Отглеждане на тиквички в тунели

Дата на публикация: 17.08.2019

Растенията стават готови за засаждане около месец, към средата на април. Междуредовите разстояния и грижите по време на вегетацията и плодообразуването са все същите. През втората половина на април в Южна България се засажда разсадът от дини и пъпеши, стопаните от Северна България е по-добре да изчакат началото на месец май.

Семена на пащърнак. При това действие им смъква кората и те увяхват. Той трябва да е топъл, зареден с около 70 см биотопливо, върху който се разполага см почвен пласт. По този начин ще се спести време при брането на готовата продукция. Ако малко сте позакъснели с някои дейности, няма проблем, може да станат и по-късно. Семена на моркови.

Семена на Циклама. Семена на декоративна трева. Начало Ново Промоции Бюлетин Съвети. Семена на тиквички. Градина и дом.

През май тунелът се демонтира. Семена за трева Торове за трева Аксесоари за трева Полезни съвети за перфектна морава. В момента имате добавени продукта на стойност лв.
  • Съберете огромна реколта! Професионални семена на Кейл.
  • Всичко започнало от това, че веднъж един земеделски производител, изложил на покрива на една плевня цялата си реколта от тикви, за да може плодовете да доузреят. Семена на италиански тиквички Геновезе Genovese - страхотен сорт за пържене и готвене.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За малките нужди на домакинството може да се засеят направо в саксийки с диаметър см и тогава не се налага пикиране. Виж всички Градински настилки. Последни материали. Мек пуловер — мисията възможна с този лесен трик. Тиквичките са много вкусен и диетичен зеленчук, богат на минерални соли и полезни елементи. Разсада от тиквички се засажда, когато достигне едномесечна възраст през нощта или в облачни дни в саксии с торф или сандъчета с диаметър не по-малко от 10 см.

Повече за нас можете да прочетете тук, да изтеглите нашата pdf презентация, или да се свържете с нас на посочените в раздел Контакти координати.

Семена на Тагетес Турта. Срещнах се с нея до оградата … Тя също носеше кошница пълна с тиквички. Най-добре е да се засяват в гнезда при посочените разстояния с размесен в почвата напълно угнил отглеждане на тиквички в тунели тор. Растенията се подхранват пъти с по кг минерални торове на декар! Семена на Мента.

Напишете отзив

Младите растения засадете в редица през 60 сантиметра едно от друго. Саксии и кашпи. Биологически особености Готварската тиквичка Cucurbita pepo L. Семена на пащърнак.

Затоплените гнезда се препоръчват и за отглеждане. Торове за храсти и дървета. По-ранната продукция се постига с помощта на култивационни съоръжения, покрити с пластмасово фолио! Към всички статиии. Причини за спазмите - какво иска да ви каже тялото ви.

Тревни смески

Автомобил "БМВ", в който са пътували мъж, две жени и бебе, се е блъснал в колона на мост между кварталите "Родина" и "Чародейка". Семена на Еуфорбия млечка. След това засявате около семенца в едно гнезденце. Семена на Сминдух. Най-четени Последни.

Семена отглеждане на тиквички в тунели Брахикоме. Тиквички се отглеждат сравнително лесно и затова могат да се реколтират и за ранно производство. Семена на Ким. Семена на Сакъзче. Подготовката на мястото започва в края на лятото или през есента в зависимост от освобождаването на площта от предшественика с дълбока обработка на и повече сантиметра. Напишете отзив Вашият псевдоним: Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, а ще се покаже като текст.

Към почвата също са взискателни.

Причини за спазмите — какво иска да ви каже тялото ви? Тиквичките са едни от най-хранителните и вкусни зеленчуци. Сметките ви за ток ще станат по-малки с тези лесни трикове.

Почвата трябва да бъде рохкава и плодородна, обогатена с органични и минерални торове.

Семена на Клеоме. Семена на Аубриета. Засяването на семената направо в почвата става възможно по същото време, по което и засаждането на разсада.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Джана
    Семена на Иглика Примула. Био семена на италиански тиквички Геновезе Genovese - известен сорт за пържене и готвене.
  2. Боянка
    Има много добри устойчивости - към три вирусни заболявания и към Брашнеста мана.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.