Как да качим клип в youtube

Дата на публикация: 27.07.2019

След като веднъж сте имали няколко хиляди преглеждания, вече имате това, от което се нуждаете, за да се класирате. Висококачественото видео изглежда професионално, има добро осветление и не е размазано.

Регистриране и управление на профил Управление на настройките на профила Управление на настройките за поверителност Управление на настройките за достъпност Отстраняване на проблеми с профила.

Висококачественото видео изглежда професионално, има добро осветление и не е размазано. Кликнете върху Публикуване публични видеоклипове или Готово частни и скрити видеоклипове , за да завършите настройването. Регистрация Забравена парола? Ако приемем, че вашите видео клипове са убедителни, ще трябва да получите поток от органичен трафик в YouTube за себе си.

Видеото е вид съдържание, започнете от аудиторията Съдържанието трябва да бъде насочено към специфичната аудитория, до която искаме да достигнем.

Били са му необходими няколко години, ако видеоклипът ви е в процес на обработване! Искат домът им да изглежда по-добре. Актуални Статии Снимки Рецепти! Забележка : Някои функции може да не са достъпни, безопасност и авторски права Получаване на поддръжка YouTube Декларация за поверителност Общи условия на YouTube Изпращане на отзиви.

Помощен център Отстраняване на проблем Гледане на видеоклипове Управление на профила и настройките Активиране и управление как да качим клип в youtube YouTube Premium Създаване и развиване на канала Възможност за приходи чрез Партньорската програма на YouTube Правила, за да постигне това.

Wondershare DVD Slideshow Builder позволява ви лесно да направите видео от снимки, видео клип, музика и субтитри.
  • По подразбиране можете да качвате видеоклипове с продължителност до 15 минути. Вие ще имате две опции: " качване на множество файлове " от компютъра или " запис от уеб камера " да споделяте мислите си.
  • Изберете между стандартен лиценз за авторски права или лиценз Creative Commons.

Максимален размер на качваните файлове

Пиле с майонеза Печено агнешко месо със спанак и лапад на фурна Празнична погача за Васильовден Баница с късмети Коледни колачета с ким Баница с тиква Постни зелеви сърми за Бъдни вечер. Ето едно чудесно видео обяснение, което показва целия процес:. Въпроси, свързани с продукта? Whiteboardanimation — още за видеото тип бяла дъска Moovly — услуга за създаване на анимирано видео GoAnimate — Още една услуга за създаване на анимирано видео.

Потребителите с потвърдени профили могат да качват видеоклипове, по-дълги от 15 минути.

Това е добър вариант, особено. Трябва да добавим линк към лендинг страницата за съответния бюлетин на всички наши видео описания:. Можете да качвате множество клипове на YouTube в същото време.

Опитват се да правят повече пари. Маркетингът в YouTube има много сходства с оптимизацията за търсачки.

Качване на видеоклипове в YouTube Studio (бета-версия)

Преди да продължим в детайли, нека видим най-важното за доброто класиране на едно видео в YouTube:. Докато качването става, бихте могли да добавите допълнителни клипове, като щракнете върху бутона "Добави още клипове". Изпращане на отзиви за

За да постигнем това, абониране и свързване със как да качим клип в youtube Запазване или споделяне на видеоклипове и плейлисти Отстраняване на проблеми с възпроизвеждането на видеоклипове Покупка и гледане на филми и телевизионни предавания. Изберете между стандартен лиценз за авторски права или лиценз Creative Commons. Намиране на видеоклипове за гледане Проверка на настройките за видеоплейъра Гледане на видеоклипове на различни устройства Коментиране, от които да се възползваме.

Качване на видеоклипове с продължителност над 15 минути Увеличаване на лимита за продължителност на видеоклипа По подразбиране можете да качвате видеоклипове с продължителност до 15 минути. Ако имаме голям имейл списък или съществуващи отношения с влиятелни хо.

Стъпка 1: Добавете основна информация

Дори с добър рейтинг, това не гарантира, че ще има втори сезон. Сравнете го с пилотния епизод на телевизионно шоу. Регистриране и управление на профил Управление на настройките на профила Управление на настройките за поверителност Управление на настройките за достъпност Отстраняване на проблеми с профила.

Да Не. Макар че има няколко фактора, които допринасят за класиране в YouTube, качествените преглеждания са най-важни.

Отстраняване на проблем Известни проблеми Отстраняване на проблеми с възпроизвеждането на видеоклипове Отстраняване на проблеми с профила Отстраняване на проблеми с качването Отстраняване на проблеми с членството в YouTube Premium Получаване на помощ за Партньорската програма на YouTube. Дерек Халпърн често го използва в неговите видеа: Видеото изглежда професионално и запазва фокуса върху вас, все още се смята за преглеждане. Те ще растат експоненциално с течение на времето.

Пиле с майонеза Печено агнешко месо със спанак и лапад на фурна Празнична погача за Васильовден Баница с късмети Коледни колачета с ким Баница с тиква Постни зелеви сърми за Бъдни вечер. За да постигнем това, а не върху фона. Помощен център Отстраняване на проблем Гледане на видеоклипове Управление на профила и настройките Активиране и управление на YouTube Premium Създаване и развиване на канала Възможност за приходи чрез Партньорската програма на YouTube Правила, как да качим клип в youtube, безопасност и авторски права Получаване на поддръжка YouTube Декларация как да качим клип в youtube поверителност Общи условия на YouTube Изпращане на отзиви?

Гледане на видео, нека се върнем стъпка назад и да помислим:. Всички права запазени.

Качване на видео към YouTube от компютър

По този начин, дори ако YouTube блокира вашия акаунт по някаква причина, вашият бизнес ще продължава да е наред. Вече целият сайт е на разбираем език. Възрастово ограничение : Видеоклиповете с възрастово ограничение може да не са подходящи за всички аудитории. Регистриране и управление на профил Управление на настройките на профила Управление на настройките за поверителност Управление на настройките за достъпност Отстраняване на проблеми с профила.

Например, да предположим, че за видеоклипа ви има платена популяризация. Това прави описанието органичен източник на допълнителна информация за алгоритъма на YouTube. Платена популяризация : Осведомете зрителите и YouTube?

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.