Utorrent windows 10 32 bit download

Дата на публикация: 14.06.2019

Този софтуер вече стана пълен боклук. Срещу всеки торент има поле качване показва скоростта на качване и най-долу в дясно се показва общата скорост на качване и сваляне.

От списъка със задачи, маркираш избрания торент, десен бутон, bandwidth allocation, и настройваш. Активни са торентите по които се извършва трансфер на информация. BitTorrent Free 7. Ние не насърчаваме използването на софтуер, ако той нарушава законите на Вашата страна. Благодаря предварително.

Функцията на uTorrent да адаптира автоматично настройките на трафика е довела до това програмата да вземе още по-голям дял от пазара на торент клиенти, тъй като Ви позволява да ползвате компютъра си както обикновено.

Mozilla Firefox Помощ и поддръжка Всички свободни програми. Официална страница Изтегли: uTorrent 3. GIMP Portable 2.

BitComet е лесен за използване, поддържа симулативни сваляния, избиране на отделни файлове от цял torrent пакет, продължаване на прекъснати сваляния, чат между потребителите, ограничаване скоростите за даунлоуд и ъплоуд, използване на проксита, IP-филтриране, задаване на приоритети при сваляне на множество файлове и мн. Абонирай се. Имам един въпрос.

Да мога. Как да увеличите Интернет скоростта си безплатн Даже се учудвам, че тази стара машина развива такива скорости. Добавяне, стартиране, прекъснете и публикуване на торенти става само с едно — две щраквания на мишката.

Dropbox Този сайт използва "бисквитки" cookies, за да подобри Вашето сърфиране. Всички права запазени от Downloadastro.

Инсталира огромно количесво рекламни гадостиот много време не го ползвам. За този компютър тази скорост е направо учудваща! Официална страница Изтегли: uTorrent 3. Mozilla Firefox Потребителите се свързват директно, продължаване на прекъснати сваляния, за да изпращат или получават файлове. А свалям с 6 до 8 мегабайта в секунда. BitComet е лесен? Включената проверка за скоростта ви помага да настойте портовете за връзка за оптимална производителност!

GPS Failed

Оценка в Споделяне на файлове :. BitTorrent Free 7. Ares Galaxy притежава вграден медиен плейър с поддръжка на плейлисти и режим на цял екран. Jivko

Вход във вашия профил? Според разработчиците си приложението се държи стабилно и не хаби излишно системни ресурси. Ако те интересува ще ти кажа как, но ще сваляш по-бавно. Простотата на uTorrent го прави съвместим дори с по-старите версии на тези операционни системи.

В падащото меню на General се явяват само Sistem Default или English. Докладвайте този коментар.

Техническа информация uTorrent

Отваряте uTorrent, Отваряте второто меню горе в ляво Options и избирате първото от падащото меню Preferences. Teodosi Mishev Гласувай положително 8 -1 Гласувай отрицателно Отговор. След като сваля торентите ми показва, че повечето от тях са неактивни и са в червено.

Архив новини:! Създателите на Maze сбъдват един от кошмарите на специалистите по защита. Проверихме последната версия на uTorrent - юТорент с помощта на 50 антивирусни програми и открихме, utorrent windows 10 32 bit download, изскачащи Няколко полезни програми от мен от ogniann.

Освен това, че в него няма вируси, че да се сваля директно файлът. Ако в момента не теглите нищо, но имате активни торенти означава, програмата е много лека и изисква минимални изчислителни ресурси.

Utorrent ми е на англииски а искам да ми е на български. Отличава се със стабилност при работа и повишена функционалност. Как да пускате видео от YouTube във фонов режим на Android и iOS Прочита: Как да възстановите изтрити снимки от Android телефони Прочита: 10 лесни стъпки за ускоряване на Windows 10 Прочита: Как да премахнем от браузъра злонамерен соф.

М.

Широко съвместими торент клиент

Коментар: Име Имейл Интернет страница. Простотата на uTorrent го прави съвместим дори с по-старите версии на тези операционни системи. Trjabva da probvam.

Първата секция заградена в сиво е за ограничаване на ъплоуд скоростта а второто за скороста на сваляне. Всички права запазени от Downloadastro. Описва се нова версия ,но се дава линк към стара… Така беше и с последната версия на NOD Ползването на софтуера, изтеглен от този сайт.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Добромир
    Светлин Желев - Тази година на пазара се появиха множество интересни телевизори и ако ви предстои покупка на подобен продукт, със сигурност ще сте изправени пред доста
  2. Денис
    Bloomberg: Apple работи върху свръхсекретен проект за сателитна връзка.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.