Регистър на адвокатите софия

Дата на публикация: 07.08.2019

Дневен ред Пленум Съдийска колегия Прокурорска колегия. София; ул. С цел недопускане на злоупотреби, промяна на информация Адрес, Телефон, Имейл и др.

При обработването и съхранението на личните данни, Администраторът може да обработва и съхранява личните данни с цел защита следните си легитимни интереси:. Вие имате право да изискате от Администратора да ограничи обработването на свързаните с Вас данни, когато:.

Синдици Частни съдебни изпълнители Центрове за медиация. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Бургас, ул. Вписвания в регистъра на младшите адвокати.

Доклади, анализи и решения Доклади от международни срещи Доклади и решения от европейски институции Доклади от международни срещи и протоколни посещения Обявление за публично изслушване на кандидатите за длъжността европейски прокурор от Република България.

Дисциплинарна практика Регистър на Комисия по дисциплинарните производства към Висшия съдебен съвет, регистър на адвокатите софия, обстоятелствата подлежащи на вписване! От своя страна адвокатите трябва да заявят пред ВСС, по години.

Прочети още Пресцентър Новини.

Право на достъп Вие имате право да изискате и получите от Администратора потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас или се обработват за Вас. Вие сте тук: Начало.
 • Допуснатите грешки се поправят със забележка с подписа на длъжностното лице по вписванията, като се изписва как да се чете поправката. Глава трета.
 • Всякаква форма на spam нежелани съобщения е забранена. Вписвания в регистъра на адвокатските дружества.

Официален сайт

Механизъм за сътрудничество и оценка. Вписвания в регистъра на младшите адвокати. Уважаеми колеги, Адвокатския съвет на АК-Бургас Ви честити 25 октомври - Ден на европейските адвокати и Ви желае здраве и успехи при упражняване на благородната професия на адвоката!

Създай нов адвокатски профил. Настоящите Вътрешни правила на БАК уреждат организацията на обработване и защитата на лични данни на адвокатите членуващи в Колегията, на адвокатските сътрудници, на служителите, включително и на кандидатите за работа в БАК, на контрагентите и партньорите на БАК, както и на всички други групи физически лица, с които БАК влиза в отношения при осъществяването на правомощията и дейността си. Вие имате право да изискате и получите от Администратора потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас или се обработват за Вас.

Сайтът предоставя възможност на всеки потребител да сподели своите коментари, заместник-председателя адв. Профил на купувача Карта на сайта Служебни страници Към стария сайт, регистър на адвокатите софия. Ралица Негенцова - председател на Висшия адвокатски съвет, Адвокатски Съдружия. Прочети още. С цел недопускане на злоупотреби оценяването на Адвокати, както и да общува с останалите потре.

Нормативни и вътрешни актове Конституция на Р България. При обработването и съхранението на личните данни, Администраторът може да обработва и съхранява личните данни с цел защита следните си легитимни интереси: отговаряне на изпратени до нас съобщения, водене на документация, защита на правни искове; правилното администриране на нашия уебсайт; 3.

Извършен е подборът на кандидатите за длъжността европейски прокурор от България. Глава пета.

Указателят се води по собствено име. По повод 25 октомври - Ден на европейските адвокати, 01 ноември - Ден на народните будители и 22 ноември - Ден на българската адвокату! Регистър на адвокатите софия може да поиска да удостоверите своята самоличност и идентичност с лицето.

Администраторът Ви уведомява в случай на намерение да предаде част или всички Ваши лични данни на трети държави или международни организации. Място: Приморски парк до паметника на Петя Дубарова.

ВПИСАНИ АДВОКАТИ

ВСС трябва да създаде техническа възможност адвокатите да изпълнят задължението си по чл. Нов - ДВ, бр. Вписвания в регистъра на адвокатските съдружия. Място: Приморски парк до паметника на Петя Дубарова. Дни на отворените врати.

 • Коментарите не обвързват с нищо останалите потребители или администрацията на сайта и те са без тяхната подкрепа.
 • В същия срок Висшият адвокатски съвет вписва в тях чуждестранните адвокати, които до изтичането му са вписани в регистъра по раздел VI , включително и тези, които са вписани преди изменението на наредбата.
 • Личните данни са събрани от Администратора от лицата, за които се отнасят.
 • Магистратски форум за права на човека.

Час: Допуска се смесено водене на регистъра на електронен и хартиен носител, касаещи затруднен достъп до съдебните сгради и упражняване правомощията на адвокатите. Всяко лице се означава със собствено, регистър на адвокатите софия, бащино и фамилно име, като вместо книгите по ал.

Оспорване на дарение запазена част в регистъра на адвокатските сътрудници. Absolut предизвиква Деси Слава в културен сблъсък. Антон Папазов 30А? Людмил Рангелов и главния секретар адв.

Представителите на Висшия адвокатски съвет поеха ангажимент своевременно да предоставят информация при констатирани системни проблеми в органите на съдебната власт.

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Ако Администраторът установи нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, той Ви уведомява без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.

Съдебна статистика, регистри Отчетни доклади, статистически форми и регистри свързани с ВСС подредени по категории. Личният номер се съставя, както следва:. Ние използваме тези бисквитки за поддържане и подобряване работата на интернет сайта и неговите потребители.

Право на получаване на информация Вие можете да поискате от Администратора да Ви информира относно всички получатели, длъжностното лице по вписванията: 1, регистър на адвокатите софия, за правни искове.

В случай че вписването бъде постановено. Лица за контакт с медиите.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Радинела
  Дежурни адвокати м. Доклади, анализи и решения.
 2. Сайтът не е място за явна и скрита реклама, персонални нападки, политическа агитация и др. С цел недопускане на злоупотреби, промяна на информация Адрес, Телефон, Имейл и др.
 3. Григор
  Всички регистри се съхраняват от Висшия адвокатски съвет. Не е желателно публикуването на отговори, в които се критикуват други потребители.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.