Свързване на смарт гривна с телефон

Дата на публикация: 11.08.2019

Безжичен ретранслатор на Wi-Fi сигнал с вграден Можете да откриете Вашият телефон или гривна с функционaлнoстта Find My Phone. Дума от последните две букви част 6 1 2 3 4 от haidukpikaso , 13 юли в Празни приказки и забава.

Намирането на правилната програма също е възможно и с помощта на специален QR код, намиращ се в инструкциите към устройството. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение.

Например, някои от тях Ви позволяват да използвате фитнес-тракера, като дистанционно управление за камерата на вашия смартфон и т. Когато телефонът открие гривната, на екрана му ще се появи съответното съобщение. Освен това всеки такъв софтуер има редица параметри, които също е важно да знаете, преди да използвате устройството. Висококачествени продукти Само качесвени продукти с гарантиран произход!

Те имат много общо с устройствата на Xiaomi, които можете да избирате. Оригинална цена: Пратката, но се използват други приложения, свързване на смарт гривна с телефон. Гривните от други производители се свързват по аналогичен начин, но най-лесно е да се управлява с помощта на приложението Amazfit Watch за Android платформа версия 4.

Превключване на навигацията. Премахване на асоцииране на файл към програма. Има няколко опции за регистрация, която ще получите ще бъде с право на отвяране и тест преди заплаща.

  • Тези и още куп предимства Ви очакват, само ако станете наш клиент и се възползвате от стоките и услугите ни. Сега вече фитнес-гривната е свързана към телефона.
  • Знайте още, че закупувайки от нас, Вие имате 15 дни право на връщане на продукта и опция за преглед и тест, преди заплащане.

Как да направим връзката с телефона

На кутията би трябвало да има QR код сканирай го и свали приложението от линка. Само номер ли има а име. Смарт гривната се сдвоява с всички смарт телефони и ви информира за всяко повикване или съобщение. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е 2 работни дни. В приложението има няколко раздела, позволяващи управлението на гривната: Уведомление. Гривните от други производители се свързват по аналогичен начин, но се използват други приложения.

Как да направим връзката с телефона За да получите достъп до пълната функционалност, трябва да направите свързване на смарт гривната с телефона.

  • Водоустойчив смарт часовник Plus с голям екран и висока издръжливост SMW Ако намерите подходящото приспособление, ще трябва да потвърдите сдвояването.
  • Това е възможно благодарение на фитнес гривната, свързана към смартфона чрез безжична връзка. За да свържете и впоследствие да управлявате фитнес гривна от телефон на платформа Android, първо трябва да инсталирате специално приложение от официалния магазин.

Сини гривни След това ще започне търсенето на подходящи безжични устройства. Цената и се определя според тарифния план на Еконт. Препоръчан отговор. Вход с Facebook.

Удобна и фунционална

Уверете се че блутота на Вашият телефон е пуснат и чрез приложението открийте гривната и я свържете. Пратката, която ще получите ще бъде с право на отвяране и тест преди заплащане. Направете 4Sales по-добър и спечелете!

В зависимост от модела на приспособлението инструкциите за свързване към смартфон могат да варират.

Изтеглих си приложението, но не намира устройството. Rating 1. Не е нов модел! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове!

Тяхната основна задача е да броят изгорените калории, да засичат изминатите километри и да контролират пулса.

Добре дошли!

Сигурност и плащания Най-високо ниво на сигурност SSL при споделяне на данни и плащания! В този раздел са определени целите на активността и теглото, могат да се настройват уведомленията за липса на активност или събуждане. Изтеглих си приложението, но не намира устройството.

По-добре е този процес да се направи преди синхронизацията на гривната към смартфона. Как да направим правилна настройка След като гривната вече успешно е свързана към телефона, трябва да я настроим.

Разгледайте подходящи продукти. Amazfit часовник Устройствата Amazfit са доста популярни умни часовници и фитнес гривни!

Гривната е водонепромокаема 50m. Важно е да запомните за ограниченията на самото устройство. Изпрати репорт.

Препоръчан отговор

В зависимост от модела на приспособлението инструкциите за свързване към смартфон могат да варират. Сини гривни - Ако мислиш че има фабричен проблем и е нова, веднага отиваш с нея в технобакалията и правиш рекламация.

Не е нов модел.

Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е 2 работни дни. Тези и още куп предимства Ви очакват, само ако станете наш клиент и се възползвате от стоките и услугите.

Гривната е водонепромокаема 50m.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.