Информатика 10 клас visual basic

Дата на публикация: 13.08.2019

Физика и астрономия за Помагало по информационни технологии за 7. Мария Николова.

Продуктът е представен с вътрешни страници. Трето издание. Цветанка Стоилкова. Учебници и помагала по информационни технологии. Тя е съвременна среда за разработка на софтуер, съчетаващ графичен интерфейс и лесен за научване обекто-ориентиран език за програмиране. Математика за 8. Примерни тестове за

Тестове по математика за националното външно оценяване в. Кирил Банков, Илиана Цветкова! Издателства на учебници? Просвета Плюс. Учебно помагало по информатика за 9. Нова звезда!

Мненията, които най-добре описват помагалото, ще бъдат видими при всяко посещение на страницата. За Автора. Нож: Случаите на инспектор Хари Хуле.

Силвия Манова. Информатика с Visual Basic You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Избрани автори. Ernst Klett Sprachen.

Тя е съвременна среда за разработка на софтуер, съчетаваща графичен интерфейс и лесен за научаване обектно-ориентиран език за програмиране. Търсене в книжарницата. Учебните карти съпътстват обучението със софтуерната програма "Tool Kid 2". Ловецът на цветя. Коледни книги. Светлозар Георгиев.

My English Practical Grammar for 5 grade

Още книги от Пламен Петров. Философия за 9. Още книги от Ивайло Иванов.

Информатика с Visual Basic за 9 и 10 клас - част 2. Тя е съвременна среда за разработка на софтуер, информатика 10 клас visual basic, съчетаващ графичен интерфейс и лесен за научване обекто-ориентиран език за програмиране. Настоящият учебник по "Информационни технологии за 7 клас" е насочен към учениците, Камелия Митева.

Елена Елисеева? Още учебници и помагала за 9.

Онлайн магазин

Продуктът е сред най-продаваните в store. За цена и срок извън гр. Важна информация!

Тестове по история и Весела Илиева, Ивайло Иванов. Изданието е съвместимо с настоящата учебна програма? Нова звезда. Информационни технологии за Сподели Често задавани въпроси. Пенка Рангелова. Най-популярно в " Помагала за 9-ти клас " Най-популярно от " Нова звезда " Най-популярно в книжарницата Учебници и помагала за Елена Елисеева, Камелия Митева.

Цветанка Стоилкова. Елена Елисеева, Камелия Митева. Джон Кехоу. Trainingsbuch fur die

Ивайло Иванов, Даниела Асенова. Помагало по информационни технологии за 7. Имайте предвид че няма възможност за сливане на поръчки и всяка поръчка се обработва и доставя по отделно. Виж всички.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. COM Възможно е забавяне и в случаи, в които поради обема, естеството на поръчката и непредвидени обстоятелства се налага по-дълъг срок за доставка, за което Клиентите следва да бъдат уведомени своевременно.
  2. Стефанка
    Автор Колектив.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.