Златни гривни с кожа цени

Дата на публикация: 06.08.2019

Скрийте продукти от вашия списък с желания, преди да го споделите. Враца Враца гр. Сайт за обяви alo.

Информация ПО телефона. Toggle navigation. Знаете ли, че можете да увеличите шансовете да получите идеалния подарък, като направите списъка си с желания видим за другите? Изработка от жълто и бяло злато. Шикозни и съвременни, всички модели включват знаковите закопчалки топчета с логото на марката. Те са декорирани с блестящи камъни, ярък емайл и гравирани надписи.

Втора употреба Полирано злато! Ново Чисто нова!!. Обагрени в най-различни класически и сезонни цветове, затварящи механизми във формата на сърце и закопчалки със завъртане и бутане.

Карат к Грамаж: 6. Златна Гривна 4. Всички видими продукти от Вашия списък с желания ще бъдат споделени.

Златни бижута за всеки ден и специални събития

Велико Търново 5. Обагрени в най-различни класически и сезонни цветове, преплетените кожени гривни с цилиндрична закопчалка с логото на PANDORA предлагат по нещо за стила и вкуса на всяка жена. Монтана Монтана гр.

Ръчна изработка. Сортиране по За цени и повече модели на:www.

София София гр. Карат к Грамаж: 6. Разград Разград гр. Сортиране по Кюстендил Кюстендил гр. Загора гр. Красивите сребърни гривни придават сияйност на всяка визия. Втора употреба Изработка от бяло и жълто злато.

Напишете мнение

Природните мотиви и символичните форми присъстват при сребърните гривни — от класическите верижки за талисмани до декоративните браслети или тънките модели. От бартери не се интересуваме. Габрово Габрово гр.

Нова златна гривна Този тип гривни предлагат голямо разнообразие от функционални и декоративни закопчалки - от закопчалки топчета, украсени с камъни кубичен цирконий, до емблематичната цилиндрична закопчалка с логото на компанията. Този продукт също може да бъде видян във Вашия списък с желания от другите. Втора употреба Карат- 14 карата Проба- Дължина- 20 см, златни гривни с кожа цени. Знаковите браслети на PANDORA се отличават с разнообразни функционални закопчаващи елементи като заключващи топчета и цилиндри с логото на марката или блестящи закопчалки.

{{ window.Pandora.Ciam.GigyaCrmOfflineModel.CrmOfflineMessageTitle }}

Търново гр. Ново златни гривни с кажа и силикон на цени от лв. Красивите сребърни гривни придават сияйност на всяка визия. Те са декорирани с блестящи камъни, ярък емайл и гравирани надписи. Всички обици.

  • Моят списък с желания Към списъка с желания.
  • Затова то представлява съзнателен избор за един по-добър свят.
  • Знаете ли, че можете да увеличите шансовете да получите идеалния подарък, като направите списъка си с желания видим за другите?
  • Добрич Добрич гр.

Ново Гривната е чисто нова. Нова златна гривна Тези преплетени гривни следват контура на китката и придават красива релефност. Тя може да се носи самостоятелно или да се съчетае с любимите Ви талисмани. Всички колиета. Jewelry Guide. Велико Търново В. Всички гривни.

Смолян Смолян гр. Златна Гривна Ново Всички бижута са с гаранция, сертификат и БДС маркер за карат и тегло. Красивите сребърни гривни придават сияйност на всяка визия.

Тези кожени гривни, старателно изработени с помощта на традиционни техники за сплита. Златна Гривна 6. Разград Разград гр.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.