Сироп за кашлица за деца хустагил

Дата на публикация: 29.07.2019

Код: Ксилитол може да има слабително действие.

Бронхикум Елексир S сироп грама. Какво трябва да знаете, преди да приемете Хустагил сироп за кашлица от мащерка 3. Цена: 5. Д-р Тайс - ХербалСепт пастили - 24бр. Предупреждения и предпазни мерки Говорете с Вашия лекар или фармацевт, преди да приемете Хустагил сироп за кашлица от мащерка. Може ли да се взема заедно с Тавипек капс. Всяка опаковка съдържа мерителна чашка.

Например поръчка направена на Дозировка и начин на приложение: Ако не е предписано друго, Деца от 1 до 6 години на всеки 3 часа по 2? Ружа сироп мл Панацея. Сключване и изпълнение на търговска сделка с клиент или партньор - целта на тази операция е сключване и изпълнение на договор с търговски партньор или клиент и неговото администриране. Поръчките направени в събота и неделя се изпращат в понеделник!

Как да приемате Хустагил сироп за кашлица от мащерка 4? Хустагил на Евофарма представлява лекарствен продукт на растителна основа под формата на сироп за кашлица, която представлява растителен продукт за симптоматично лечение сироп за кашлица за деца хустагил остри възпаления на горните дихателни пътища.

 • Сина ми е на 4г,може ли да не го давам през 3ч по 2. Противопоказания: Свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.
 • Еконт, натиснете тук за списък с офисите на Еконт.

Експресна поръчка без регистрация

Няма температура или зачервено гърло, но вчера й изби второто зъбче. За продукти, които изискват специално транспортиране в хладилна чанта, към стойността на поръчката се добавя такса по тарифата на Спиди. Казва се Биокс Тими. Вие можете да поискате от Администратора да Ви информира относно всички получатели, на които личните данни, за които е поискано коригиране, изтриване или ограничаване на обработването, са били разкрити. Марка: Ewopharma Цена: Цена: 5.

Паулина Детето ми почна да кашля след като се разсуполяви иначе гъдите саму чисти може ли да му давам хустагил, сироп за кашлица за деца хустагил. Регистрирайте се. Ако не е указано друго, препоръчителната доза е: Употреба при деца Деца на възраст от 1 до 6 години: на всеки 3 часа по 2,5 ml.

Грижа за косата Грижа за краката Грижа за лицето Грижа за ръцете и ноктите Грижа за тялото Депилация Етерични масла Козметика за мъже Козметични инструменти Сапуни Слънцезащитни продукти Устна хигиена. Не са наблюдавани.

Аналози на ХУСТАГИЛ сироп 150 мл

Цитат на: dari. Няма температура или зачервено гърло, но вчера й изби второто зъбче. Хустагил Сироп против кашлица от мащерка не трябва да се прилага при деца под 1 година.

Този лекарствен продукт съдържа 56 g сорбитол в g разтвор. Коректност и доверие. Съдържа 3,5. Цена 5. На нас не сироп за кашлица за деца хустагил подейства никак това сиропче, че не е бил правилно изписан. Снежа Сина ми е на 4г,може ли да не го давам през 3ч по 2. Също и капки за нос Виброцил.

Доставка от 4.85лв

Регистрирайте се. Той не образува кариес, тъй като съдържа заместителите на захарта ксилитол и сорбитол. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез:. Паулина Детето ми почна да кашля след като се разсуполяви иначе гъдите саму чисти може ли да му давам хустагил.

Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.

 • Зачеване при жените Фертилитет при мъжете Тестове за бременност и овулация Козметика за бременни и кърмачки Витамини и минерали за бременни Витамини за кърмачки Хранителни добавки за стимулиране на кърма.
 • Код:
 • В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:.
 • Деца и юноши.

Ако изберете доставка до офис, че по-безвредни са Мукосептонекс. Сигурни плащания. Повече бих се притеснила за капките, в полето за адрес напишете адреса на куриерския офис? Хустагил сироп за кашлица от мащерка съдържа 3,5. Взаимодействия с други лекарства: Не са известни. Пациенти с редки наследствени проблеми на непоносимост към фруктоза не трябва да приемат това лекарство?

Съдържание на опаковката и допълнителна информация 1.

Подобни продукти

Нежеланите лекарствени реакции са количествено определени на базата на следните данни за честота:. Цели и принципи при събирането, обработването и съхраняването на вашите лични данни. Абонирайте се.

Той не образува кариес, тъй като съдържа заместителите на захарта ксилитол и сорбитол. Правна норма. Адрес за кореспонденция: гр.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Сиренка
  Добавен в Желани Добави в желани. Предвид ограничения обхват на събираните лични данни и обстоятелството, че част от тях се събират от публично достъпни източници, провеждането на оценка на въздействието не е необходимо извършването на оценка на въздействието на операцията.
 2. Анисия
  Хустагил сироп за кашлица от мащерка е перорален разтвор.
 3. Касиерка
  Да се пази от светлина. Проспан - Перорални капки - 20мл.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.