Audi a4 b7 19 tdi 116 мнения

Дата на публикация: 30.07.2019

Екстремни спортове Теми: Публикации: 12, Последна публикация: Решил съм да колоездя C d е също познат като C x във Франция и като C w в Германия. Go To Topic Listing.

Степента на сгъстяване е параметър, твърдо заложен при проектирането на двигателя и не се променя с времето. Posted January 27, Степен на сгъстяване Степента на сгъстяване отразява колко пъти горивната смес намалява обема си при движението на буталото от долната мъртва точка до горната мъртва точка. SOHC един разпределителен вал над клапаните Мазителна система Служи за смазване на елементите в двигателя.

Какви здрави ключове и контакти?

И потъна София в кал от turtey Днес, случки. Разкази, Тегло-разпределение Процентно разпределение на теглото върху предните и задните колела на автомоби.

Ето ти б7 2. Recommended Posts. Извън линия.

Благодаря отново за коментарите. Откраднато Ducato година от dragozow. Форумна игра - Асоциации от cuki Днес,
  • Максимални обороти в минута Максималният допустим брой обороти, които коляновият вал може да извърши за една минута. Последна промяна от dostoevski на Пет фев 26, , променено общо 2 пъти.
  • Audi A4 Avant 1.

Ключови спецификации

Последна публикация: Препоръчайте хубав български нож за подарък. Б7 дизел на под км ще струва една идея повече от най евтините Б8-ци, разбирай и нагоре. Ширината се измерва при затворени врати и позиционирани напред колела. Благотворителни и други акции и мероприятия засягащи форумите кръводаряване, обществена и социална дейност Теми: Публикации: 11, Последна публикация: Чистене на високопланински територии в Родопите.

Тип на двигател Тип на двигателя според броя и разположението на разпределителните валове, всмукателните, изпускателните клапани и т.

На колко ще стъпя. Write in your language here. Технологии, теория, светлини и. Препоръчайте хубав български нож за подарък от santaclash. И двата пъти съм купувал хубаво масло казвам хубаво,защото съм си го поръчвал от Германия като 1-вият път беше Кастрол едже фст 5w40,а вторият Маннол 5w40 което е специална разработка за мотори помпа-дюза.

Технически характеристики на Audi A4 (B7 8E) 1.9 TDI (115 Hp) 2004, 2005, 2006, 2007, 2008

Диаметър на завой Най-малкият възможен диаметър на окръжността, която се описва от външните колела на автомобила при завой с волан поставен в крайна позиция. Предавки Броят на предавките на скоростната кутия на автомобила. Мазителна система Служи за смазване на елементите в двигателя. Go To Topic Listing.

За всеки случай утре ще разгледам по-обстойно темите в раздела, но като цяло от 2. Среща се още като "височина на преодоляване", "просвет". Броят на лагерите зависи от типа на двигателя. Последна публикация: Чистене на високопланински територии в Родопите. Последна публикация: Решил съм да колоездя .

Recommended Posts

Последна публикация: И потъна София в кал. Това ли остават като варианти? Карал съм ги и двете, казвам ти. Има една не лоша на снимки ама ексти йок.

  • Добре дошъл на най-новия ни член, PJP.
  • А пък после да ходиш по майстори да ти слагат газово и прочие, всякаш за 12 бона не си заслужава..
  • Вие не можете да публикувате теми в този форум Вие не можете да отговаряте на теми в този форум Вие не можете да променяте собствените си мнения в този форум Вие не можете да триете мнения в този форум Вие не можете да прикачвате файлове в този форум.
  • Ако проблема е в сегментите,гумички или клапани не трябва ли да има и други симптоми освен лекото изпушване и горенето на масло??

Предната спирачна система включва вентилирани дискове. Последна публикация: Kann jemand hier deutsch. Ориентация на двигателя Информация относно това, дали двигателят е разположен надлъжно или напречно на дължината на автомобила! Всмукателните клапани служат за контролиране на въздуха и горивото, постъпващи в цилиндъра. Собственото тегло на превозното средство е кг.

Помощ за оглед на кола в София от kameno karp Днес, Страница 1 от 3. Здравейте колеги.

Избери автомобил

Това,което ми направи впечатление беше,че този клапан беше "замръзнал" т. Извън линия. Провери и него.

Като прибавим регистрация, застраховка, 34 фигу. Препоръчайте хубав български нож за подарък от santaclash. Към какво да се наблегна от към внимание и прочие.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ореола
    Последна публикация: Предложение за правилник за Трофи шампионат. Последна публикация: Настройка на плуг.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.