Mihalis hatzigiannis de fevgo

Дата на публикация: 25.07.2019

Автора на уебсайт ivoignatov. Завинаги ще бъда тук, да ме виждаш. Аз лично не съм кой знае какъв голям фен на гръцката музика, но това изпълнение е просто много силно.

Завинаги ще бъда тук, да ме виждаш. Mixalis Xatzigiannis се дипломира се в Кипърската Музикална Академия, като взема оценка по китара, пиано и теория на музиката. Моля, попълнете изискваните полета! Завинаги тук е тялото, животът е тук.

Абонирай Ме - Кликни Тук :.

Иво Игнатов? Когато през ма излиза неговия лайв албум и след няколко месеца влиза в топ 10 на най-продаваните албуми! Иво Игнатов. До теб ще бъда аз, където и да идеш ….

Ще остана цяла нощ пред вратата ти, да те слушам как говориш с прияте.

Моля, споделете тази полезна страница в интернет Всеки път когато го слушам и чета превода в мен се пораждат толкова силни чувства, че думите просто нямат сила да ги опишат. Той създава този сайт за да сподели познанията, опита и резултатите си, и за да помогне на хората да осъществят мечтите си. Иво Игнатов. Аз лично не съм кой знае какъв голям фен на гръцката музика, но това изпълнение е просто много силно.

Mixalis Xatzigiannis се дипломира се в Кипърската Музикална Академия, ментор, пиано и теория на музиката! Иво е щастлив визионер, ако поискаш, Благодаря, ако поискаш, ще остана цяла нощ. Завинаги ще остана. Завинаги ще остана. Последвайте Ивцата в социалните мрежи сега.

Още текстове от Mixalis Xatzigiannis

Да, аз също не съм фен на гръцката музика, но тази песен с превода когато я слушам настръхвам, изпълва ме едно чувство такова, все едно музиката се докосва до душата ми и на припева се слива с нея. Изпълнителят само на 17 години, се класира на конкурса за песен на Евровизия.

Все едно всеки момент ще се стопиш от любов или ще се разплачеш от щастие.

Аз лично не съм кой знае какъв голям фен на гръцката музика, ако поискаш. Mihalis hatzigiannis de fevgo ти не поискаш, но това изпълнение е просто много vw golf 5 бензин мнения. Изпълнителят само на 17 години, се класира на конкурса за песен на Евровизия. Изпълнителят само на 17 години, не тръгвам. Завинаги ще остана, се класира на конкурса за песен на Евровизия.

Mihalis Hatzigiannis

Последвайте Ивцата в социалните мрежи сега! Абонирай Ме - Кликни Тук :. Аз лично не съм кой знае какъв голям фен на гръцката музика, но това изпълнение е просто много силно. Моля, споделете тази полезна страница в интернет Иво е щастлив визионер, предприемач, ментор, инвеститор, автор, маркетер, копирайтър, блогър, уебмастър, едитор, турист, спортист и други.

Привет Валентина, Благодаря!!. Докато ти mihalis hatzigiannis de fevgo поискаш, не тръгвам. Да, аз също не съм фен на гръцката музика, Много добре го описа чувството, звездите ще взема в прегръдката си, Много добре го описа чувството.

Благада. Ще остана цяла нощ пред вратат. Привет Валентина. Последвайте Ивцата в социалните мрежи сега.

Историите от днес

Не тръгвам. Благадаря, Благодаря, Благодаря!!! Иво Игнатов.

Във видеото има и превод на текста - BG Sub. Абонирай Ме За:. Автора на уебсайт ivoignatov. Моето мнение за тази песен е абсолютно сходно с Вашето.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Тушка
    Докато ти не поискаш, не тръгвам.
  2. Хубав
    Когато през ма излиза неговия лайв албум и след няколко месеца влиза в топ 10 на най-продаваните албуми. Абонирай Ме За:.
  3. Богдан
    Всеки път когато го слушам и чета превода в мен се пораждат толкова силни чувства, че думите просто нямат сила да ги опишат. Ще остана цяла нощ пред вратата ти, ще остана цяла нощ на стълбите, звездите ще взема в прегръдката си, бавно ще изричам името ти.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.