гледам че си заминаваш защото знам,че живееш в лъжа.

Не искам да мисля за това не искам да говоря за това толкова ми е писнало от това не мога да повярвам че завърши по този начин. Съобщение "Съгласен съм текстовете ми да бъдат показвани на сайта" е напълно достатъчно. Категории: попsoul Език: Английски.

What Goes Around.../...Comes Around

Няма проблем скъпа защото след време ще разбереш Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш ще ти се върне Да Това което правиш ще ти се върне би трябвало да знеш това Това което правиш ще ти се върне Да Това което правиш ще ти се върне би трябвало да знеш това Не искам да мисля за това не искам да говоря за това толкова ми е писнало от това не мога да повярвам че завърши по този начин..

Justin Timberlake и Black Eyed Peas. Няма проблем скъпа защото след време ще разбереш Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Сега момиче,аз си спомням всичко което си казала каза че продължаваш напред, и че е по-добре да направя същото смешното в случая е, че бях готов да ти дам фамилията си Мислех че сме аз и ти скъпа сега просто е срамота и предполагам че съм сгрешил

Без разрешение, ние нямаме право да покажем текста. Няма проблем скъпа защото след време ще разбереш Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти justin timberlake what goes around lyrics върне Това което правиш ще ти се върне Да Това което правиш ще ти се върне би трябвало да знеш това Това което правиш ще ти се върне Да Това което правиш ще ти се върне би трябвало да знеш това Не искам да мисля за това не искам да говоря за това толкова ми е писнало от това не мога да повярвам че завърши по този начин.

Това ли наистина е начина по който всичко пропадна, justin timberlake what goes around lyrics. Баща в излишък 1 онлайн което правиш ти се връща Ей момиче той ли е всичко което търсиш в един мъж. Ти ме измами момиче сърцето ми кърви и всичко си продължи без да кажа че ме остави наранен, просто класическия случай сценарий стар като света момиче получи това което заслужаваш Така ли ще си кажем сбогом.

Всичко се връща*

Това което правиш ти се връща Ей момиче той ли е всичко което търсиш в един мъж? Няма проблем скъпа защото след време ще разбереш Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Нека да ти разясня картинката,скъпа Прекарваш нощите си самотна и той никога не се прибира вкъщи и всеки път когато му се обадиш това което получаваш е отговор със зает тон чух че си разбрала че той ти причинява това което ти ми причини и това е начина по който продължава всичко Това ли наистина е начина по който всичко пропадна?

Просто не мога да го проумея мислех че сме аз и ти скъпа..

Препоръчани песни 1 Rehab Rihanna. Но момиче аз не съм някой който е много търпелив Знаеш че ти дадох света, държеше ме в дланта си. Просто толкова объркан от това чувствам тъга по това просто не мога да се справя без теб Кажи ми честно ли е. Justin Timberlake и Black Eyed Peas. Аз и ти до края- но предполагам че съм сгрешил Comes Around. Не искам да мисля за това не искам да говоря за това толкова ми е писнало от това не мога да повярвам че завърши по този начин.

Няма проблем скъпа защото след време ще разбереш Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което looking forward to seeing you synonym ще ти се върне Нека да ти разясня картинката,скъпа Прекарваш нощите си самотна и той никога не се прибира вкъщи и всеки път когато му се обадиш това което получаваш е отговор със зает тон чух че си разбрала че той ти причинява това което ти ми причини и това е начина по който продължава всичко Просто толкова объркан от това чувствам тъга по това просто justin timberlake what goes around lyrics мога да се справя без теб Кажи ми честно ли е, justin timberlake what goes around lyrics.

Account Options

Justin Timberlake - What Goes Around Но момиче аз не съм някой който е много търпелив Но момиче аз не съм някой който е много търпелив

Няма проблем скъпа защото след време ще разбереш Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Това което правиш,правиш,правиш ще ти се върне Сега момиче,аз си спомням всичко което си казала каза че продължаваш напред, че бях готов да ти дам фамилията си Мислех че сме аз и ти скъпа сега просто е срамота и предполагам че съм сгрешил Така ли ще си кажем сбогом.

Просто толкова объркан от това чувствам тъга по това просто не мога да се справя без теб Justin timberlake what goes around lyrics ми честно ли е.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Мерелин
    Препоръчани песни 1 Rehab Rihanna. Това ли наистина е начина по който нещата пропаднаха?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.