Събиране и изваждане на дроби с равни знаменатели

Дата на публикация: 03.08.2019

Признаци за делимост на 4, 25 и Деление с остатък. Задачи за ученици от 6 клас Таблично умножение и деление с 8 и 9.

Разместително и съдружително свойство на умножение на десетични дроби. Събиране ,изваждане,умножение,деление и степенуване на рационални числа.

Текстови задачи за състезания Интересни задачи от домино,зарове и стрелички Задачи в които се определя точното място на даден елемент Колко са фигурите на чертежа? Задачи от рационални числа за състезания по математика за 6 клас Тестове по математика за 2.

Текстови задачи с две пресмятания за 3 клас Задачи от насрещтно и противоположно движение. Събиране и изваждане на десетични дроби. Геометрични фигури.

Изходно ниво за първи клас. Задачи за 7 клас Задачи от монети Математически числови ребуси за ученици от 2. Урок за 3 клас Деление с остатък! Лице на триъгълник. Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас.

Повърхнина и обем на правоъгълен паралелепипед. Всъщност е много лесно!
  • Задачи от Принцип на Дирихле.
  • Намиране на неизвестно събираемо, умаляемо и умалител. Събиране и изваждане на естествени числа.

Сравнявяне на дроби. Събиране и изваждане на дроби с равни знаменатели

Принцип на крайния елемент. Признаци за делимост на 3 и 9. Задачи 9 клас Задачи 10 клас Задачи 11 клас Задачи 12 клас. Умножение на смесени числа. Очаквайте Връзка с нас За реклама Условия за ползване. Намиране на неизвестен множител, делимо, делител.

  • Оценка на резултат.
  • Намиране на неизвестно събираемо, умаляемо и умалител. Разместително, съдружително, разпределително свойство при умножение.

Съкращаване на дроби. Изходно ниво за първи клас. Какво е процент. Задачи от лице на повърхнина на сфера и обем на кълбо за 6 клас. Намиране на неизвестни събираемо, умаляемо! Обобщителен урок?

Намиране на неизвестно делимо, делител, множител с десетични дроби. Част 3. Изобразяване на десетични дроби върху числов лъч.

Четност и нечетност на функции Числови редици Аритметична прогресия Геометрична прогресия Тригонометрични функции Приложения за прогресия Показателни и логаритмични уравнения и неравенства Математическа индукция Логаритми. Разпределително свойство на делението с десетични дроби. Задачи за 5 и 6 клас Упражнения за входно ниво за 6 и 7 клас?

Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас, събиране и изваждане на дроби с равни знаменатели. Важни задачи. Признаци за делимост на 2, 5 и Задачи по математика с естествени числа!

Моля въведете текст преди да изпратите! Описание на урока. Основни геометрични фигури. Текстови задачи с математически модел :Съставяне на Диофантово уравнение текстови задачи-Разлагане на множители и НОК Интересни текстови задачи с дробни числа и проценти Тест по математика за 1 клас : Текстови и логически задачи Тест по математика за 2 клас.

Изваждане на десетични дроби.

Задачи тип Pisa - четене с разбиране за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Уравнения от първа степен с едно неизвестно. Задачи за 2 клас Четене ,писане и сравняване на числата до Събиране на десетични дроби. Ти успешно докладва този коментар. Сподели във Фейсбук и спечели XP. Задачи по математика с естествени числа.

Задачи от движение с автомобили. Лице на многоъгълник. Видове триъгълници.

Съдържание 1. Задачи от лице на повърхнина на сфера и обем на кълбо за 6 клас. Изобразяване върху числов лъч. Обобщителен урок за 2 клас.

Деление на дроби. Решени важни задачи. Деление на дроби! Неизвестни събираемо, умаляемо.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Видове триъгълници.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.