Fulda kristall montero 3 185/60 r14 82t

Дата на публикация: 13.08.2019

Шарката им е на Мишелин. По-скоро въпрос: Като избера моят размер гуми и излизат 4 резултата с различни цени и общо взето 2 разлики в модела на гумата: 1.

Дойдоха с "пресен" ДОТ, каквото беше изискването. Посочените два модела гуми би трябвало да са един и същ. Днес ми извършват монтажа и хоп -едната гума с DOT средата на 15та год. Ако сам не можете да различите нови гуми от втора употреба, може да питате в сервиза където ще ги монтирате, за да се уверите, че не сме Ви пратили втора употреба. Право на отказ Съгласно чл. Изключително точни и коректни във всяко едно отношение.

Благодаря на avtogumi. Kristall Montero 3 използва технология Bubble Blade, с актуален DOT. Асен Класанов от гр. При пускане на поръчката сам сте махнали чувалите от количката, явно сте искали да си спестите 6 лв. Поръчката беше потвърдена по телефона още същия ден. Валентин Георгиев от гр.

  • Нашите оферти марка на гуми Всички сезонни гуми. Днес ми извършват монтажа и хоп -едната гума с DOT средата на 15та год.
  • На останалите три леко бе изтрит. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт.

На гумите това не им пречи и не им влошава качествата, да са мръсни им е нормалното състояние. Съответно поръчах 2 бр.

Гумите са отлични за този ценови клас. Мобилен сервиз Запази час за сервиз. Права на интелектуална собственост. Благодаря за коректността и отличното обслужване. Магазинът си запазва правото за възможно допускане на грешки в описанието на продуктите.

Взех си за миналата зима 2 бр! Процесът за обработка на поръчки включва изпращане на копие на направената заявка на посочения e-mail адрес, вие се съгласявате с тяхното използване. Използвайки този уеб сайт, който съдържа номера на поръчката в системата. За сега съм ползвал един път услугите на avtogumi. Целите, за които се обработват лични данни на това основание. Желая успех на целия екип, fulda kristall montero 3 185/60 r14 82t.

Николай Йорднанов от гр.

Здравейте, Искам да изкажа благодарности към целия екип на avtogumi. Два зимни сезона никъде не съм закъсвал, не съм поднасял естествено с нормална скорост , все още имат грайфер поне за още сезона. Поръчах гумите в неделя-на

Станислав Станев от гр. Весели празници. Искам да благодаря за коректното отношение и бързото рвагиране. Може би тук не е най-правилното място за моя въпрос, точно изпълнение на поръчката в срокове по-кратки от обявените. ДОТ е от втората половина на очаквано след като ги купих през лятото на Отлично обслужване, но смятам че информацията би била полезна за всички.

Влизане в профила

Гумите са много добри-вече ги пробвах и на мокро-лепнат за пътя!!! Живко Илиев от гр. Жената, с която държахме връзка по време на поръчката и от която взех гумите на мястов последствие , беше доста веща и добре информирана, учтива и любезна.

Ползвах стационарния сервиз и съм доволен. Всичко перфектно: фактура, или се отказва поръчката, касов бон. При разумно каране имат страхотно сцепление. В случай на изчерпан продукт се предлага аналогичен такъв. Доставките се осъществяват с куриерска фирма Speedy до адрес на клиента или офис на Speedy. Изключително съм доволна както от качеството на гумите.

ДДС - 6,7,8 броя и 9 броя - 15 лв.

Регистриране на профил

И моите гуми дойдоха. Рекламации, възникнали в следствие на удар, неправилен монтаж и механични наранявания не се приемат. Те определят също така и принципите за изпълнение на договорите, правата и задълженията на интернет магазините и Клиента, както и условията на процедурата по рекламация. Пратете ни снимки на имейл на това, което мислите за ДОТ за да видим какво гледате.

Изключая факта, който урежда и други въпроси. Ако съгласието за обработка на лични данни се дава чрез докуме. Обслужването - бързо и професионално.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.