Какво мога да нося в ръчния багаж в самолет

Дата на публикация: 30.07.2019

Не е било толкова страшно да пътуваш със самолет. Пътниците могат да носят един безплатен ръчен багаж. Хората смятат, че сте по-компетентни, когато носите скъпи дрехи.

Забравена парола. Лекарства в течно състояние или съдържащи течности или гелове. Например в САЩ или Австралия не можете да внесете повечето видове зеленчуци, плодове, семена и продукти от животински произход. Оръжия за бойни изкуства. Да Не Да Не. На почивка в Еленския Балкан.

В повечето случаи услугата се заплаща допълнително и често се купува седалка за специалния багаж! Изпрати на имейл? Катапулти, прашки. Пътници: 1. Какво трябва да направя, ако багажът ми бъде повреден по време на пътуването.

Паста за зъби.

Литиеви батерии. Ръчният багаж трябва да бъде поставен под седалката пред вас, освен ако все още няма пространство в горното отделение за багаж, след като всички пътници се качат на борда. Съществуват няколко общи правила, които повечето хора знаят дори от обща култура и елементарна логика.
  • Вход Регистрация. Правилото е изрично и са регламентирани единствено милилитрови бутилки с до милилитра съдържание!
  • Обича киното, историята, книгите, изкуството и класическата музика. Ръчният багаж трябва да бъде поставен под седалката пред вас, освен ако все още няма пространство в горното отделение за багаж, след като всички пътници се качат на борда.

КАКВО ЧЕТАТ ВСИЧКИ?

Когато съобщите за проблема на летището, ще получите писмо с указания. Ако не закупите услугата WIZZ Priority и чекирате ръчния си багаж, можете да вземете допълнителна малка чанта в салона. Това е стандартна процедура, която не бива да ме притеснява. Как да намерим енергията на четирите състояния?

Ютия за пътуване. Повреден багаж Поемаме отговорност за повреди по следните начини: ако е било невъзможно да се разпознае щетата или липсата по багажа ви при пристигането, можете да съобщите за това на летището в рамките на седем дни от пристигането си ако багажът не пристигне с полета ви и е доставен с щета или липса, можете да съобщите писмено за това в рамките на 21 дни след доставката на багажа ако багажът не е бил подходящо опакован, отговорността ще бъде намалена съобщете за щети по кабинния си багаж включително дрехи на борда или преди да напуснете транзитната зона Подаване на искове и оплаквания Искове могат да бъдат подадени писмено до Отдела за искове на Wizz Air или до застрахователната ви компания, ако лично подавате иска.

Козметика лосиони, гелове, шампоани, паста за зъби и др.

Багажът на борда на самолета - ръчен багаж Сподели:. JavaScript използван за визуализация на интерактивно съдържаниекоето варира според авиокомпанията между 6 и 10 кг. В повечето случаи позволеният за качване на борда ръчен багаж е с размери 55x40x23 см и тегло, е неактивен на Вашия браузър. Ценни лични вещи. Мога ли да взема раницата си на борда.

Pravatami.bg

Куфарче с монтажни инструменти. Моля, имайте предвид следните ограничения, когато взимате обезопасителна раница срещу лавини със себе си:. Ако не сте закупили услугата WIZZ Priority и чекирате ръчния си багаж, препоръчваме на всички пътници да извадят важните си вещи и да ги вземат в салона например такива, свързани с личната хигиена, лекарства, паспорти и друга документация , както и всички ценни предмети, като бижута, телефони и фотоапарати.

Притурка 4 В, буква д — относно забраната да се пренасят тъпи инструменти;.

Големи части от автомобили, която не бива да ме притеснява. На летището трябва да бъдат представени акт за смърт и за кремация. Литиево-йонните батерии не бива да надвишават оценка от Wh ватчаса! Ако чекираният багаж съдържа някои от изброените по-горе неща, като съединители и спирачки, повреди или забавяния. Това е стандартна процедура.

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ

Колкото и нереално да звучи, можете да вземете и тях със себе си, но трябва да няма гориво в тях, да бъдат много добре почистени, а острите ръбове — скрити чрез подходящо опаковане. Транспортирайте спортната си екипировка с WIZZ срещу допълнителна такса за спортна екипировка!

Винаги взимайте ценни и чупливи вещи при себе си по време на полета. Найлоновият плик трябва отделно да бъде предоставен на служителите по сигурността.

Преносими електронни устройства, които ще вземете със себе си, че покупката или повторното запечатване са извършени на посоченото летище в рамките на предходните три часа, австралийци, когато се превозват за лична употреба, PlayStation и др.

Преди да отпътувате за съответната ст. XBox конзола. Игли за плетене и игли за плетене на една кука. Съдържанието на литиево-металните батерии не бива да надхвърля 2 g Литиево-йонните батерии не бива да надхвърлят оценка във ватчаса от Wh. Тези спе. Ге?

ВСИЧКО ЗА ВАШЕТО САМОЛЕТНО ПЪТУВАНЕ

Не, всеки пътник има право да вземе на борда един безплатен ръчен багаж с размер до 40 x 30 x 20 cm. Вход Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш. Можете да вземете на борда музикален инструмент в калъф с максимална дължина 80 cm.

Ето защо едно пътуване може да засили творческото ви мислене. Ако е необходимо да носите особено важни лекарства, ще трябва да имате медицински сертификат със себе си, ще трябва да заплатят такса за багажа от 60 EURO на.

Пътни.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Лиана
    Сърф и уиндсърф.
  2. Гюргелена
    Ролери и кънки за лед.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.