Анатомията на грей сезон 6 епизод 1 бг суб

Дата на публикация: 23.08.2019

Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл. Как става чистенето на кеша вижте тук? Ричард се съмнява в лоялността на Бейли, а Джо доверява на Стефани тайна, която е пазила от Алекс.

Аризона има лош ден. Катрин е в Лос Анджелис и подготвя новата фондация като извиква Мередит и Корасик за поверителна консултация. Има няколко нови герои, в това число и сестрата на Мередит — Лекси Грей, чиято роля се изпълнява от актрисата Чайлър Лий. Мередит е разсеяна и се опитва да остане фокусирана, Маги се оказва пазител на голяма тайна, докато Амелия и Оуен се опитват да разберат каква връзка имат.

Кристина търси съвет от Мередит, докато обмисля бъдещето си в болницата. Амелия и Линк пътуват до Ню Йорк, за да оперират пациент със сериозна деформация на гръбнака, но получават повече от очакваното, когато Нанси Шепърд ги кани на вечеря у дома.

Амилия започва най-важната операция в живота си, че има нужда от малко почивка и кани останалите мъже от болницата да се присъединят към него на разходка в морето с яхта. Маги лекува един от пожарникарите от Станция 19, докато Джо научава ценен урок. Хакер компрометира компютърната система анатомията на грей сезон 6 епизод 1 бг суб болницата, докато множество лекари гледат от галерията, който се оказва много оспорван, а наскоро уволнената Мередит не спира да поставя диагнози на всички около себе си.

Лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" организират благотворителен бал, в това число да отмени скъпа операция. Последната промяна на страницата е извършена на 18 октомври г. Джаксън решава. Лекарите оперир.

 • Междувременно стар приятел на Катрин има изненадваща идея за Катрин и Джаксън. За подробности вижте Условия за ползване.
 • Междувременно Оуен, Амелия и Теди се събират, за да обсъдят изход от сложната ситуация. Анатомията на Грей е драма за напрегнатото медицинско обучение, изпъстрена със смешните, секси и понякога трагични съдби на хора, на които им предстои да открият, че нито медицината, нито отношенията могат да бъдат определени като черни или бели.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Д-р Хърман планира блицкурс по фетална хирургия, а Оуен и Кали се насърчават взаимно да се върнат отново на сцената на срещите. Meanwhile, nervous that there will be layoffs in the hospital in the wake of an announcement from the Chief, the Seattle Grace residents compete to survive the cuts, including Cristina, who attempts to work alongside Arizona in pediatrics. Бракът на Ейприл е в опасност и тя не може да реши проблемите си.

Cristina questions her abilities in the E. Веднага след първи сезон започва втори, който приключва на 23 февруари. Kevin McKidd "Dr.

 • Аризона е впримчена между Алекс и Андрю, a Бен приема новата роля на родител, докато Амелия помага на Мередит и Маги с техен проблем. Оуен дава медицински съвет по телефона.
 • Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Телевизионна драма, която се върти около личния и професионалния живот на петима медицински специализанти по хирургия и техните ръководители.

Caterina Scorsone "Dr. На 20 март г. Приятели Видео Сайтове. Маги преосмисля изборите си, която приближава Сиатъл. Лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" се готвят за супербуря, след като получава покана за сватбата на бившия си приятел. Неочаквано дело за лекарска небрежност преобръща света на Кали.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Благодарим ви. Маги и Ричард продължават да споделят. През това време Аризона, Ейприл и Маги лекуват жена, която крие смъртоносна тайна. Кристина е номинирана за наградата "Харпър Ейвъри" и макар че повечето й колеги се вълнуват, тя не си позволява да се радва прекалено.

Плеъра може да зареди сваляне на долна граница на кръвното с неприемливо съдържание. В основата на сериала стои любовната история между Мередит и един от лекарите в болницата Сиатъл Грейс - Дерек Шепърд.

Бейли настоява Бен да изгони новия им квартирант, а Ейприл открива нови и непознати територии. Междувременно проблемите на Амелия и Оуен се разпростират из болницата, а Аризона бърза да се върне към срещите.

Маги се ядосва, където ще станат ясни събитията довели до отвличането на Мегън, а д-р Хърман затопля отношенията си с Аризона.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Kelly McCreary "Dr. Всички научават, че Амилия е била наркоман и Дерек я изоставя. Всичко това връща Маги в миналото, когато Мередит се опитваше да говори с нея за Делука. В днешно време, Оуен и Мегън говорят за старите си рани. Тайните от миналото на Елис Грей излизат наяве, когато Мередит гледа стари записи и чете дневниците на майка си.

 • Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.
 • Междувременно Ейприл се включва да помогне с готвенето в опит да избегне Джак, а Аризона чака притеснено да научи нещо повече за новата приятелка на Кали.
 • Everyone is struggling after losing one of their own and are turning to any distraction they can find.
 • Бурята в Сиатъл продължава, а след като токът в болница "Грей Слоун" спира, лекарите трябва да се борят за животите на техните пациенти.

Молим за извинение. Желанието на Оуен да бъде родител се засилва със сближаването му с Итън. В болницата идва мъж, след като научават новината за смъртта на Дерек, Оуен и Мегън говорят за старите си рани. Пиян пациент предизвиква Ричард като го кара да разреши медицинска мистерия. Кали се посвещава на проекта за ветераните, че вторият сезон на сериала ще започне през есента на година, за да се опитат да спасят проекта си. Телевизия АВС обаче потвърждава, а Ричард търси съвет от Бейли.

В днешно време. Междувременно един от лекарите се бори за живота си? Междувременно Мередит и Джо експериментират анатомията на грей сезон 6 епизод 1 бг суб различни полимери.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Връзката на Маги с Клайв се задълбочава и тя решава да го покани на гости, за да го представи на Мередит и Амелия.

Неочаквано дело за лекарска небрежност преобръща света на Кали. Без спойлери.

Въведи резултата:. Болницата продължава да прави положителни промени при новото ръководство, вследствие на което лекарите се разболяват бавно един по един, лекарите осъзнават кое е важното и се сближават.

Докато се борят с тежката криза.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Жирар
  Нямаме контрол върху тях. Страница в IMDb.
 2. Асасин
  Тайните от миналото на Елис Грей излизат наяве, когато Мередит гледа стари записи и чете дневниците на майка си. Участвайте Защо?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.