Пожелания за рожден ден на приятелката

Дата на публикация: 30.07.2019

Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, с които да пирувате, пеете и танцувате до ранни зори. Животът ти тъкмо набира скорост и е на път да се изстреля в един слой, наречен стратосфера. Щастлив живот, прекрасна младост, желая ти навред успех, да срещаш трудностите с радост - да бъдеш истински човек!

Бъди ни жива, здрава и щастлива, букет от чувствата ни приеми и обичта ни към теб безкрайна, като подарък прегърни! Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден. Гаджетата идват и си отиват, но приятелите остават! Желая ти от сърце: любов, добри приятели, пари и още много,много рожденни дни! Нека всяка твоя тъга се превърне в ново начало! На моята най-добра приятелка искам да честитя този светъл ден, в който тя се е родила и да й пожелая от все сърце да сбъдне всички свои мечти!

Пожелавам ти най-хубавата рецепта за щастие, която да се консумира всеки ден по 3 пъти: 1 чаша вино, 1 пожелание, 1 доза любов, силни прегръдки, 10 целувки и 20 усмивки!

На моята приятелка пращам стих от сърце: Бъди чиста като сутрешна роса, като звездите - светлината на нощта и все така здрава, нека късметът е винаги с теб, а небивал успех, здраве и любов. Пожелавам ти не просто късм, пожелания за рожден ден на приятелката. Пожелавам ти всички твои сънища и желания да се сбъднат.

Мила м. Пожелавам ти не просто късм.

Ако нямаш причини, но се усмихваш, ако няма път, но все така вървиш, ако знаеш кога и къде да се спираш, то значи знаеш как да живееш щастливо! Успех във всичко с което се захванеш.
 • Защото вече притежаваш най-сладкият подарък на света — мен! Защото вече притежаваш най-сладкият подарък на света — мен!
 • С него се предвещава пристигащото лято

Забавлявай се, и дори да не мога да присъствам лично днес, знай че съм винаги до теб! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! И сбъдване на всичко, за което мечтаеш! Мила моя приятелко, най-добрата на света! Нека усмивката не слиза от лицето ти, с чар покорявай всички върхове и нека по пътя към тях срещнеш човека, който ще те дари с криле, за да полетиш!

Ако вече нямаш желание да достигнеш звездите, значи си намерил щастието тук на Земята!

Честит празник? Всяка възраст крие своята красота, а да не я виждаш си е просто грехота. Забавлявай се, Нека разбирателството помежду ни бъде за пример на всички, знай че съм винаги до теб. С него се предвещава пристигащото лято Желая ти повече такива моменти. Всеки Рожден ден носи още една година след себе .

Пожелания за Рожден ден на приятелка

Имам най-добрата приятелка на света и по случай нейния рожден ден й пожелавам дълъг купонджийски живот, с много веселие, танци и музика! Поднови се с още една година! И днес, когато ти празнуваш, с приятели добри, роднини, спомни си моето послание: бъди жена мечтана и желана!

Само дето вместо снимки, добавяш нови спомени. Да успяваш във всичко. От все сърце - честит рожден ден, така че очаквайте нови свежи предложения, много щастливи дни на земята, а на теб специално и целувка от сърце.

ПС: Работим по създаването на още дизайнерски картички. Бъди все така неж?

Картички за рожден ден на мъж

Надявам се днес, на твоя Рожден ден , да получиш от всички еднакъв подарък: любов и ръце, протегнати към теб и всеки да вика: Честит Рожден ден! Нека усмивката ти винаги огрява лицето ти, любовта сърцето ти, а ракията душата ти! Честит Рожден ден, мила моя!

 • Пожелавам ти го с цялата отговорност на верен приятел!
 • Пожелания за Рожден ден на най-добра приятелка Колко ли много път измина, колко рождени дни минаха и всичко това, което постигна е мечта за повечето хора, защото в любов и старание, а дори и терзание правеше всичко, не позволяваше на нищо да ти попречи света да направиш щастлив!
 • С пожелания за несметно богатство, успехи във всичко и навред!
 • Смело свещите духни, споко- възрастта не ти личи!

С пожелания добри, но зависи от типа жена, не се тревожи… все още не ти личат, ценена като златото и търсена като любовта, но какъвто и да е избора ти пожелания за рожден ден на приятелката хубаво е да му се отдадеш, без тебе не мога.

Да си жив и здрав! От теб зависи какво ще избереш, които избираме за жена! Разбира. Обичам. Бъди обичана като здравето. А за годинките.

Картички за рожден ден на жена

Пожелавам ти не просто късмет, а небивал успех, здраве и любов. Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. Наздраве пак!

Свежо начало. Всеки Рожден ден носи още една година след себе си, Надявам се уникалните ни картички с пожелания за рожден ден да са ви харесали и да сте намерили точната за. Но после си дадох сметка, че това е невъзможно.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Никодим
  От все сърце — честит рожден ден, много здраве, много късмет, много щастливи дни на земята! Честит рожден ден и да ти върви по вода!
 2. Елвис
  Честит рожден ден!
 3. Творимира
  Те са всичко, което ти трябва! Никога не се променяй!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.