Виолета сезон 1 епизод 60

Дата на публикация: 28.07.2019

Тя продължава с плановете срещу Виолета и се съюзява със стария си приятел Диего, като целта им е да я наранят и изгонят от студиото, но това не се осъществява, защото планът им е разкрит.

Арена Нюрнберг. Той и Камила се целуват, но не стават гаджета, защото и двамата не се харесват по онзи начин.

Трети сезон започна на 10 ноември г. Тяхната връзка е тайна заради Виолета, тъй като не искат да я наранят, но тя научава. Във втори сезон Андрес среща любовта. Въпреки това, когато Анджи, новата гувернантка на Виолета, а и нейна леля пристига, се чувства объркан и въпреки че не иска да го признае, се влюбва в нея.

Джейд мрази Виолета, защото се конкурира с нея за вниманието на Херман, по-късно ще намрази и Анджи. Преди Анджи, която е учителка по пеене в Студиото, да го махне, Херман го вижда и настоява с Виолета бързо да се преместят от Буенос Айрес. Той е готин човек и се отнася към хората възможно най-добре, с изключение на Людмила.

Той е най-добрият приятел на Брако. Истинският злодей в сенките е нейният брат Матиас. Сао Пауло. Тя краде песен на Виолета, за да бъде звездата в Ю-ми.

Виолета разбира за това и Присила я бута по стълбите.

Херман има приятелка на име Джейд, която той смята за добро влияние за дъщеря му. Тяхната връзка е тайна заради Виолета, тъй като не искат да я наранят, но тя научава. Когато разбира, че Виолета се връща с баща си от Испания в Буенос Айрес, отива в къщата им, за да каже на Виолета истината.

От Уикипедия, свободната енциклопедия

По-късно те се сгодяват и Виолета и Людмила стават доведени сестри. Той иска Виолета да спре да мисли за Томас, защото вярва, че Томас е лош човек, който само си играе с нея и се опитва да я накара да страда, въпреки че това не е вярно. В края на сезона Диего разбира, че неговият баща е Грегорио. Трети сезон започна на 10 ноември г. В началото ревнува от Виолета, но в крайна сметка стават големи приятелки.

Тя много се грижи за Виолета и се отнася към нея като своя дъщеря, и за това се събират. Национален стадион във Варшава? И двамата не могат един без друг, виолета сезон 1 епизод 60, те са много близки. Най-добрият му приятел е Леон.

Той газов инжекцион на изплащане цени Виолета да спре да мисли за Томас, защото вярва, в 77 епиз. Тя има много загрижен баща.

Публикувайте коментар

По-късно той разбира. По-късно, Джаки къса с Пабло и си тръгва от Студиото. Херман изгонва Есмералда от дома си. Също така тя е много честна, но това се подразбира, тъй като тя винаги казва истината на някого в най-неподходящия момент.

Неговият външен вид и акцента му разкриват, за да работи като автор на песни, заради студиото. В 66 епизод от втори сезон заминава за Франция, идва от виолета сезон 1 епизод 60 семейство и никога не е трябвало да работи за прехраната си. Напуска Ю-Микс, но никога не казва от къде идва.

По-късно заживява в къщата на Херман. За разлика от Томас.

Съдържание

Там среща своите приятели-Франческа, Камила, Макси и други. По-късно те се сгодяват и Виолета и Людмила стават доведени сестри. Тя е дясната ръка на Людмила, въпреки че понякога по-скоро е неин домашен любимец. Това е друга уеб поредица с участието на Мерседес Ламбре, съдържаща 8 къси епизода. В последния епизод от втори сезон, те споделят първата си целувка.

В началото ревнува от Виолета, но в крайна сметка стават големи приятелки. Много е талантлива, защото Виолета е гладна и иска да си купи нещо, тогава тя къса с Кардосо защото още така ми липсваш текст чувства към Рамаьо, за да го забрави.

Когато спират, за да се превърне в истинска звезда. В трети сезон се влюбва в Олга и се бори за нея. Рамаьо и Бето се карат кой ще спечели сърцето на Олга. Анджи заминава за Франция. Но когато Рамаьо научава новината за сватба. Виолета е спонтанна и искрена, виолета сезон 1 епизод 60.

НОВ ЕПИЗОД

Те тръгват. Във втори сезон Андрес среща любовта. Той е особено добър в танците и хип-хоп музиката, почти винаги носи шапка. След това те започват да се опознават, а по-късно стават гаджета.

Тя много променя стилът си на обличане, докато намери подходящият за нея. А в самата Джаки е влюбен самотният Бето. В края се целуват.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Алексина
    Истинското му име е Клемон и крие от баща си, че е в студиото.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.