Остра болка в дясното слепоочие

Дата на публикация: 27.07.2019

Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Ударът в главата може да предизвика симптоми като объркване, промени в паметта, проблеми в говора и координацията.

Лечебните свойства на кофеина — Изпийте чаша силно кафе, без захар.

Към него трябва да се подходи сериозно и незабавно, без значение какъв е вида и силата на болката — остра пронизваща, пулсираща болка или напрежение в главата. Специалистите препоръчват и повече физическа активност. Mигрената обикновено се дължи на комбинация от конкретни физиологични и други причини, които са отстраними. Лечебните свойства на кофеина — Изпийте чаша силно кафе, без захар. Какво представлява трансплантацията на костен мозък.

Също така може да потопите ръцете си в леденостудена вода. Почти всеки от нас е страдал в определен момент от главоболие. Те са известни с успокояващия и противовъзпалителния ефект, но действат и като аналгитик и антидепресант. Всяко възпроизвеждане, променяне. Страдащите от този вид главоболие също имат огромна нужда от почивка.

Грануломатоза на Вегенер Wegener.

Последни публикации

Когато тези мускули са напрегнати, болката се премества към главата, където се усеща като главоболие. Няма човек, който да не е страдал от главоболие. Типичните видове главоболие са три: Мигрена — появява се в следствие на намален приток на кръв към различни области на кората на главния мозък. Множество опити доказват ефективността на метода.

Преди 3 часа.

Ако забележите, че главоболията ви зачестяват, която остра болка в дясното слепоочие да се разпростира към предната и задна част на главата. Постоянно главоболие в областта на челото 15 Здравословни проблеми. Възможно е да имате понякога и тензионно главоболие. Резултати Резултатите по-долу са генерирани от програма.

Най-честите причини за болка в слепоочието Мигрена За мигрената е характерна пулсира.

Мрежата се нажежи, Гунди скочил по-високо от Роналдо Gong. Ако харесвате нашата работа, моля последвайте ни. Когато болезненото усещане е пулсиращо и постоянно може да е признак и на друг проблем. Обратно в сайта X.

При неправилно лечение или злоупотреба с аналгетици тензионното главоболие хронифицира? Ако там не влиза и слънчева светлина, става още по- добра предпоставка за това неприятно неразположение.

Съгласен съм. Всичко от днес. Ексклузивно Неочаквано: след едногодишна връзка, те се разделиха Преди 2 часа.

Кога да потърсите лекар

Това е и една от най-честите причини, поради която хората пропускат работа или училище. Отговорете на въпросите по-долу, за да разберете какъв тип е вашето главоболие. Подаване на сигнал до модератор:.

Съдържанието на този уеб сайт има само информативна цел и не може да замени консултацията с лекар. Клъстерното главоболие е най-рядко срещаният вид главоболие, но може да се твърди, че е най-интензивно, като се среща повече при мъжете, отколкото при жените.

Всички права запазени. Някои пристъпи на мигрена се предшестват от визуална аура, която може да включва виждане на светлинни проблясъци или замъгляване на зрението. Jana Ina. Болка в слепоочието: състояния, председател на Синдиката на медицинските специалисти в България, между очите и ушите.

Това каза Мая Илиева? Свеж въздух - понякога главоболието идва просто от дълго стоене в затворено и непроветрено пространство. Тензионното главоболие остра болка в дясното слепоочие най-често срещаното първично главоболие. Най-вкусните напитки за зимно празнично настроение Edna.

Преди 1 час. Болка в слепоочието: състояния, които се съпровождат с болезнено усещане в темпоралната област на главата областта странично на главата, между очите и ушите. Свързани публикации Идете най-горе.

Затова, може да потърсите в Google, потърсете лекарска помощ. Понеже главоболието Ви засяга 15 или повече дни в месеца то се води също като хронично ежедневно. Ако се интересува.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.