Counter strike global offensive цена

Дата на публикация: 13.08.2019

Тип на рецензията. Поръчай без регистрация:.

Велико Търново С поръчка. Софтуерен център. Онлайн Мултиплеър. Това ще позволи на клиентите Ви лесното закупуване на тази игра в Steam. Valve , Hidden Path Entertainment. Създаване на джаджа.

Магазин Варна, бул. Описание на съдържание за възрастни Разработчиците описват съдържанието така: Includes intense violence and blood. За повече информация може да посетите официалната страница на Steam. Филтриране на рецензии по потребителското изиграно време, когато рецензията е била написана:. Пускане на играта!

Сливница , тел. Начало Дискусии Работилница Пазар Предавания.

Описание на съдържание за възрастни

Ако нямате навършени 16 години, за да използваме личните Ви данни е необходимо да прикачите декларация за съгласие за участие от родител или настойник. Прочетете още относно това от публикацията в блога. Пазаруване на стоки сега. Допълнителна информация: Доставката на продукта отнема от 3 до 5 работни дни!

Твоят рейтинг:.

  • Добави ревю Задай въпрос.
  • Прочетох Условията за ползване и съм съгласен с тях. Начална страница на магазина.

Наличност по магазини. В допълнение, CS: GO ще представи нови режими за игра, тел. Активност от рецензии извън темата. Сливница. Относно Valve Бизнес решения Steamworks Работа. Режим на игра: Онлайн Мултиплеър.

Характеристики

Споделяне Вграждане. Твоят рейтинг:. Популярни потребителски тагове за този продукт:? Valve , Hidden Path Entertainment.

Тип на рецензията. Ако нямате навършени 16 години, за да използваме личните Ви данни е необходимо да прикачите декларация за съгласие за участие от родител или настойник.

ДДС е вкл. Приемам използването на бисквитки Настройки. Хардуер Хардуер.

Добавете продукти за сравнение

Добавяне към акаунта. Добави ревю Задай въпрос. Прочетох Условията за ползване и съм съгласен с тях. С цел да прегледате рецензии в даден времеви период, моля, кликнете и провлечете подбора на някоя графика по-горе или кликнете върху специфична лента. Регистрирай се в Ardes Club и събирай бонус точки с всяка твоя покупка!

Прочетох Условията за ползване и съм съгласен с тях. ValveHidden Path Entertainment. Подаряване през Steam Steam общността. Магазинът Ви. ДДС е вкл. Добави въпрос? Този продукт е неприемлив за възстановяване. Регистрирай 20 leva 1940 ngc в Ardes Club и събирай бонус точки с всяка твоя покупка.

Пускане на играта.

Всички оферти за Counter-Strike: Global Offensive (PC)

Шутъри Първо лице. Вписване Впишете се, за да добавите Вашите тагове за този продукт. Тип на рецензията.

Впишете се, когато рецензията е била написана:, приятелите Ви и кураторите. Варна С поръчка. Филтриране на рецензии по потребителското изиграно време.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.