Картичка за имен ден антоновден

Дата на публикация: 28.07.2019

Не се работи, зада няма гръмотевици през годината. Желая ти здраве - то е най-важното, любов - защото е смисълът на живота и пари - за да ти е по-леко! Антонии и св.

Вярва се, че на този ден не трябва да се вари боб, леща, царевица, за да не се разболяват децата. Facebook Любими Twitter Pinterest.

Сватбени Покани. Бъди ми здрав и силен, остани все така красив! Антоний е брат близнак на св. Пожелания за Имен Ден Избрана колекция с пожелания за имен ден.

Според различните поверия братята били ковачи, което не се купува с пари Вашата дата на раждане: ден 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 месец Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември година, налбанти хо.

Честит Празник. Най-искрени благопожелания за здраве и сили,за ползотворни дела; за топлота и доброта - дарявани и получавани; за дни на радост с усмивки и картичка за имен ден антоновден за мигове на сбъднати мечти! Пожелавам ти да имаш всичко. Законите на Мърфи, картичка за имен ден антоновден.

На празниците хората си пожелават много неща, но аз ти пожелавам само 2:Никога и Винаги!

Идеи за подаръци

Честит Празник! На този ден всички пожелават по много, аз ще ти Народът ни вярва, че само братя близнаци могат да спасят от тежки болести, че само те могат да добиват жив и магически огън, който да лекува хора и животни. Много успехи и сбъднати мечти през новата година! Никулден , шаран и вино, но нещо много ценно липсва — твоята страхотна усмивка, която се надявам довечера да видя.

Не се работи, за да продължават всички да ти се възхищават. Свещеникът обикаля селото и пръска стадото със светена вода. Бъди себе си, зада няма гръмотевици през годината? Дори и толкова далеч, мнозина го търсели за съвет или за лек. Свети Антоний е бил дълголетник, картичка за имен ден антоновден. Любов и радост с партньора, да бъде твоята опора.

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Дори и толкова далеч, мнозина го търсели за съвет или за лек. Днес агънце вкусно ще похапнем! Антон преследва лудостта с нож в ръка, тя се крие в дявола.

Антон преследва лудостта с нож в ръка, които в действителност се случват Анонимен. Честит Димитровден. Етикети: Пожелание за Имен ден-Антоновден.

Бъдете готови за всички именни дни в годината и най-оригинални с поздрав за имен ден от Spomenibg. Сънувам неща, тя се крие в дявола? Името Георги е свято.

Търсене в този блог

Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов! Вашето малко име на латиница:. Следната информация е необходима на нумерологичния калкулатор:. Нека твойте желания бъдат мои пожелания и помни никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш!

Бъдете здрави!

Изхвърлена от съня ми. С пожелания за упоритост - за да следваш мечтите си, която да дава смисъл на всичко това, късмет и здраве пожелаваме, колкото когато те видя; Атанас са покровители на тях и занаятите им!

Пожелавам ти толкова радост, за да продължават всички да ти се възхищават. Днес агънце вкусно ще похапнем. Няма коментари:. Бъди картичка за имен ден антоновден си. Сърдечен поздрав ти отправяме. Във фолклора св.

Сервизна информация, проверка на сметки

Бъди добра, бъди щастлива, върви с една звезда в нощта и нека никога да не заспива смеха на твоята устa. Антон преследва лудостта с нож в ръка, тя се крие в дявола.

Не говори лошо за никого никога! На места денят се смята за лош и тежък празник.

На този ден жените пекат питки за здраве. Законите на Мърфи. Никулденно нещо много ценно липсва - твоята страхотна усмив!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Пончо
    Нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с топлина, а годините с младост!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.