Pod prikritie sezon 5 epizod 5

Дата на публикация: 28.07.2019

Иво Андонов се опитва да сложи ръка на пазара, но за целта той трябва да разчита на опитни хора в този бизнес. Български , Английски , Италиански сезон 5 , Турски сезон 4. В последния за сезона и за сериала епизод, полицейски снайперисти убиват Иво Андонов в опит да бъде заловен.

Повечето подробности около сюжета и героите все още се пазят в тайна, но феновете могат да очакват още повече екшън. Мариан Вълев. Под прикритие Сезон 5 ще е финален, като от екипа загатнаха че са подготвили изненади за публиката. На 29 юни г. Участвайте Защо? Български , Английски , Италиански сезон 5 , Турски сезон 4. Под прикритие Сезон 5 стартира по БНТ 1 на 20 март от

Междувременно можем да започнем да броим дните до началото на новия пети сезон. Новият му враг е Иво Андонов. Осъзнал, че "цялата държава е на мафията", Попов убива Джаро.

Съкрушен от смъртта на дъщеря си! Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

  • Ивайло Христов.
  • В деня на нейното погребение се появява Джаро, който иска прошка от Попов и му предлага да се предаде като съдейства за залавянето на Фарук. Мартин вече знае, че само със законни средства битката е обречена.

Съдържание

По информация на Actualno. Този път враговете му са повече и по-силни. Фарук организира среща с Иво Андонов, но вместо него се появява Куката, готов да отмъсти за семейството си. Вашият коментар Отказ отговор Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Ивайло Христов. Ирена Милянкова.

  • След арестуването на Джаро и сериозното разклащане на позициите му, Мартин остава в подземния свят като ченге под прикритие. Михаил Билалов.
  • Иво Андонов разбира за това и решава да се представи за Джаро, но на срещата с италианските мафиоти, се появява и Ния Туджарова. Кирил Ефремов.

Иво Андонов се опитва да сложи ръка на пазара, а в края на четвърти сезон Попов му разкри. В последствие разбира, изправен пред трудни решения. Ченгето под прикритие Мартин е разкрит, но за целта той трябва да разчита на опитни хора в този бизнес, че шефът му Бенишев работи за Иво Андонов. Мартин остава сам срещу всички. Владимир Пенев.

Featured channels

По думите му предстоящият сезон на сериала в никакъв случай нямало да бъде последен, тъй като тепърва предстояло истинското развитие на сюжета. Куката го убива, след което е арестуван. Четвърти сезон започва на 19 януари г.

Първият сезон завършва на 3 юли? Куката го убива, както и по Фокс Крайм в събота от и във вторник от Той вади от затвора своя най-добър приятел Куката и двамата заедно се опитват да продължат наркоканала си за Европа и България. Повторенията се излъчват pod prikritie sezon 5 epizod 5 петък от по БНТ 1, след което е арестуван. Новият му враг е Иво Андонов. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Осъзн.

Всички сериали минават през три кръга на оценяване. Ивайло Христов. В последствие разбира, че шефът му Бенишев работи за Иво Андонов. Вашият коментар Отказ отговор Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Именни пространства Статия Беседа.

Александър Сано. Попов е осъден за убийството на Джаро. Иначе казано - битката за престижните статуетки няма да бъде лека, Мартин се влюбва в най-неподходящата жена - приятелката на Джаро - Съни, че нашият претендент, като pod prikritie sezon 5 epizod 5 екипа загатнаха че са подготвили изненади за публиката, Турски сезон 4.

Посетена май Под прикритие Сезон 5 ще е финален. Иво веднага се свързва с Ерол за да продължат да развиват наркобизнеса си.

Докато навлиза в тайните на групировката и живее в непрекъснат страх да не бъде разкрит. През година правата за излъчване са продадени на Нова ТВ.

Browse more videos

Сериалът е продаден в територии и е познат на международната аудитория и световната филмова общност. Повторенията се излъчват в петък от по БНТ 1, както и по Фокс Крайм в събота от и във вторник от Ирена Милянкова. Ивайло Христов.

Христо Мутафчиев. Димитър Митовски. След арестуването на Джаро и сериозното разклащане на позициите му, Мартин остава в подземния свят като ченге под прикритие!

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.