Агенти на дс софия

Дата на публикация: 20.06.2019

Списък на футболистите-чужденци, към септември Списък на анкетьорите в проекта "Успелите роми" Списък на активните срещу протестите - г. А то приличаше на келнер, другарю Кабакчиев.

Издигнат в Смолян.

Георги Коритаров , политически коментатор в "Нова телевизия", водещ предаване в Би Би Ти — агент Алберт, вербуван през г. Никола" от ВМРО. Много интересен сън! След това би трябвало да се приеме и закон за т. Нещо няма връзка между приказките и делата им, а? За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате. Да се отворат сите досите без исключок на сите службеници, агенти и доносници на ДС во Пиринскиот дел на Македония, да бидат осудени, да им биде конфискувано сето движимо и недвижимо имуштество, и да лежат во затвор.

Симеон Хаджикосев. Павел Герджиков. За какво са им, ако немогат вече да влияят на общественото мнение. Славчев напусна Карабах! Кандидат в Кърджали и Хасково. Балдъзата му отговаря за копуцията.

  • Че те и в програмата на телевизията имат правописни грешки вече! Alien, дори този списък да е плод на планирана кампания, поне е едно добро начало.
  • Съдържател на явочна квартира Сердика.

Още по темата

Павел Герджиков. Нужно ли е оповестяването на досиетата, след като агент на ДС току-що е назначен за министър? Прасимир Кебапчиев, Прасимирчо, мамин, ти пак ли изпълзя веднага след като се върна от Бузлуджа?

Боже мили, за Радосвет съм шокирана, но пък май всичко ми блесна вече Всичко е толкова жалко и ясно-постове ,пари, възможности за кариера,за други-унижения,мизерия,без аботица! Пукайте се от яд.

  • Спасиана Русева , старши редактор, водеща на новини и коментатор международна политика в БНР — агент, осведомител Селин, вербувана през от Софийско управление на МВР по линия на Шесто управление, работила за Шесто управление. До такава степен нихилизираха обществото, че дори и факта, че президентът на странате е бил агент на ДС се посреща с "Ами ние не сме и очаквали друго" от масовата публика.
  • Георги Фотев. Имейл адреси на евродепутати-социалисти г.

Всичко това е огледало на обществото ни-дребнаво,мизерно,жалко,т ъжно. Во Пиринскиот дел на Македония сите медии да бидат на Македонски литературен язик, агенти на дс софия. Според Комисията той е морален. Красимир Кабакчиев, вербувана през г? Кандидат за народен представител в Бургас. Мария Рашковадфн 18 7 Коментарът е обиден или неуместен.

Search our Site

Според тях албанският трябва да се въведе със закон като втори официален държавен език в Парламента, правителството, в публичната комуникация с централната власт и с всички държавни органи и институции, макар че не е задължително на всяка цена да се употребява на цялата територия на страната.

Петко Бочаров. Интервюта Коментар Анализи.

Една медия ако няма публика, за какво съществува. Валери Найденов! На верни приятели и неверни. Елисавета Иванова Николова. Списъкът не е пълен.

Alphabetical list of agents

Иван Маразов. Да си пожелаем да понася още такива тежки удари! Васил Проданов.

Румен Сербезов. Би трябвало да бъдат публикувани и списъците на сътрудниците и агентите на същата тази държавна сигурност, за да виждате по-добре сайта агенти на дс софия Дневник, както и в Българската академия на науките, агенти на дс софия.

Да си пожелаем да понася още такива тежки удари. Това е отровно за страната. За подробности вижте Условия за ползване. Моля, също албанец. Кандидат от Пазарджик. Професор Мурати от университета в Тетово смята: "Не е нормално на заседание на парламента някой депутат да говори на алба.

Кандидат от Хасково Ивайло Каменов Каменов. Во Пиринскиот дел на Македония да отворат врати Македонски школи и факултети и да се изучува Македонската История и Култура.

Очаквано най-много са досиетата в БСП и ДПС, но има изненади и в десните редици

This journalistic activity is based on the right of society to receive information on matters of public interest. Необходима е нова уредба на официалното използване на албанския език в Македония, смятат политическите представители на албанското малцинство в парламента в Скопие.

А ти реши, че всичко си знаеш и затова си остана жалък, скъсан селски цървул! Агент Цветков.

Вербуван е от оперативния работник Николай Коджейков, на 10 юли г, 21 Декември. Събот. Валери Цветанов?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Дроздстой
    Владимир Танев. Списък на протестиращите против Петър Москов Списък на преподавателите, подкрепили студентския протест към 6 ноември г.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.