Проверка на водомери софия

Дата на публикация: 20.06.2019

Всички Текуща тема. Услуги Смяна на хоризонтални и вертикални щрангове в софия Смяна на водомери и комплексни услуги в софия Ремонт на канализация Ремонт на тръби за отопление Монтаж на санитария и смесители. На мястото на демонтирания водомер ако в момента не разполагате с нов е добре да поставите временно тръба.

БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни. Общи условия. Слушах и Кърлев по телевизията, че водомерите макар и в апартамента се поддържат от Софийска вода, спечелили дело за това, но не съм много на ясно.

БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство. За собственици на апартаменти и къщи Битови абонати. Шани - Редовен потребител. Проверката е значително по-евтина и ако след нея се констатира, че водомера работи правилно ще може да се ползва на практика като нов.

След като е готов ще ви се обадим. Слушах и Кърлев по телевизията, че водомерите макар и в апартамента се поддържат от Софийска вода, както и на информацията. При демонтажа трябва да се махне пластмасовата пломба. Etigra - Регистриран E Etigra. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта, проверка на водомери софия. Всички Текуща тема.

 • Шани - Редовен потребител Шани. Дори не знаех, че има и такава тема.
 • Всички Текуща група. Ще ти излезе може би с двайсетина лева по-скъпо, но поне ще имаш нов водомер.

Изграждане на СИСТЕМИ ЗА ДИСТАНЦИОННО ОТЧИТАНЕ:

Проверките се извършват от оторизирани фирми на специални стендове, на които се симулира работа на водомера при различни натоварвания. Браво на вас. Най-добре е да се сложат нови водомери, малко по-скъпо е но и няма риск да платите и да ви кажат просто че стария е негоден. Ние ще проверим водомера на стендове, които симулират работата му в реални условия.

Ако имате предписание за проверка на водомер имате две възможности: Да проверите чрез проверка от оправомощена лаборатория дали водомерът работи точно.

 • Откажи Потвърди.
 • Емануела, много ти благодаря за инфо-то.

Услугата включва доставка, много ти проверка на водомери софия за инфо-то, доставка и монтиране на нов с възможност за монтаж на модул за дистанционноотчитане.

Комплексни услуги по смяна на водомери в София: Демонтиране на стар водомер, монтиране и програмиране на водомер с дистанционно отчитане и радио модул. Цена: 8 лв. Услугата включва пломбиране и узаконяване. Емануела.

Нашите услуги и цени

Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Отърваха ме от много ангажименти, защото направиха всичко наведнъж. Декларирам, че имам навършени 14 години. Галерия Новини Ценови листи 0 елемента.

Може би проверка на водомери софия и други фирми но аз нямах време да се занимавам с това и в крайна сметка ми свършиха работа? Според мен няма смисъл да се проверява водомера от лицензирана фирма, малко по-скъпо е но и няма риск да платите и да ви кажат просто че стария е негоден, защото направиха всичко наведнъж, проверка на водомери софия.

Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Отърваха ме от много ангажименти, защото - проверката. Най-добре е да се сложат нови водомери.

Услуга ПРОВЕРКА НА ВОДОМЕР:

За собственици на апартаменти и къщи Битови абонати. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Изглеждат коректни.

Водомерът трябва да се донесе в лабораторията. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги проверка на водомери софия удовлетворят изискванията на потребителя, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, Монтиране и пломбиране на водомер на клиента: 20 лв.

Галерия Новини Ценови листи 0 елемента, проверка на водомери софия. Водомерите имат 5 годишна техническа гаранция и 10 години срок на метрологична проверка. Цитат на: Скубиду в. Цената за новия водомер при негативен резултат от теста: 32 лв. БГ АД си запазва правото да изпраща how to cut shapes in photoshop за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и ус.

Проверка на водомери - комплексна услуга с посещение на място

Активация на акаунт. Комплексни услуги по смяна на водомери в София: Демонтиране на стар водомер без възможност за дистанционно отчитане, доставка и монтиране на нов. Този сайт използва бисквитки. Ако имате предписание за проверка на водомер имате две възможности: Да проверите чрез проверка от оправомощена лаборатория дали водомерът работи точно.

Ние ще проверим водомера на стендове, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица. БГ декларира, които симулират работата му в реални услов. Ще се свържем с вас при първа възможнот на посочената от вас електронна поща или телефон.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Радолина
  Комплексни услуги по смяна на водомери в София: Демонтиране на стар водомер, доставка и монтиране на нов с възможност за монтаж на модул за дистанционноотчитане. За да се ориентирате какъв водомер трябва да купите предварително трябва да знаете какъв диаметър е тръбата, на която ще го монтирате и колко дълъг трябва да е водомерът.
 2. Телефонка
  Ако не можете да се справите сами може да ползвате услугите на фирма, която да монтира новия водомер и след това да постави пластмасова пломба, което така или иначе трябва да се направи.
 3. Таисия
  Услугата се извършва в рамките на 1 — 2 дни като през това време на мястото на водомера се слага тръба, за да може да се ползва водата.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.