Poyraz karayel 5 bolum izle

Дата на публикация: 01.08.2019

Бурчин Терзиоолу се завръща на екран! Проектът, на който се е спрял Илкер, ще се излъчва на интернет платформата Puhu TV през г.

Благодаря, момичета! Привет момичета, Благодаря ви ,че превеждате и този филм,страхотен е!!! You can read our Cookie Policy here. Stefka Stoyanova. Тази изненада ще разтърси дълбоко и двамата — Пойраз и Айшегюл. Успешна и хубава седмица на всички!.

Но крачката, която ще направи Пойраз ще шокира не само Айшегюл? Сега как ще работя Galq Dimitrova. Poyraz Karayel Funny scene Гордиев възел - фр. Snezhana Dimova. Кадир е страхотен!!.

Извинявам се ,но да попитам има ли друг вариант за гледане без да се тегли ,ако няма не е проблем ще го гледам на руски. Да си припомним някой моменти от този страхотен сериал с една страхотна песен от един друг сериал :.
 • Благодаря момичета и хубава вечер. Пойраз Карайел: Айшегюл и Пойраз навлизат в нов кръстопът — епизод 67, снимки и резюме След като става свидетел на убийството на журналиста, Пойраз незабавно отива да говори с Айшегюл.
 • Да си припомним някой моменти от този страхотен сериал с една страхотна песен от един друг сериал :. Казах аз за дъщерята на Енвер!.

Site Arşivi

Тази изненада ще разтърси дълбоко и двамата — Пойраз и Айшегюл. Лилия Пешева. Пойраз започва да следи най-важната следа свързана с групировката Гиришим — журналистът Танер.

Detelina Dimitrova. Благодаря ви, момичета!.

Zori Maneva. Докато цялото семейство Умман е съсипано след случилото се с Иса, настъпва времето за среща между Бахри и Пойраз! Agglaq Ivanova ответила Dora. Habib Afridi. Дано Енгин се окаже истински верен приятел на Алпер инак нашето момче може доста ще пострада. И аз благодаря за фрага!!. Mariq Stoqnova.

Много благодаря! Това причинява объркване в дома на Сайгънер, а действията на Чънар карат Айшегюл също да започне да си задава въпроси. Габриела Иванова.

Detelina Dimitrova.

Margarita Marinova. Switch to English регистрация, poyraz karayel 5 bolum izle. Пойраз Карайел: Пойраз джи ти ай петролиум да живее в дома на Сайгънер - епизод 66, снимки и резюме Пойраз шокира Айшегюл появявайки с в дома на Сайгънер с тайна самоличност започвайки нова задача. Благодаря момичета. Извинявам се ,но да попитам има ли друг вариант за гледане без да се тегли ,ако няма не е проблем ще го гледам на руски.

Desi Rumenova. Пойраз без да губи време тръгва след причината за експлозията. Този Мурат за всеки има отделен "тефтер" Научи ме да обичам 7 еп.

 • Всички нови неща, които Айшегюл и Пойраз научават, ги водят към нов кръстопът.
 • Poyraz Karayel
 • Става все по-напечено, на Алпер му падна пердето Франчи, благодаря за фрага.
 • Gada Gadina.

Jump to. Но го очаква една лоша изненада Desi Rumenova. Angelina Asenova. Но По Понеделнишки благодарности!!!. Sections of this page. Poyraz Karayel Ще изгори от пламъка който се разгаря помежду .

Не мисля, че Керем ще е толкова отмъстителен, а пък Мерт най- после ще се бори мъжки за нещо в живота си. Fran Cheska видеозапись. Когато Пойраз открива първата следа, водеща към експлозията ранила и Иса, за да открие отговорникът за нея, той е принуден да направи голяма жертва.

Колко зъл човек трябва да си за да живееш и да се храниш от страданието на другите??! Казах аз за дъщерята на Енвер!.

Margarita Marinova.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Методея
  Reni Raykova.
 2. Юлена
  Poyraz Karayel

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.