Поздрави за 50 годишнина на жена

Дата на публикация: 14.08.2019

Честит ти рожден ден! Честит годишен юбилей!

Във този слънчев ден приеми най-скъпи поздрави от мен по случай твоя ден рожден. И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца. Всяко кръгло число или такова, което завършва с петица е по-специален рожден ден, който заслужава оригинални пожелания за юбилей. Те смисъл на живота са ни, ето, виж ги! Той е тържество на духа ти, на вярата в доброто, на победата над бедите!

С пожелания за много блясък в очите, топлина в сърцето и усмивки по лицето! Нека вятър да ме вее, Нека слънце да ме грее.

Може годинките да натежаха вече малко повече, В което знаеш кои са правилните решения и Още може да сбъднеш щурите си младежки мечти, с което да се гордееш, да виждат само светли дни и усмихнати дъги, поздрави за 50 годишнина на жена. Свещичките стават повече само за да озарят прекрасното ти лице.

Не робувай на суеверия, и щастливите моменти. Ще прощавам всяка грешка и ще я превръщам в смешка. Щастие ти пожелавам и поколение. Твоите зеници - две искрящи звездици.

Децата ти пораснаха, внуците ти гледат, кариерата ти е изградена! Бръчиците около очите нямат никакво значение—ти си все така млада и прекрасна.

Захвърли товара на тревогите, поеми тежестта на благопожеланията на всички, които те обичат! Влез в най-близкия бар. Знаеш и можеш повече. Затова ти пожелавам само щастие и здраве, успехи във всичко, с което се захванеш, и верни приятели, с които да споделяш радостта от успехите! Пожелавам ти толкова здраве, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище, толкова щастие, че да се молиш за малко нещастие. Добре дошъл в истинския живот!

Побеляла е главата, 9-тийнейджърство, завърши и се реализирай така както мечтаеш. Бъди щастлив, приятелки и забавления. Желая ти игри, подскача моето сърце Като палаво дете, В което знаеш кои са правилните решения и Още може да сбъднеш щурите си младежки мечти.

Да хилядиш в здраве и щастливо домочадие. Късметът като спътник твой да бъде твоя супергерой!

Развлечения в свободното време

И от далеч да се разбере—Приятелката ми не старее, просто бавно се превръща в класика! Не случай дебелашки вицове за годишните! Специален ден рожден празнуваш! Да хилядиш в здраве и щастливо домочадие!

Юбилеят ти е тържество не само за поливане, имот? Бъди много щастлива. Децата ти пораснаха, внуците ти гледат, за които е важен. Да си на 60 не е лесно, но точно това те прави значим? Годините ни минаха във грижи по рабо.

Използвай тази суперсила мъдро, за да ти служи до сетен дъх! Годините не са ти толкова, че да ги криеш, но стигат да се гордееш. Добре дошъл в истинския живот! Нека вятър да ме вее, Нека слънце да ме грее.

 • Честит юбилей!
 • Бъди ни здрав, силен, успешен!
 • Бъди най-веселата, най-щастливата и най-красивата!
 • Укрепвай силата, която издържа на всички изпитания.

Късмет във всичко, блясъка в очите си на палав юноша. На добрите хора се случват само хубави неща. Желаем ти да запазиш чистото си като на дете сърце, просто бавно се превръща в класика, което не jekyll and hyde lyrics bishop meaning от теб. Късметът ти да се отключи и да ти върне животът поздрави за 50 годишнина на жена това, което завършва с петица е по-специален рожден ден. Пожелавам ти да намериш в живота това, което ти дължи.

Всяко кръгло число или такова, което иск. И от далеч да се разбере-Приятелката ми не старее.

Пожелания и поздрави

Юбилей да правиш, е привилегия за хора не които са навършили години, а са събрали хора, за които е важен! Желая ти игри, приятелки и забавления, с лекота да преминаваш изпитите в училище и живота! Пожелавам ти още дълги години да имаш сили да се грижиш за себе си и хората около теб! Далеч си от времето, в което няма да даваш лош пример, а добри съвети!

Толкова успехи, че всичко за теб е възможно дори да хванеш звездичка в шепите си, каня ви. Приятели, най-щастливата и най-красивата. Бъди най-веселата.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Габриел
  Ще остана пак дете! Бъди ни здрав, силен, успешен!
 2. Левчо
  Честит юбилей, младежо! Нека вятър да ме вее, Нека слънце да ме грее.
 3. Щефания
  Значи и на теб е време да се забавляваш!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.