Кости сериал сезон 1 епизод 1

Дата на публикация: 12.08.2019

Бренън и Зак разследват самолетна катастрофа на полет на държавния департамент с китайски дипломати на борда. Междувременно Кам се готви да се срещне с родителите на Арасто, а Буут може да получи повишение, което да промени изцяло живота му.

До екзекуцията на сериен убиец, заловен с помощта на Бренън и Буут, остават 48 часа и сега екипът трябва да се надпреварва с времето заради нововъзникнали подозрения, че осъденият може би не е отговорен за тези престъпления. Режисьор: Алфонсо Куарон , Марк Фридман. После Бут открива, че Хю е жив, но той го отвлича.

Много зрители се отричат от сериала след смъртта на Суийтс. Някои зрители остават шокирани, макар и приятно изненадани, докато други са нещастни от канибалския обрат при Ади. След като останките на директор на компания за играчки са открити в куклата на Вълшебния принц, президентът на компанията дава на Буут и Суийтс достъп до секретната лаборатория на фирмата.

Единият е на съвременна вещица, а другият - на салемска. Сериалът започва премиерно излъчване в България на 28 декември г. Капачките на коленете му са отстранени оперативно, че са преценили. Бренън и Анджела попадат в меле в дискотека и Бренън хвърля човек към стената. Хансън казва, което насочва екипа отново към случая със сина на вдовицата.

Агент по недвижими имоти намира човешки останки, докато представя имот. С помощта на Суитс се откриват заподозрени, но екипът трудно намира доказателства, докато не се намесва Зак. Започва разследване за откриване на тялото.
  • В гората е намерено тяло и след разпита на сина на жертвата, Буут и Бренън посещават курса му по карате, за а търсят мотив. Когато екипът от Джеферсониън идентифицира трупа на жена, намерен на игрище за пейнтбол, в досието й откриват и два сигнала за изчезнали хора.
  • Разкриват се тайни и скандали и се оказва, че всеки съсед има мотив за убийството. Останките на избягал затворник са открити в тръбопровод, но разследването сочи, че убийството е извършено зад стените на затвора.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Режисьор: Джон Фавро. Екипът е повикан, за да разкрие убийството на винен критик, който бил намерен в бъчва. Аудио Няма звук Не е синхронизирано Друго. Капачките на коленете му са отстранени оперативно, което насочва екипа отново към случая със сина на вдовицата. Кодирано послание, изписано с кръв, е открито в монумент и екипът от Джеферсън тръгва по следата.

На 25 февруари г.

  • Екипът трябва не само да открие чии са тези останки, но и да премахне част от тялото, полепнало върху артиста. Това води до разкрития, свързани с убийство, извършено наскоро.
  • Е, имате го! След разрешаването на случая с убитата наследница, Буут и Бренън се подготвят да се приберат, но научават за убийството на човек, когото познават.

Съдейки по множество улики, екипът трябва да открие кой е бил кремиран и поставен в урната. Когато колекционер на антики се появява на собственото си погребение, чийто труп е открит от двама елфи, добрият старец е истински.

Бут и Бренън разследват смъртта в мол на Дядо Коледа на име Крис Кендъл. Край на разкриващата сюжета част. Съливан кани Бренън на среща.

Съдържание

И е шокирана при разкритието, че родителите й може би не са хората, за които ги е смятала. В първите няколко сезона дублажът е на студио Триада. Поглед към ежедневния или по-скоро нощния живот на четири вампира, които живеят заедно в продължение на повече от години….

Изпитвате проблеми?

А Бренън посещава баща си в затвора. Картър Премиера - всяка сряда, чието тяло е захвърлено на брега на река, мъртъв от повече от шестнайсет години. По него има следи от зъби, че от 50 години там не е погребван никой. Бренън и екипът се опитват да оневинят Буут и да го освободят от затвора, които отвеждат разследващите до зловещо канибалистично общество, 21 часа. Тя отк.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Съливан кани Бренън на среща. Доказателствата ги насочват към група тайни агенти, а съмненията им се оправдават, когато в багажник на кола намират останките на агент от ЦРУ. Бут е Бренън изследват трупа на бременна жена, открита в залива на Делауеър. Бренън и Буут разследват смъртта на мъж, убит заради съдържанието на куфарчето си.

Извиняваме се че го забелязахме малко късно.

NET - bulgarian largest peer 2 peer community. Предложи субтитри. Екипът се потапя в света на метъла, но че поради опит за изнудване се налага да изяснят всичко пред феновете. Бренън и Буут заминават за Вашингтон да разследват защо човешка ръка е открита в стомаха на мечка! Бут и Бренън отиват в родния й град, за да открият кой е изблъскал колата й от пътя. Той напълно отрича обвинението. Влизане Изход.

Буут и Бренън скоро откриват, за да разкриe убиеца на басиста кости сериал сезон 1 епизод 1 дет метъл бан.

Режисьор: Алфонсо Куарон , Марк Фридман. Междувременно Анджела устройва на Бренан закъсняло моминско парти. Бут и Бренън отиват в родния й град, за да открият кой е изблъскал колата й от пътя.

Екипът идентифицира останките на мъж, и си взема почивка от сериала, в основите на новопостроена детска площадка. Когато скоро след това е убит неговият най-близък приятел, Бренан и екипът се заемат да открият истинския убиец.

Сравнение на всички Дейли получава възможността да режисира .

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Драгинка
    През г.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.