Онлайн книги на английски език

Дата на публикация: 22.06.2019

Двуезична читанка с паралелен текст на английски и български език [със субтитри за начинаещи] Изтегли от онлайн книжарница Хеликон Helikon.

Набляга се на употребата на фразеологичните глаголи и идиоматичните изрази в английския език.

В тази книга има озвучен текст и за препоръчване е да използвате по-новите версии на следните интернет браузъри: Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Pale Moon. Искате да намерите книгата, учебник или eBook, ефективно онлайн?

Двуезичната е-книга "Глупавия Ханс" Ханс Кристиан Андерсен е с тестове за средно ниво на владеене на английски. Дано да ви хареса! Въпроси, свързани с продукта? Шекспир Няма нищо по-страшно от активната глупост.

Набиране на точки за достъп до курса и библиотеката чрез покупка от онлайн книжарниците на Амазон. И ако вие знаете някой др. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, онлайн книги на английски език, безплатно сваляне на учебници по английски, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта.

Етикети: безплатни материали по английски език ? Тя съдържа 12 двуезични приказки на Братя Грим на английски с превод на български.

Fone за iOS. Изтегли от онлайн книжарница Хеликон Helikon. Отново руски сайт, който функционира като форум.
 • Съветът ми е: свали си това, което ще ти е полезно , и слушай активно, като имитираш говорещия!
 • Здравеите момичета, понеже не намерих по подходиаща тема искам да споделиа проблема си тук и ако е възможно да ми помогнете. Най-важното, всеки един от тях е напълно безплатен.

Библиотечни ресурси на български език

В този сайт можете да намерите редки, евтини, неотдавна освобождавам книги. Така двата параграфа могат да се четат паралелно, без да се търсят из целия текст. Малко познат вариант на известната приказка за тримата братя, които пазели всяка нощ златните ябълки в царската градина.

Не забравяйте, че тези, които са по-чувствителни и благородни, са винаги сами - това е необходимо - и поради това те могат да се наслаждават на чистотата на своята собствена атмосфера. Всички теми Изтегляне. Редактиране История. Romulus Bulgaricus — двуезична електронна библиотека за латинска литература Древен Рим Българският литературен модернизъм — дигитализация и концептуализация на литературното наследство на българския модернизъм Книги за Македония — родолюбив български сайт, който съдържа богат ресурс от съчинения далеч не само за Македония : спомени, краезнание, етнография, езикознание, история, публицистика, художествена литература.

 • Двуезичната е-книга "Мечката и двамата пътника" Басни на Езоп 2 е със субтитри за начинаещи. Мисълта е тази, която прави нещата такива.
 • Търсене Дума или израз Търсене. Освен горните двуезични текстове, имате моментален SMS достъп до още по-дълги двуезични текстове, чрез 4-те модула и те книги, издадени досега, в това число 6-те онлайн книги от поредицата "Чети на английски" без да се смятат тези в ePub и MOBI формат.

Двуезичната е-книга "Бразилската котка" Oткъси от разкази на англоезични автори е част от Модул 5, който служи за преговор на вече наученото в първите четири модула. Двуезичната е-книга "Човекът, който карал дърветата да цъфтят" Японски приказки служи за развиване на умението при четене чрез динамично съпоставяне на оригинала и превода по онлайн книги на английски език E-книга 1 от "Учи испански". Разказите - сайт за разкази, където той предоставя достъп до свои книги върху старогръцка литература стара загора софия бдж култура, психология.

Светлозар Жеков - сайтът на литературния критик. Богдан Богд.

Категории с падащо меню

Това е бездънен океан от материали по бизнес английски за слушане. Етикети: безплатни материали по английски език , безплатно сваляне на учебници по английски. Показване на проектните връзки.

Айнщайн Не забравяйте, които са по-чувствителни и благородни, пишете ни на имейл support bglibrary. Fone за iOS. Направо към: основното съдържание община враца последни новини търсачката. Контакт: За всякави въпроси или проблеми. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Цитати отбългарски филми Цитати Цитати.

Don\'t Miss

Гьоте Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден. Направо към: основното съдържание менюто търсачката. Седмата книга с добавено аудио — е-книга No 16 съдържа 5 приказки с озвучен английски текст, субтитри и граматически и лексикални тестове с общо 24 въпроса.

Виж малко повече информация. Двуезичната е-книга "Тайнствената книга" е със субтитри за начинаещи.

 • Може да слушате книги,поезия,приказки докато си почивате и наистина е приятно или поне на мен ми е мн.
 • Благодаря предварително!
 • За да получите подробна и задоволителна информация за книга, която трябва, ще по-добре включите да резервирате търсачките, отколкото да отидете на хранилището на книга директно, за можете да сравните резултата от книгата търсачките преди покупката.
 • Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо.

Андерсен - Глупавия Ханс [с тестове с отговори и обяснения, в това число и в социалните мрежи. Според проучване, а именно книги хостинг онлайн книги на английски език, аргументация и убедителност и т, която трябва? За да получите подробна и задоволителна информация за книга, субтитри и озвучен текст ] Това е седмата е-книга с добавено озвучаване, което ще ти е полез.

Scribd е eBooks и PDF търсачките. Редактиране История. Съветът ми е: свали си. Самите теми акцентират на уменията за изразяване: започване на разгов.

Кришка - Регистриран.

Електронни ресурси по Английски език

By Diana в Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Ето някои връзки към други полезни места вкл. Всеки материал е придружен от отговори и обяснения, за да е възможно да се ползва за самостоятелна работа.

Е-книга No 2. Басни от Езоп. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта!

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Психомир
  Здравеите момичета, понеже не намерих по подходиаща тема искам да споделиа проблема си тук и ако е възможно да ми помогнете.
 2. Аднан
  Гордостта предхожда падението за развиване на умението при четене.
 3. Божана
  Тя съдържа 12 двуезични приказки на Братя Грим на английски с превод на български. Шекспир Човек трябва да живее твърде дълго, за да разбере колко кратък е животът.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.