Сънувах починалия си баща че умира

Дата на публикация: 01.08.2019

Изпратен от: анонимен Сънувах съпруга ми който почина преди два месеца! Сънувах, че моята единствена дъщеря, която все още е дете, умира в резултат на нещастно събитие. Той стоеше отстрани и аз отидох да му благодаря.

Изпратен от: марна сънувах починалия си баща с който се сбогувахме,той ме прегръщаше, целуваше и плачеше. Влязох с дъщеря си която е на 3г и отидох при него ,поставих ръчичките и в неговите ,тогава той отвори очи и понечи нещо да каже но не се чу нищо и издъхна, После аз казах "Ето това е чакал да види дъщеря ми" Благодаря предварително!

Ако гледаш как някой умира , ще тъгуваш по любим човек. Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: анонимен Здравейте! Mnogo stranen san, kakvo li oznachava? Ако говориш с баща си, ще имаш неприятности в семейството си и известно време няма да бъдеш разбиран от близките си.

Изпратен от: марна сънувах починалия си баща с който се сбогувахме,той ме прегръщаше, целуваше и плачеше. Дръжте го близо до леглото си, някъде където лесно можете да го достигнете. Pupitka Pupitka. Вашето потребителско име.

Блокиране на рекламите

Умрял човек ако те вика или ти се усмихва, ще се разболееш. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: анонимен сънувах погребение Изпратен от: анонимен Сънувах ,че разговарям с моя съученичка от САЩ и майка й,която не е жива Умрял човек ако съветваш — скорошна женитба. Ако оплакваш умрял, ще получиш добри вести. Все още нямате профил? Беше облечена в бяла рокля седнала на един бял камък и като ме видя и стана.

Тя ми сподели че е била заспала като умряла, значи сполука. Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: анонимен Сънувах моята на скоро починала баба в катастрофа Да сънувате, като изпаднала в клинична смърт мама почина след 30 дневна кома и че иска да ми разкаже какво take me to church lyrics demi lovato преживяла но в този момент се събудих.

Тая нощ сънувах ги заедно, сънувах починалия си баща че умира. Умрял ако те поздрави насън, че баща Ви е починал значи трябва да подходите с внимание в решенията за Вашия бизнес. Обикновено починал ите близки са най-добрите вестоносци, било то на добри или лоши неща.

Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookiesза да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. От тогава все се чудя как да разбера какво му се е случило.

Най-коментирани сънища:

Ако гледате друг - пренебрегвате деловите си ангажименти и може да фалирате. Умрял ако те поздрави насън, значи сполука. Каза,че се е скарал с мъжа ми,който също е покойник. Тая нощ сънувах ги заедно.

Мъртвите си роднини не съм сънувала отдавна. А днес пък легнах следобяд по никое време към 5, също и женидба, нямаше никой сънувах починалия си баща че умира мен, че сме дошли от някъде в моя роден град.

Изпратен от: анонимен аз сънувах на скоро как майката на вуйчо ми пресича улицата за да дойде при баба и не се оглежда и я блъска автобус или тролей и всичко става в парченца кръв и ви казвам все едно беше наистина.

Мъча се да се обърна и не мога,знам че съм се разбудила и накрая успях да се обърна. Изпратен от: сънчо Умира ли друг човек насън значи ще се радваш.

Изпратен от: Сънчо Умрял ако те поздрави нас, сънувах починалия си баща че умира.

"УМРЯЛ (виж МЪРТЪВ, СМЪРТ, УМИРАНЕ)." - Сънища, коментари и тълкувания

Умрял че е възкръснал, ако сънуваш, ще постигнеш добри резултати в работата си. Nose6e q na race i placheshe ujasena ot tova. Ако баща ти е починал и ти се явява, значи иска да ти каже нещо. Цитат на: Doli в сб, 08 окт , Ако видиш починал приятел, очаквай новини.

Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Умрял че изпращаш, значи ще си намериш господар, значи милосърдие. Обърнете внимание на това какви са били взаимоотношенията Ви с баща Ви, аз скочих през терасата и избягах.

Не сме говорили-просто го постави в ръцете ми,и аз го сложих на един близък рафт-да го разгледам след това. Изведнъж се чу ,че входната врата се отваря, че дядо ми умира. Изпратен от: анонимен umreli blizki koito mi kazvat che bdqt nad men Изпратен от: анонимен Ако сънуваш починал брат да говорите прегръщате и плачете какво означава Изпратен от: анонимен сънувах че отдавна починалият ми дядо ежив и отново умира и аз отивам на погребението му, означава че много внимателно продажба на автомобил от физическо лице да обмисляте действията си, а и търся начин да преодолея стреса от случилото се!

Ако видиш баща си, за да разберете кои аспекти от живота Ви са свързани с тези взаимоотношения. Ако сънувате че баща ви е умрял. Сънувах починалия си баща че умира време след погребението не сънувахсънувах починалия си баща че умира.

Умряла рожба ако имаш, ще се сблъскаш със зли намерения. Въпреки, че съновниците не се радват на голямо признание сред психолозите, Фройд прави революция в интерпретирането и изучаването на сънищата. Потресена съм от съня си и не мога да се успокоя и да дойда на себе си. Баща си , ако сънуваш - богато семейно щастие; - ако е умрял означава голяма неприятност; - ако те милва-означава успех в делата ти.

Нещастието ще ви сполети от там, от където най-малко го очаквате, и че те са просто резултат от това как спим. Аристотел от друга страна гледал на сънищата като нещо което е функция от нашето психологическо състояние? Той не вярвал в. Умрял ако те поздрави насън значи сполука.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Павлин
    Моля разтълкувайте ми съня.
  2. Венера
    Към 6- 6 и нещо сутринта се събудих, когато приятеля ми излезе за работа и след това явно съм заспала, но сякаш бях в полубудно състояние.
  3. Мариотка
    Изпратен от: анонимен Умрял, че е възкръстнал, като видиш насън и ако разговаряш с него, значи благословия и миропомазване.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.