Очен медицински център свети николай чудотворец варна

Дата на публикация: 05.08.2019

За двете платих лв, плюс скъпите капки-по 4 вида за всяко око. Първо едното око, ако всичко е наред, после и другото.

Моля ви за мнение от някой който е ходил по скоро , предстои ми преглед при д - р Хубанов. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Подаване на сигнал до модератор:. Gabrielless - Новак G Gabrielless.

С тях погледът ми се замъгляваше за поне час. От сайта 4 От форума.

Очна Клиника Св. Очна Клиника Св. Да каже ,че няма да преглежда,а само да оперира. Общи условия. Много съм доволна от д-р Хубанов,добър специалист,препоръчвам го. На 29 години съм, с вродена катаракта.

Още Очни центрове в област Варна

Разговора с д-р Хубанов беше точно неповече от 3 мин. В очната клиника се извършва: Пълен цикъл от диагностика, лечение и оперативни корекции, необходими при всички видове заболявания на очите; Диагностика и лазерно лечение на ретината при пациенти с диабет и хипертония; Ранна профилактика на всички видове очни заболявания; Лазерна корекция на зрението при късогледство, далекогледство и астигматизъм с единствения в България фемтосекунден лазер InterLase и най-новия VISX Star S4; Екзактно определяне оптиката на окото - път към точните очила или контактни лещи; Провеждане на хематологияни и биохимични изследвания, коагулация и уринен анализ в собствена Клинична лаборатория, която функционира от г.

И най накрая отидох при д-р Хубанов, който наистина за 2 минути преглед назначи подходящото лечение и вече съм добре. Апаратура: YAG Лазер - Специфична модерна лазерна техника за отстраняване на вторично перде - уплътнение на задната лещена капсула.

Цитат на: MaрTa в пт, 05 юли ,

  • На 68 години съм и съм художник. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.
  • Цитирай Полезно.

Цитат на: sison в ср, гр. БГ декларира, 29 май, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица. Това добре но за тези месеци как някой от целият техен персонал не беше запознат с това. Медицински център "Ретина" ООД. Минаха 2 дни от махането на превръзката. Moqt sin e na 4 godini i e operiran ot d-r Hubanov za katarakta na 2 o4i4ki?

Последни новини

На следващ преглед казаха, че ще че оперират. Здравейте,гледам ,че не е писано отдавна. Попитах го ЗАЩО не ми е направен този скенер преди операцията, предвид възрастта ми?

Той притежава няколко важни характеристики: по-безопасен в сравнение с предишните поколения лазери; предлага по-голям комфорт на пациента; благодарение очен медицински център свети николай чудотворец варна иновативната технология, лазертерапията на ретината с този лазер е бърза и по-безболезнена процедура в сравнение с конвенционалните лазери; финансова алтернатива на интравитреалните инжекции; превръща се в нов стандарт за лазерно лечение на заболявания на макулата и ретината.

В очната клиника се извършва: Пълен цикъл от диагностика, далекогледство и астигматизъм с единствения в България фемтосекунден лазер InterLase и най-новия VISX Star S4; Екзактно определяне оптиката на окото - път към точните очила или контактни лещи; Провеждане на хематологияни и биохимични изследвания.

Варна заради ерозия роговицата на окото и там една крайно некадърна доктор Ненкова само задълбочи проблема ми никога не ходете при нея.

Три месеца след първата операция на дясното око, аз виждам неясно с него. Поне досега където съм ходил разговора е бил толкова. В оптиката се предлагат разнообразни модерни диоптрични, слънчеви очила и аксесоари, както и богат набор от меки контактни лещи.

Всички Текуща група. Очна клиника "Св.

Galina Vasileva Препоръчани теми. Минаха 2 дни от махането на превръзката. Повече подробности можете да прочетете ТУК. Преди една седмица ме прегледа друг доктор от клиниката който веднага ми назначиче съм за операция, очен медицински център свети николай чудотворец варна.

Цитат на: pepita48 в пн, този шмекер заслужава да бъде. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Как тъка има записани за операция а за преглед НЕ. Здравейте мами,ще водим моето внуче на 1г.

ОЧНА КЛИНИКА СВ.НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ

Петка- Варна 23 Очно здраве и красота. Прегледът в тази клиника мина за няма и 10 минути. Цялото ми семейство вече повече от 20 години ходи на прегледи в при него.

Е, този шмекер заслужава да бъде съден, че съм за операция. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. Преди една седмица ме прегледа друг доктор от клиниката който веднага ми назначи .

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.