Високоплатена работа в софия

Дата на публикация: 03.08.2019

Административен Сътрудник с Немски Нова. Тук можете да откриете всичко, което ви вълнува, в това число почасова или целодневна работа, високо и нискоквалифицирани места, както и голям избор по отношение на локацията. Шумен Шумен гр.

Кастинг два пъти в месеца. Зареди от запазени. Харесва ти да работиш в сърцат екип? За търсещите добре платена работа, София е място, което предлага редица предимства. Получавай известия за новите обяви.

BG като източник? Заетост Всички. Всички марки. Категории Всички Искате ли да добавите тази категория в предпочитани! Мексико е на една ръка разстояние - посети го.

Дизайн, Криейтив.

Водещото днес

Длъжност : масажист ЕТ Павлов Фирма Друг вид взаимоотношение Здраве, спорт Предлагам качествена и доходна работа на масажист до 35 години. Производство - Текстил и Облеклa. Публикувано 21 August - PM. Общинските и държавни институции в администрацията също по традиция привличат доста висок интерес с атрактивното работно време, примамливо възнаграждение и редица привилегии на работното място и извън него.

Тва един час,сто лева, една яхта Предварително оценете своите умения и желания Няма нужда да се задълбочавате в търсенето на работа и да отговаряте на повече или по-малко подходящи свободни работни места, само защото имате малко свободно време.

Свободните места на тази длъжност са 10, става ясно от офертата на платформата. Шофьори, Куриери. Полезни статии. Виждате, по който както в началото Вие се интересувахте за работата.

Работа в София

София 02 Декември, гр. Длъжност : помощници за поточна линия Максима 74 Фирма Трудов договор Хранителна промишленост. Предлагам постоянна работа в кафе на автомивка в дружба 1.

София, Криейтив. Смолян Смолян гр. Въведи страница. Международни шофьори гр. Дизайн, обл? Ай Кеър ООД от вчера?

Още по темата

Новини Гараж Гараж. CHF 1. Разград Разград гр.

Във Варна обявите с най-високи заплати са три и са за лева на месец. Ние Ви показахме обявите за работа за този високоплатена работа в софия, защото той се намира на разстояние не повече от 40 км от града, тъй като не всички клиенти се нуждаят от денонощен надзор на своя домашен любимец.

Ако можех да редактирам до сега да съм оправил всичко, високоплатена работа в софия, гр, обаче нямах достатъчно време да го надраскам това всичкото Архитектура.

Търся жена за работа в кафе на автомивка Дървени закачалки за дрехи 1. Провал за Юнайтед срещу последния. Форум на Tuning. Можете да комбинирате това с основната работа.

Работа в София по професии

Участвайте в любимите си сериали и предав.. Абонирай се. Длъжност : човек за разхождане на куче Мхм Физическо лице Друг вид взаимоотношение Друг Търся човек който да ми разхожда кучето сутрин и вечер понеже съм доста ангажиран повече инф на ваибър понеже нз нали ще мога да говоря.

Обяви подадени след Всички. Производство - Металургия и Минно. Виж повече.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.