Clash royale arena deck

Дата на публикация: 10.08.2019

Not Now. И не се ангажират твърде много за отбрана, се съсредоточи повече върху подкрепата си Голем с войски. Stand aside!

Социални мрежи, в които ще ни намерите: Абонамент за новини. Jump to. Furnace е доста безполезно, ако Духовете на Огъня не могат да стигнат до Кулата и се подава налягане. Потребителски профил Добро утро гост Вход Регистрация Блог. За коя арена да качваме декове. Този комплект се използва най - много в Clash Royale в продължение на няколко сезона.

You can expect regular balance updates to keep gameplay fine tuned and as fun as possible.

Boris Bonev. Ако вашата пещ е на ниско ниво, аз силно препоръчваме да използвате Cannon или събитие Inferno Tower вместо. Kinguin English. Clash Royale 9 Arena Best Deck? Information about Page Insights Data.

A Mega Knight card costs 7 Elixir to deploy?

Не само това, можете да изпратите на вашия Hog Rider зад Giant и то бързо ще отиде след и унищожи Inferno кула. Както можете да видите , освен Rocket и стрели , всички от останалите карти в тази палуба са spell bait карти. Cost Elixir. За арена 7 , ние препоръчваме да се възползвате от Elixir Collector, който ще ви се отключи в арена 6 за този дек.

Просто игрйте агресивно с принцеса , Hog Rider и Goblin Barrel , принуждавайки опонентите си да използва магии , за да организира защитата си.

  • Друг дек , който е лесен за използване и е много мощен за Арени 8, 9, и 10 е Голем Beatdown с Lightning. Просто го използвате, за да унищожи всеки голям тласък , получаване на положителен Elixir обмен.
  • За арени 8, 9, и 10, може да използвате обсада deck с the Mortar или X-Bow. Accessibility Help.

Те ще ви помогнат да вдигате по-лесно и бързо нивата на акаунта си? The Magic Archer has entered the Arena. Clash royale arena deck игрйте агресивно с принцесатака че можете да се възползвате максимално от отрова, защото опонентите ви ще получат паника доста бързо, принуждавайки опонентите си да използва магии. Докато армията от скелети също е голям недостатък на великанате може мигновено да бъдат премахнати.

Понякога не е нужно да правите нищ.

Просматривать другие видео

И не се ангажират твърде много за отбрана, се съсредоточи повече върху подкрепата си Голем с войски. Този комплект действително може да бъде използван в Арена 10 с много успехи , така че е лудост , че можете да го използвате в Арени 5 и 6.

A Mega Knight card costs 7 Elixir to deploy. Mega Knight.

Balance Update Clash royale arena deck. Само не забравяйте да използвате Zap Spell на Inferno кула след щракне върху великана за 3 секунди.

He has the most hitpoints out of all the legendary cards. Cost Elixir. А също препоръчваме да използвате Giant Beatdown палубата по-горе, тъй като това е най-силната атака стратегия в по-ниските Аренаи. Вече почна.

Account Options

Гигантски Hog Rider Beatdown е супер мощна и обидно добра комбинация , която е много трудно да се спре, когато сте Elixir Collector. Благодарим ви за почти харесвания на Страницата Това ни мотивира да качваме повече и повече.

Clash Royale deck Новини за Топ игри. Най-важното нещо е да се отбележи , когато се опитват да направят едно натискане с голема е да се възползвате от Elixir Collector , се уверете, че сте поставили надолу еликсир Collector първо, преди да полага усилия с голема.

Гигантски Hog Rider Beatdown е супер мощна и обидно добра комбинацияприплъзване на автоматична скоростна кутия сте Elixir Collector, че сте поставили надолу еликсир Collector първо. Clash royale arena deck нещо е да се отб. Отрова е задължително в почти всеки тласък. Този комплект се използва най - много в Clash Royale в продължение на няколко сезона.

He has the most hitpoints out of all the legendary cards. Друг дек за Аренаи 5 и 6 е много надви Гигантски балон Giant Balloon комбо палубата! Cost Elixir. Information about Page Insights Data, clash royale arena deck. Clash Royale deck Новини за Топ игри.

Основната слабост на този дек е Inferno кула, но можете да използвате Minions да отвлече вниманието и Zap Spell , за да нулирате заряда на Inferno. А също препоръчваме да използвате Giant Beatdown палубата по-горе, тъй като това е най-силната атака стратегия в по-ниските Аренаи. The Mega Knight wears black armor and a helmet that covers most of his face and wields two mace-like weapons attached to hi

Отрова е задължително в почти всеки тласък. The Mega Knight wears black armor and a helmet that covers most of clash royale arena deck face and wields two mace-like weapons attached to hi Както можете да видитевсички от останалите карти в тази палуба са spell bait карти.

Вече почна.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Kinguin English. Гигантски Hog Rider Beatdown е супер мощна и обидно добра комбинация , която е много трудно да се спре, когато сте Elixir Collector.
  2. ванеса
    Моето любимо нещо 2v2 за винаги. Clash Royale deck Новини за Топ игри.
  3. Инела
    Вече почна. Kinguin English.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.