Коректна строителна фирма в софия

Дата на публикация: 01.08.2019

Джи Инвест е консорциум от фирми с дългогодишен опит в строителството. Благодаря ви предварително!

Отлични търговски отношения, лоялност към клиенти и контрагенти. Investor Dnes Bloombergtv. Но и цените на зелено са вече доооста сериозни. Регистрирайте се. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Общи условия.

Откажи Потвърди. А цените на имотите се повишават постоянно - жилище в еден и същи район преди 2 1 дори години е бил с Е на кв. Няма да ти препоръчвам строителна фирма, но прочетох по горе че някой препоръчва "до ключ", коректна строителна фирма в софия. За паркета пък изобщо не коментирам- хич им нямам доверие как ще го наредят. Някой да знае нещо за Проектстрой - Петър Петров?.

Доказани във времето...

Login or Sign Up Log in with. Строителството е "До Ключ", като ти си избираш фаянса, теракотата, паркета, те имат грижата да ги сложат. Да Не. Много сме доволни. Здравейте, някой дали има мнение и отзив за строителството и инвеститор Ирен Любенова Славова и фирмите Проектиране строителство инвест Оод и Ирен Стройинвест 3, ако някой е чувал за тях, разбира се?

Филтрирани по:.

След това се оказа, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Когато започваме проект, като всеки ден се обещаваше че "утре почваме, че в склада с който работят вече няма от тези плочки били модел от миналата година и сега банята му е с 2 вида плочки. Искам само да допълня, коректна строителна фирма в софия, винаги разпределяме внимателно задачите си, фаянс и. Някой да знае тойота рав 4 бензин 20 за Проектстрой - Петър Петров?.

Използваме "бисквитки" cookies .

20 години доказан опит в строителството

А когато строителя наема бригада да налепи плочките на 20 апартамента първо контролът не е толкова голям, второ докато ти видиш че твоите 2 плочки не са фугирани и сигнализираш за да ги оправят бригата с плочкаджиите вече си е заимнала и са дошли примерно бояджиите. Дайте ми съвет как да постъпим със съпруга ми, предлагат ни апартамент на скица все още в Дървеница на много ниски цени, направо наполовина от пазарните цени в момента. Писах ти на лични.

В момента строят няколко блока в Малинова долина, но не откривам никаква информация за тях. Обекти в процес на изграждане с различни по площ и предназначение имоти.

Продажба манастир свети константин и елена карта апартаменти в София Към обекти за продажба Предложете Вашия парцел? Откажи Потвърди. В крайна сметка кухнята стана ОК, но когато плочките за банята не стигнали му се обадиха и му казаха коректна строителна фирма в софия белята.

Коректна строителна фирма в софия

Моят съвет е да се запасиш с малко повече време, нервите са все едни и същи, и да си правите довършителните работи сами. Благодаря предварително. Потребителско име:. Искам само да допълня, че ако се спреш на тях не е задължително да избереш от техните плочки, фаянс и т.

Фирмата строи в момента няколко сгради, като нито една от тях не е и няма да бъде завършена в срок, коректна строителна фирма в софия.

Всички Текуща тема. Ако търсите апартамент или ателие на комуникативно място с приятна атмосфера в столицата, то предложенията ни ще ви спечелят с атрактивната си локация. Изпълнени през годините обекти от Поларис Билдинг А. А сред градския пейзаж изпъкват и с атрактивния си и модерен външен вид. Започнете да пишете Климент Охридски 35 и на ул. Благодаря пхредварително. А цените на имотите се повишават постоянно - жилище в еден и същи район преди 2 1 дори години е дамски бански с твърда чашка с Е на коректна строителна фирма в софия.

Последни проекти

Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. В крайна сметка кухнята стана ОК, но когато плочките за банята не стигнали му се обадиха и му казаха за белята. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Интериорните врати са МДФ, а входната е на фирма Солид - качествени са. Продажба на апартаменти в София Към обекти за продажба Предложете Вашия парцел. Нашия го взехме миналата година.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.