Как се свързва външен контакт

Дата на публикация: 12.08.2019

В магазина, където е купил гипсокартон, трябва да се продават компоненти, необходими за лесно монтиране на контакти. Втората цифра показва защитата на електрическото съединение апарат, машина от течности и вода и също има правопропорционална зависимост от големината на цифрата и степента на защита.

В кухнята те са малко над нивото на масата. Така се осъществява една по-висока степен на защита на токоотдаващото съединение от вредни за електрическата мрежа въздействия на околната среда. Иван ноември 24th, at pm Може ли да подменя контакта без да спирам захранването? Актуализиране на 2 май г. Правила за монтиране на контакти в зависимост от материала на стената материал оборудване Дървена къща Поради повишената запалимост на материала на стената е монтиран външен изход, то есть изхода не е потънал в стената.

След приключване на инсталационните работи можете да включите напрежението в панела и да проверите функционирането на контакта.

Сега - директно към инсталационния процес. Освен това ще ви трябва парче тел, така че никога да не падне, равен на дължината на този, как се свързва външен контакт. Кръстатият ключ позволява управлението на едно осветително тяло от три места.

Височината на короната е такава, че потъва в повърхността на стената точно до дълбочината на долната плоча.

Днес моята статия ще бъде само за това как безопасно да инсталирате контакта в контакта.

Инструменти

По-малко от 25 см от пода за отстъпление при инсталиране на електрически контакт не си струва, защото има риск от късо съединение например, при мокро почистване.

Това изискване е въведено и в нашата страна едва през г. С чук и длето такава прецизност не може да се постигне, а когато пък стената е от тухли четворки с тънки и крехки стени, това направо е невъзможно. На снимката се виждат и клемите за притягане на електрическите проводници с помощта на два винта. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.

Ако лостовете не са подписани, проверете напрежението в изходящите проводници, за да инсталирате изхода с индикаторна отвертка. Ядрата на кабела се вкарват в тези отвори.

Колекцията включва всички използвани в електроинсталациите силови контакти единични, че височината на гнездата е от първостепенно значение - те могат да бъдат монтирани не как се свързва външен контакт от 20 см от пода, че кабелите са свързани към различни проводими. Произволен диод с работно напрежение над V и сила на тока по-голям от текущия в контура.

Knauf Списък на всички статии в списанието за Knauf. Необходимо е само да се гарантира. Всички инструменти могат да бъдат закупени в строителни супермаркети.

24 мнения в "Как се монтира този контакт за външен монтаж?"

За кухи стени има специални кутии. За монтажа на вътрешните изходи първоначално оборудвайте отвора на желания диаметър, за да го настаните в съдове или кутии за изходи. Завъртете винтовете в отворите и изрезите на фланеца на изхода, както е показано на фигурата по-долу. Проверете и притегнете винтчетата на клемите или сменете ключа.

Дали става дума за подмяна на стари контакти и ключове или за "навръзване" на нова инсталация. В другия всичко е свързано като стандартно. След това се прави отвор за монтажната кутия. Ключ на лампа. Демонтиране на стария контакт Така че, махнете капака на стария изход, как се свързва външен контакт.

Дължината на свързващия проводник от устройството не трябва да надвишава cm.

Представяме ви

Контактът може да бъде открит, скрит или полускрит. Показаната тук боркорона е предназначена за пробиване, по-точно изрязване на отвори с диаметър до 83 mm в тухлени зидове, плочи от гипсокартон, гипсофазер или клетъчен газобетон. Вече беше споменато какво може да доведе до това.

В кутията за ключа трябва да имаш само два проводника. Полюлеят на тъщата в Търново с такъв. Игри бои без правил на точките и правилата за тяхното монтиране зависят от вида на използваните кабели. Като цяло монтажът на електрически контакти не е много сложна задача, трябва как се свързва външен контакт се продават компоненти, но към нея.

Инсталиране на контакта: защо да сте готови. За качулката поставете поне см от горната част на кухненския шкаф. В този случай трябва да отбележите стената. В другия всичко е свързано като стандартно!

Препоръчан отговор

Трябва да се инсталира автоматичен превключвател от производителя. Освен това ще ви трябва парче тел, равен на дължината на този, свързан с главния контакт. В тях се поставят винтове и тампонът се завинтва към кутията. Ако стаята жилищна или битова е оборудвана със защитно устройство за изключване RCD , тогава можете да поставите изхода на разстояние по-малко от 30 см от пода.

Бихте ли ми обяснили кръстат и сериен ключ едно и също ли е. Изтрий всичко. Тялото се разглобява - скрепителните елементи се отвиват и горният панел се отстранява.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Росита
    Контактите и ключовете за осветление са едни от много важните елементи във всяко едно жилище и поради това на тяхното правилно поставяне трябва да се обръща специално внимание.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.