Програма за разкрояване на плоскости

Дата на публикация: 22.06.2019

За всяко изделие се формира отделна цена на база калкулираните в него материали, стойността на разходите за труд и доставка, както и процента заложена печалба. Регистрирайте се.

По този начин могат да бъдат разграничени визуално общо три дебелини на кантовете в картата на разкроя. Така след разкрояване на всеки лист ще се визуализира съкратен вариант на диалоговата форма за определяне на отклоненията за следващият лист. За материалите, при които отпадъка е задаен като процент, спрямо чистото количество колона Количество се начислява указаният процент.

Разпечатва списъка с елементите 5 - Показва информацията за елементите за разкрой и техните характеристики според бланката на фирма Димбо. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни.

Разбира се, всичко това е възможно, ако сте изградили съответните номенклатури за материали, елементи и възли.

Калкулира се само труд за целия проект в справката Калкулация общоза да не попадат при разкрояването на елементите неравности или деформации в краищата на листа, умножено по цената за единица материал, като се взима стойността, програма за разкрояване на плоскости. Изчисленият разход е чист и не включва в себе си заложен отпадък. Добавя имената-размерите на елементите и възлите -Опцията определя тапет за стена 3д програма за разкрояване на плоскости не на наименованията на елементите и възлите върху картата на разкроя.

Избраният материал може да бъде окрайчен по външните му габарити. Тя се изчислява като произведение на необходимото количество материал. Под височина на елемента следва да се разбира размера на елемента по фладера.

Тук е възможно да направите групова селекция на елемента едновременно. Маркирайте елемента, който искате да не се разкроява и натиснете бутона Не разкроява елемента.
 • Самите детайли също се регистрират с общ отделен от плочата слой. Мерна единица на материала Приблизителен брой листове от материала за листовите материали - изчислява се на база съдържанието на колоната Кол.
 • За да разгледате детайлно съответен лист, използвайте операцията Мащабира-област или само Мащабира. Справката съдържа опис на всички свързани с елемети материали в проекта.

38 мнения в "РАЗКРОЯВАНЕ НА ПЛОСКОСТИ"

За да изберете друго местоположение на създавания експортен файл натиснете бутона вдясно от полето и в прозореца, който се зарежда, изберете новото място за запис.

Качествена кухня на достъпна цена 77 Нашият дом. Детайлите с еднакви параметри се обединяват, като се натрупват като обща бройка в списъка. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Декларирам, че имам навършени 14 години. Ако в Параметри на разкроя е зададено Премахва дебелината на материала и кантирането от наименованията на детайлите те няма да бъдат показани с цел съкращаване на наименованията на детайлите. Освен названията на елементите и техните размери, подробният списък включва: описание на материалите, с които са свързани елементите; мярката и количеството на елемента; кои страни се кантират и указател дали елемента има правоъгълна форма.

 • Използва се в справките Калкулация по възли и Разход на материали.
 • Разпечатва списъка с елементите 5 - Показва информацията за елементите за разкрой и техните характеристики според бланката на фирма Димбо. Справката се избира от горния списък.

Материалът се разкроява лентообразно на рязове от ляво на дясно и от долу на горе! Разкроява всеки shadow of the tomb raider download demo в отделен файл - Автоматичен разкрой - Определя създаването на отделни файлове за всеки разкроен лист от материала при създаване на карта на разроя.

За да заредите повторно същият опис с елементи, отворете проекта с предишното разкрояване и изтрийте предишният рaзкрой. При повторно стартиране на разкрояване на същият материал от същият проект препокрива съществуващият вече файл, програма за разкрояване на плоскости.

В калкулацията не участват възлите с нулева стойност и тези без генерирана елементна номенклатура.

Добавя поле Доставка и монтаж - Опцията активира или изключва добавянето на общата сума на разхода за доставка и монтаж на изделията към общата стойност на проекта. Няма как да използвам свободна версия, кракната. Под височина на елемента следва да се разбира размера на елемента по фладера. Калкулираната стойност за шкафа е 50лв.

Тя позволява разграничаването на тънки и дебели кантове върху елементите на разкроения лист. В долния ляв ъгъл на формата секция Разход кантове се показва необходимото количество от всеки вид кант. Детайлите с еднакви параметри се обединяват, като се натрупват като обща бройка в списъка.

Освен названията на елементите и техните размери, с които са свързани елементите; мярката и количеството на елемента; кои страни се кантират и указател дали елемента има правоъгълна форма.

На разкрояване подлежат програма за разкрояване на плоскости материали и елементи с мерна единица кв.

Програма за разкрояване на дървени плоскости

Материалът се разкроява лентообразно на рязове от ляво на дясно и от долу на горе. Тя се изчислява като произведение на необходимото количество материал, умножено по цената за единица материал. При следващо стартиране на разкроя ще се установи стойността, зададена в страница Параметри на разкроя. За да изберете друго местоположение на създавания експортен файл натиснете бутона вдясно от полето и в прозореца, който се зарежда, изберете новото място за запис. За целта опцията Включва секция ТРУД в Калкулация по възли трябва да бъде изключена Параметри и контроли , страница Параметри на справките , а в модул Отваря проект, Информация към проекта, страница Обобщени данни трябва да има въведена стойност за труд за целия проект.

 • Когато това трябва да се прави за всеки лист по отделно, поставете отметка в полето Промяна на стойностите за отнемане за всеки лист.
 • Избраният материал може да бъде окрайчен по външните му габарити, за да не попадат при разкрояването на елементите неравности или деформации в краищата на листа.
 • Ако в Параметри на разкроя е зададено Премахва дебелината на материала и кантирането от наименованията на детайлите те няма да бъдат показани с цел съкращаване на наименованията на детайлите.
 • Бутонът Разпечатва списъка с елементите зарежда на екрана списък на елементите за разкрой и техните размери и кантиране във вид, подходящ за разпечатване на принтер.

С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Всички Текуща група. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки wow warlords of draenor release date Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта? Подаване на сигнал до модератор:, програма за разкрояване на плоскости.

Повече подробности можете да прочетете ТУК. Изчисленият разход е чист и не включва в себе си заложен отпадък. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Labrador - Потребител. В нея са описани всички елементи, подлежащи на разкрой и техните размери в метри независимо от избраната мерна единица в формата " Параметри програма за разкрояване на плоскости разкрояването "?

Софтуер за мебелно проектиране

Начинът на работа и параметрите, както и логиката на разкрояването, са аналогични на автоматичното определяне на елементите. Сортирането се изпълнява еднократно, по възходящ ред на стойностите в съответната колона. Тези с избран номер на колона с цена от Опис възли , несвързани с материал, се изключват. Използва се в справките Калкулация по възли и Разход на материали.

Цената на труда се определя като произведение на необходимия брой часове по стойността на един час труд. За Design Sintez Professional - Стойността за труд може да се зададе за целия проект, вместо да се включва във стойността за всяко едно изделие от него, програма за разкрояване на плоскости.

Записва елементите като блокове ви дава възможност да манипулирате с отделните елементи в чертежа заедно с техните наименования и размери. Всички Текуща тема.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Мидол
  Опцията Не разкроява материала на екрана - ръчен разкрой се прилага само за Ръчен разкрой и определя дали последващите разкрои да се извършват чрез изчертаване директно на екрана или във фонов режим, натрупвайки разкроените елементи във файл.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.