Ямбол музей на бойната слава

Дата на публикация: 25.07.2019

Музейната колегия Ви пожелава да сте здрави, весели, засмени и от Бог благословени! Регистрирайте се Забравена парола. Пионерни казарми.

За вход му служи възстановеният портал — паметник на някогашния и пехотен Ямболски полк — във вида, в който е бил в първите години на м иналия век. Пионерни казарми. Лятно работно време г. Затова и именно в Ямбол е реализиран единственият по рода си в страната специализиран общински военен музей. Фестивал "Master Of Art". Полкът се прославя най-вече с участието в превземането на Одринската крепост през г.

Сайтът използва бисквитки, за да можем да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. След завършването си майор Георги Анастасов е на кръстопът да напусне българската армия или да се ямбол музей на бойната слава като пилот на вертолет. Най - нови Най - четени? Дайте съвет къде е добре да се нощува край залив Болата. Вход за потребители.

Спортни клубове. Фестивал "Master Of Art". На 9 юни г. Фондът на музея разполага и с реплика на Браилското знаме — първообразът на националния ни флаг, дарено от ученици от ямболската Математическа гимназия. Вашите имена:. Пионерни казарми.

 • Автор: Музей на бойната слава Преди години на 16 октомври г.
 • Изучават се сигналите за оповестяване при различни видове опасности, реда и индивидуалните средства за защита. Музеят на бойната слава е разположен в бивш войскови район — т.

Или използвайте регистрацията си в:. Банки и обмяна на валута. Майор Георги Димитров Анастасов е роден на 04 октомври г. Обучението се организира от Военно окръжие II степен - Ямбол и определените военнослужещи от военните формирования от гарнизона в Ямбол. Лятно работно време г. Пионерни казарми.

Въведете вашите данни за вход Грешни входни данни, опитайте отново. П опаднало е в Българската армия като трофей, като о т него в света са запазени едва 6 броя. Светли Коледни и Новогодишни празници! От този вид в България има запазени само две.

Вижте още от категория Градски легенди. През ноември г. Той е бил един от двата най-големи немски цепелини, използвани през Първата световна война. През г. Работно време:!

Над са загиналите при покоряването и защитата на родните пространства. Фестивал "Master Of Art". Ямболски хроники. Пионерни казарми.

Здраве и красота. Снимка: Музей на бойната слава - Ямбол. Музей на бойната слава - Ямбол гр. Предстоящи събития! Тази статия ви хареса. Той е един от двата най-големи немски цепелини, използвани през Първата Световна война. Вашите имена:.

Здраве и красота. Обучението се организира от Военно окръжие II степен — Ямбол и определените военнослужещи от военните формирования от гарнизона в Ямбол.

Над са загиналите при покоряването и защитата на родните пространства.

На 24 и 25 октомври г. Кратка история. За вход му служи възстановеният портал - паметник на някогашния и пехотен Ямболски полк - във вида, в който е бил в първите години на м иналия век.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Христомила
  Още по темата.
 2. Мария-Киара
  Извършен е първият боен полет в историята на българската авиация, той е и първият боен полет в Европа. Колекцията от ръчно огнестрелно оръжие показва цялостното въоръжение на Българската армия в периода от Руско-турската освободителна война до наши дни.
 3. Пейкя
  Банки и обмяна на валута. Светли Коледни и Новогодишни празници!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.