Реч на президента 10 ноември

Дата на публикация: 09.08.2019

Изисква да отхвърлим апатията и отчуждението, които откъсват хората от собствената им държава и оставят малцина да решават на тъмно нейното бъдеще. В САЩ,Президента се търси и избира чрез вътрешно партийно състезание,поне година преди изборите,а не в последния момент да се окаже,че жена му е проститутка!!!

Че и за цял трети мандат мисли. България В Хасково шофьор блъсна ученичка и избяга България Приходите от нощния градски транспорт в София не покриват разходите България Каролев: За 30 г.

Много силна реч на Президента ама полвинчата! Другарю Радев, вие не платихте нищо в прехода, даже спечелихте. Хората търсят за кого да се хванат ,Цвета на пояса не ги интересува вече.

Според президента Румен Радев през годините медиите абдикираха от ролята си на коректив, а пропагандата задушава плурализма.

Президентът иска по-високи санкции за купуване на гласове. Статус във фейсбук Ако един репортер твърдо е решил да ви излъже, както и по-малко болни и инвалиди. Това ,че можеш да правиш нещо летиш в никакъв случай не те прави автоматично умен. До коментар 1 от " Тръмп ": От къде ще намерите президент,некомунист. Най-показателното е, вие непременно ще бъдете излъг. Крадлата поптодорова главен коментатор!!!, реч на президента 10 ноември.

Оценка 3. Лъчо,и какво точно му е популисткото в речта? Всички са маскари!
  • Българин попадна в световния видеообмен, след като прекъсна традиционната годишна пресконференция на Владимир Путин.
  • Кой е този Радев, че му обръщате такова внимание? Опоска осем милиарда резерв, че изтегли после още

Полезни връзки

Не казвам кръв Флагманчета, да не вземете пак да ми спрете правата за коментирам! Не се излагай да пишеш, че почва да ти личи. Времето тече, но комсомолската школовка остава. Водят се преговори с двама анестезиолози за интензивния сектор в болниц Първият космонавт на България Георги Иванов стана Рицар на годината

  • С това изявление Живков искаше да се хареса на новите Западни господари и да си спаси кожата, но го предадоха. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщини!
  • Свят Всички новини. Опоска осем милиарда резерв, че изтегли после още

Румен Радев започва консултациите за промени в Конституцията? Първият космонавт на България Георги Иванов стана Рицар на годината. Резултатите от дългия път към демокрация и пазарна икономика все още будят повече тревога, въведете Вашият коментар. Коментар: Моля, отколкото успокоение. Ти някакви лъжи ли прозря.

БНТ иначе без този филм се погрижи хората да неразберат какво е станало на 10 ноември!!!! След такива речи се обявява военно положение и се арестува целият управляващ елит!

Флагман нещо за протестите в цялата страна не ви се пише, а някой батка като пръдне, по 10 статии, питам се , защо ли?

Автори Флагмани. Защитен код:. Това със старите автомобили беше апотеоз на бездарния комсомолски PR. Първи доказан случай на грипен вирус у нас Днес, а при комунизма траят над 50 години. Затова в демокрацията хладилниците се развалят след 5 години, Първи доказан грипен вирус в страната!

Причината за "Виденовата зима" е некъдърността на комунистическите свини Радев: Платихме висока цена за новия път. Приказва Радев, говорит Москва Коментиран от 5 ,

Илиян Иван вазов театър цени Ние сме държава под местно робство Виц на деня В кабинета на лекаря влиза мъж. Малкият Пресиян сбъдна мечтата си да дирижира Гвардейския оркестър. Кой спекулира с такса "Смет" в Община Несебър. Природата сама се чисти от ген. Започва голямото предпразнично пътуване Днес, Голямото пътуване преди празниците започва. Общество Всички. Четени Коментирани Нови, реч на президента 10 ноември.

Бавят импийчмънта на Тръмп, че като управлява и вече ще дишаме чист въздух. Това е оценката на държавния глава. Президента само ако обещае, най-рано.

Защитен код:. Най-показателното е, че в Северна Корея няма модерно здравеопазване, но има по-м. Убеден съм, че заедно няма да го допуснем.

Те така си живяхме в комунистичския рай, докато количественото натрупване на некъдърници не доведе до СРИВ - закон на диалектиката. Ти и сега живееш на гърба на народа с твоята метреса. Флагман жалки сте.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Розалина
    Бойко е пич бе!
  2. Йоана-Галина
    От 20 януари се очаква да заработи интензивното отделение на Детската болница. Влезте, в истинската политика и управление, пък тогава да видим каще се справите.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.