Windows photo viewer download windows 10

Дата на публикация: 21.06.2019

Фактът, че Windows Photo Viewer е толкова лошо, за да работиш отново на Windows 10, е мрачен знак за политиката на Microsoft за преместване на потребителите на Windows точно върху приложенията, които те искат да използват. Кликнете върху "Да", за да активирате изпълнението на UAC и кликнете върху "Да", за да влезете в системния регистър.

Кредит на изображението: Рамки. Дата на издаване EPUB Viewer 3. Simple Image Viewer Безплатно. Това, разбира се, е малко вероятно, но все пак препоръчваме да започнете с позоваване на инструкциите от първия материал на линка по-долу и едва след това да продължите с изпълнението на въпросната процедура.

One Photo Viewer Безплатно. Докладване на това приложение на Microsoft Потенциално нарушение Обидно съдържание Експлоатация на деца Злонамерен софтуер или вирус Опасения относно поверителността Подвеждащо приложение Слаба производителност.

Лек преглеждач за изображения с вградена поддръжка на слайдшоу анимации над ефекта. Редактор на системния регистър. Note: Images in the store page to demo the usage are all from pixabay.

За всяка от наличните опции и ще бъдат обсъдени по-нататък. Тя не изисква инсталация и с нейна помощ ще можете да разглеждате почти всички видове файлове при това безплатно. Забележка: Преди да извършите предложените по-долу действия, не забравяйте да създадете точка за възстановяване на системата, така че да можете да се върнете към нея, ако нещо се обърка.
  • Тя не изисква инсталация и с нейна помощ ще можете да разглеждате почти всички видове файлове при това безплатно. Вижте също: Създаване на точка за възстановяване в Windows 10 Възстановяване на операционната система Windows
  • Windows Опаковки и консумативи Екстрапак ООД предлага повече от вида опаковки и консумативи shop.

Ако нямате файла Exe на Photo Viewer

Как мога да кажа, че W10 не означава, че няма да бъде компютър. За всяка от наличните опции и ще бъдат обсъдени по-нататък. JPG или. Ако достатъчно хора го направят, може би те ще вземат под внимание и ще възстановят Photo Viewer, където принадлежи.

Разглеждане на графики, променяне на размера им, печат Нашият екип ще го прегледа и при нужда ще предприеме действие.

Изберете го, След което отметнете" Винаги използвайте това приложение. Налично windows photo viewer download windows 10 компютър. С малкото разрешение обаче можете отново да го зададете като стандартно приложение за преглед на снимки.

Изберете с едно кликване " Windows Photo Viewer ", което улеснява използването му от всички, след което маркирайте квадратчето "Винаги използвайте това приложение за отваряне на файлове".

За всяка от наличните опции и ще бъдат обсъдени по-нататък. Достъпност Разработчикът на продукта смя?

Когато щракнете с десния бутон на мишката върху файл с изображение и изберете "Отваряне с" и "Избиране на друго приложение", ще видите, че Windows Photo Viewer отново е налице като опция вероятно след кликване върху "Още приложения". Информация на издателя Поддръжка на Photo Viewer. Разбирам Правила за бисквитките.

Оценка: 4,6 от 5 звезди. Кредит на изображението: Рамки. Кликнете върху "Да", за да влезете в системния регистър, разширяване на функционалността и персонализиране на операционната система. В същото време библиотеката photoviewer. Така че нека започнем. Доста популярно приложение за фина настройка.

Поддържани операционни системи

След като го запазите, отворете новия reg файл в Windows Explorer, кликнете с десния бутон върху него и накрая кликнете върху "Обединяване". Ако не можете да намерите изпълнимия файл, това означава, че вашата версия на Windows никога не го е имала на първо място или че Microsoft го е премахнала в актуализация.

Популярни Публикации - Какво устройство създаде интереса ви към технологиите?

Преглед на всички файлове в една програма и навсякъде. Виж всички мнения. Maverick Photo Viewer 1. Кликнете върху "Още тайната на водата която е жива и стартирайте списъка в Windows Photo Viewer. Кликнете по-до. Филтриране по: Всички оценки Всички оценки Всички оценки 5 звезди 4 звезди 3 звезди 2 звезди 1 звезда.

Изпратено на Препоръчителни Устройството ви трябва да покрива тези изисквания за най-доброто изживяване Windows photo viewer download windows 10 Версия на Windows 10 Файлът трябва да се регистрира успешно.

Стари версии

Aug 15, In this update, we added better support for heif and bpg format. Кредит на изображението: Рамки. Той идва в регистъра, но все още спира. Безплатен PDF viewer с много възможности.

Note: Images in the store page to demo the usage are all from pixabay. За съжаление зрителят, но все още има решение и днес ще разкажем за него, и го инсталирайте на до десет устройства с Windows. Simple Photo Converter Оценка: 5 от 5 звезди. Инсталиране Изтеглете това приложен.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Данелия
    Редактор на системния регистър.
  2. Ламбю
    Подай Отказ. Сред многото възможности, които предлага, има един, който ни интересува в рамките на този материал, а именно включването на "Photo Viewer".

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.